چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵
اجتماعی

با حضور رئیس کمیته امداد کشور

افتتاح۱۴۴۰ خانه برای مددجویان کمیته امداد استان کرمان

افتتاح۱۴۴۰ خانه برای مددجویان کمیته امداد استان کرمان
کرمان رصد - با حضور رئیس کمیته امداد کشور، ۱۴۴۰ مددجوی کمیته امداد در استان کرمان صاحب مسکن شدند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - با حضور رئیس کمیته امداد کشور، ۱۴۴۰ مددجوی کمیته امداد در استان کرمان صاحب مسکن شدند.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ، برای ساخت این واحد های واحد مسکونی ۵۵ مترمربعی، برای مددجویان کمیته امداد استان کرمان هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
۴۰۰ نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی با اعتبار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال، با حضوررئیس کمیته امداد کشور در استان کرمان به بهره‌برداری رسید.
در این مراسم افتتاح ۱۴۴۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد که در نقاط مختلف استان کرمان ساخته شده ، یک واحد مسکونی و یک نیروگاه خورشیدی در شهرستان انار به صورت نمادین افتتاح شد.
سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، در این مراسم با اشاره به بهره‌برداری از واحد‌های مسکونی مددجویان اعلام کرد" بیش از ۸۰۰ واحد از این واحد‌های مسکونی در مناطق روستایی ساخته شده و امید است در آینده نه‌چندان دور در استان کرمان مددجویی بدون مسکن در مناطق روستایی نخواهد بود.
رئیس کمیته امداد کشور با قدردانی از همکاری بنیاد مسکن، بسیج سازندگی و خیران استان کرمان در اجرای این طرح‌ها گفت: علاوه بر اعتبارات دولتی، خیران استان نیز در ساخت این هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی مشارکت و کمک شایانی داشته‌اند.
بختیاری درباره بهره‌برداری همزمان از ۴۰۰ نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی در استان گفت: این نیروگاه‌ها با حمایت وزارت نیرو، حمایت‌های ملی و پشتیبانی استاندار کرمان، در قالب طرح‌های جدید و بر بام واحد‌های مسکونی مددجویان نصب و وارد مدار بهره‌برداری شده‌اند.
وی با اشاره به نقش این نیروگاه‌ها در شرایط ناترازی انرژی کشور افزود: ۴۰۰ نیروگاه خورشیدی در این قالب احداث شده و مددجویانی که این نیروگاه‌ها در منازل آنها نصب شده است، با تولید برق به کاهش ناترازی انرژی در کشور کمک می‌کنند.
با حضوررئیس کمیته امداد کشور عملیات اجرایی، نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی ویژه مددجویان کمیته امداد استان کرمان در شهرستان انار، با اعتبار ۲۴۰۰ میلیارد ریال آغازشد.
محمدعلی طالبی، استاندار کرمان در این آیین با اشاره به ظرفیت استان در حوزه انرژی خورشیدی گفت: استان کرمان در بحث صدور مجوز نیروگاه‌های خورشیدی جایگاه اول کشور را دارد و بیش از ۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی امسال وارد شبکه خواهد شد.
رئیس کمیته امداد کشور نیز در این آیین با اشاره به شیوه اجرای این طرح گفت: محصول تجمیعی نیروگاه از طریق بورس به فروش خواهد رسید و هر یک از ۶۰۰ مددجوی سهامدار، ماهانه ۱۲ میلیون تومان درآمد ثابت خواهند داشت.
بختیاری همچنین با اشاره به نقش نیروگاه‌های خورشیدی در اقتصاد خانواده‌های تحت حمایت افزود: توسعه این طرح‌ها می‌تواند به اقتصاد مددجویان در روستا‌ها و مناطقی که نیروگاه خورشیدی در آنها اجرا می‌شود، کمک کند.
ناصر عسکری‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان، نیز از عبور تعداد نیروگاه‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی مددجویان استان از مرز ۳۰۰۰ نیروگاه خبر داد و گفت: با افتتاح ۴۰۰ نیروگاه جدید، این تعداد از مرز ۳۰۰۰ نیروگاه عبور می‌کند.


نظرات شما