چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵
اجتماعی

استاندار کرمان:

احیای واحدهای راکد و نیمه‌فعال، راهبرد استان برای توسعه اشتغال صنعتی و معدن

احیای واحدهای راکد و نیمه‌فعال، راهبرد استان برای توسعه اشتغال صنعتی و معدن
کرمان رصد - استاندار کرمان گفت: یکی از راهبردهای اصلی استان برای توسعه اشتغال در بخش صنعت و معدن، تمرکز بر بازگشت واحدهای راکد، غیرفعال و نیمه‌فعال به چرخه تولید است.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان گفت: یکی از راهبردهای اصلی استان برای توسعه اشتغال در بخش صنعت و معدن، تمرکز بر بازگشت واحدهای راکد، غیرفعال و نیمه‌فعال به چرخه تولید است.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی، عصر سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه، در مراسم راه‌اندازی مجدد خط تولید شرکت آلیاژکار مبین‌گستر کرمان، با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای شناسایی واحدهای صنعتی غیرفعال استان اظهار کرد: وضعیت واحدهای صنعتی و واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی بررسی و فهرست واحدهای غیرفعال و نیازمند حمایت تهیه شده است؛ همچنین برنامه‌ریزی برای بازگشت این واحدها به چرخه تولید آغاز شده است.
استاندار کرمان افزود: در دو سال گذشته، بیش از ۱۰۰ واحد راکد و نیمه‌فعال به چرخه تولید بازگشته‌اند که با توجه به شرایط کشور، اتفاق مثبتی برای استان کرمان بوده است.
طالبی با تأکید بر تداوم این رویکرد بیان کرد: سیاست فعلی استان، فعال‌سازی شهرک‌های صنعتی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، از جمله سالن‌ها و ماشین‌آلات در اختیار است تا با بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده، زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.
وی با اشاره به راه‌اندازی مجدد خط تولید شرکت آلیاژ کار مبین گستر کرمان گفت: این واحد از زیرمجموعه‌های صندوق بازنشستگی مس است که با اهتمام مسئولان مربوطه به چرخه تولید بازگشته و بخشی از نیازهای شرکت‌های معدنی استان را تأمین می‌کند.
استاندار کرمان ابراز امیدواری کرد: با تداوم برنامه بازگشت واحدهای راکد و نیمه‌فعال به چرخه تولید، بخش صنایع کوچک و متوسط استان تقویت و ظرفیت‌های موجود در مسیر توسعه اشتغال در بخش صنعت و معدن به کار گرفته شوند.
استاندار کرمان با اشاره به ظرفیت شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی مس ایران اظهار کرد: این شرکت‌ها در کنار یکدیگر، زنجیره‌ای گسترده و کارآمد برای پشتیبانی از حوزه صنعت و معدن استان تشکیل داده‌اند و حمایت از پویایی فعالیت آن‌ها می‌تواند به رشد و توسعه اقتصادی، صنعتی و معدنی کرمان و گسترش فرصت‌های اشتغال در استان کمک کند.
طالبی با تأکید بر ضرورت توجه جدی به صنایع کوچک و متوسط افزود: استان کرمان در این بخش با خلأهایی مواجه است که می‌توان با استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و مجموعه‌های سرمایه‌گذاری، بخشی از آن‌ها را برطرف و زمینه تقویت این بخش از اقتصاد استان را فراهم ساخت.
وی با اشاره به بازدید سال گذشته از این مجموعه و برگزاری نشست با مدیران صندوق بازنشستگی مس ایران بیان کرد: در آن جلسه، درباره برخی از خلأهای موجود در استان که صندوق می‌تواند در آن‌ها سرمایه‌گذاری کند، گفت‌وگو شد و حتی برای پیگیری این حوزه‌ها اعلام آمادگی صورت گرفت.
استاندار کرمان با تأکید بر ضرورت همکاری مجموعه شرکت ملی مس، صندوق بازنشستگی مس ایران و شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه گفت: این مجموعه‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مالی و تجربه فعالیت خود در حوزه‌های مختلف، به شکل‌گیری زنجیره‌ای مؤثر در پشتیبانی از صنعت و معدن استان کمک کنند؛ زنجیره‌ای که منافع آن به شرکت ملی مس، مجموعه صندوق و استان کرمان برسد.


نظرات شما