کرمان رصد

آخرين مطالب

تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در کوهبنان سياسي

تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در کوهبنان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد -

کرمان رصد


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، روح الله ابراهیمی، فرمانده ناحیه بسیج کوهبنان در آستانه هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس یادآور دلاوری، از خود گذشتگی و اقتدار رزمندگان سرافراز ایران اسلامی است که با تمام وجود از مرز‌های عزت و شرف کشور عزیزمان دفاع کردند.
او افزود: رزمندگان در دوران دفاع مقدس با تقوای الهی، اطاعت از فرامین حضرت امام (ره)، وحدت و همدلی با دست خالی؛ اما با اراده‌ای آهنین در برابر رژیم بعث و حامیان آنان ایستادند و جانانه مقاومت کردند.
ابراهیمی بیان داشت: در شرایط کنونی با بهره جستن از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید جوانان و نوجوانان بیشتر و بهتر با رشادت ها، ایثار و از خود گذشتگی رزمندگان دوران دفاع مقدس آشنا شوند.
او تصریح کرد: در اولین روز از هفته دفاع مقدس که مزین به روز پیشکسوتان، دفاع مقدس و مقاومت شده شاهد برگزاری رژه موتوری، فضا سازی حوزه و پایگاه‌های مقاومت، درج محتوا و هشتک گذاری در کانال‌ها و گروه‌ها، برگزاری یادواده شهدا و برگزاری ویدئو کنفرانس با حضور پیشکسوتان جهاد و شهادت هستیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کوهبنان گفت: در روز شهیدان، جانبازان، صلابت، فخر آفرینی و سربازان، برگزاری مراسم غبار روبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری ختم قرآن و صلوات، کوهپیمایی و‌ پیاده روی را خواهیم داشت.
او با بیان اینکه در روز معنویت، زنان، خانواده و سلامت، شاهد برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس و برگزاری مشاوره رایگان خانواده هستیم، بیان داشت: در روز ولایت مداری، جوانان، علم و دانش پژوهی، شاهد برگزاری نشست روشنگری و تجلیل از مادران شهدا خواهیم بود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در روز دفاع همه جانبه، پشتیبانی مردمی و اصناف، شاهد برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری نشست با محوریت بازخوانی وصیت نامه شهدا، برگزاری عصر شعر هستیم، ادامه داد: در روز وحدت ملی، بصیرت، دشمن شناسی و استکبار ستیزی، مسابقه کتابخوانی از کتاب آشنایی با دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
او به روز نیرو‌های مسلح، بسیجیان و جهادگران، اشاره کرد و گفت : در این روز برگزاری ایستگاه فرهنگی و افتتاح طرح‌های عمرانی را خواهیم داشت.
فرمانده ناحیه بسیج کوهبنان تصریح کرد: در آخرین روز از هفته دفاع مقدس که به روز فرماندهان، عزت مداران و حماسه آفرینان مزین شده شاهد برگزاری عصر شعر و خاطره دفاع مقدس هستیم.
او افزود: این برنامه‌ها با همکاری دفتر امام جمعه، ادارات و نهاد‌ها، کانون بسیج فرهنگیان، ورزشکاران و هنرمندان، حوزه بسیج ادارات، حوزه موسی بن جعفر و حوزه امام صادق (ع) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام / م 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/225636/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

اجرای برنامه آمادگی وارزیابی وضعیت خدمات دهی در سازمان منطقه آزاد کیش

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

مانور کمک گرانشی؛ فضاپیماها چگونه با استفاده از سیاره‌ها شتاب می‌گیرند؟

بالاخره می‌دانیم چرا مجسمه‌های ملکه حتشپسوت در مصر باستان نابود شدند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

فریاد لبیک یاحسین نوجوانان اناری

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

سورپرایز لیگ ملت‌ها؛ مدعی و رقیب خطرناک ایران

چین قربانی رکورد جالب ستاره ایتالیا

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

سرگیجه پرسپولیس از دست رضا درویش!

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

پژوهشگر فلسطینی: ایران، آخرین سنگر ملت‌های خاورمیانه است

عملیات موفق فریب

آیا پیام تهران به باکو شنیده خواهد شد؟

به آهی گنبد خضرا بسوزان

همچنان مسیر مذاکرات

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

جریان‌سازی رسانه‌ای بدون تکیه به روزنامه‌نگاری تحلیلی میسر نیست

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!

هزار میلیارد تومان برای بازسازی آسیب‌دیدگان جنگ در تهران کافی است؟

آخرین وضعیت بازار طلا و دلار؛ سکه امامی عقب‌نشینی و طلا صعود کرد!

بازدهی بورس در هفته دوم تیر 1404

افزایش صادرات نفت ایران به چین پس از جنگ