شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵
ورزشی

ادای احترام خاص رونالدو و مورینیو به فرگوسن

ادای احترام خاص رونالدو و مورینیو به فرگوسن
کرمان رصد - ورزش ۳/سرمربی افسانه‌ای اسکاتلندی چهلمین سالگرد حضور خود در باشگاه انگلیسی را جشن می‌گیرد و دو چهره سرشناس شیاطین سرخ در ویدیوی ادای احترام حضور یافتند. ششم ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3/سرمربی افسانه‌ای اسکاتلندی چهلمین سالگرد حضور خود در باشگاه انگلیسی را جشن می‌گیرد و دو چهره سرشناس شیاطین سرخ در ویدیوی ادای احترام حضور یافتند. ششم نوامبر ۱۹۸۶؛ این تاریخ ورود سر الکس فرگوسن به منچستر یونایتد بود. پس از گذشت چهل سال، این باشگاه تصمیم گرفت بار دیگر از این سرمربی تاریخ‌ساز تق

ورزش 3 /سرمربی افسانه‌ای اسکاتلندی چهلمین سالگرد حضور خود در باشگاه انگلیسی را جشن می‌گیرد و دو چهره سرشناس شیاطین سرخ در ویدیوی ادای احترام حضور یافتند.
ششم نوامبر ۱۹۸۶؛ این تاریخ ورود سر الکس فرگوسن به منچستر یونایتد بود. پس از گذشت چهل سال، این باشگاه تصمیم گرفت بار دیگر از این سرمربی تاریخ‌ساز تقدیر کند؛ مردی که در کسب ۳۸ جام قهرمانی از جمله دو عنوان لیگ قهرمانان اروپا و ۱۳ قهرمانی در لیگ برتر نقش داشت.
در ویدیوی ادای احترامی که با حضور اسطوره‌های باشگاه انگلیسی تهیه شد، دو تن از بزرگ‌ترین چهره‌های فوتبال پرتغال نیز مشارکت داشتند: کریستیانو رونالدو، مهاجم پیشین شیاطین سرخ با سابقه دو دوره حضور در این تیم، و ژوزه مورینیو، سرمربی پیشین.
رونالدو مهاجم ۴۱ ساله در این باره گفت: «می‌دانید، از نظر من سر الکس فرگوسن متخصصی در زمینه تبدیل بازیکنان جوان به مردان بزرگ است و کاری که او با من انجام داد همین بود.» او بار دیگر از نقش کلیدی فرگوسن در دوران ورزشی‌اش قدردانی کرد.

کرمان رصد

از سوی دیگر، سرمربی رئال مادرید اظهاراتی کوتاه‌تر اما بسیار ستایش‌آمیز داشت و گفت: «سر الکس خود منچستر یونایتد است. برای من، او همیشه رئیس ما بود، رئیس همه سرمربیان.»


نظرات شما