تکریم خانواده شهدا وظیفه آحاد مردم است
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - باشگاه خبرنگاران جوان؛ نگار شیخ پور - حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی امام جمعه شهرکرد با همراهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با خانواده در اردل دیدار کرد.
وی در این دیدار گفت: توفیقی بود برای انجام وظیفه خدمت خانواده شهید برسیم، زیرا شهدا در یک موقعیت بحرانی که به کشور پیش آمده بود به فرمان امام راحل (ره) قد برافراشته و مستحکم گام برداشتند و در جبهه جان شیرینشان را تقدیم کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: ما افتخار میکنیم در کشوری زندگی میکنیم که نام و یاد شهدا زینتبخش محافل است.
حجت الاسلام و المسلمین فاطمی ادامه داد: این یک وظیفه شایسته است از باب قدردانی از شهدا و والدین آنها در خدمت این عزیزان باشیم و تکریم کنیم این وظیفه آحاد مردم است.
صابر خسروی نیز در این دیدار گفت: ما از باب تکریم و تعظیم خانوادههای معظم و معزز شهدا خدمت این عزیزان مشرف میشویم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان افزود: شهرستان اردل دارای 30 گلزار مطهر شهید است که تعداد 28 گلزار شهدا تاکنون ساماندهی شده و دو گلزار شهدا در دست اقدام است که امیدواریم عملیات ساماندهی این گلزارها هر چه سریعتر انجام شود.
-
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱:۳۷
-
۷ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/723676/