پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

با حضور مدیرعامل آب و فاضلاب کشور

آبرسانی به ۶۰ روستای کرمان

آبرسانی به ۶۰ روستای کرمان
کرمان رصد - بهره‌برداری طرح آبرسانی به ۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان کرمان با حضورمدیرعامل آبفا کشور آغازشد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - بهره‌برداری طرح آبرسانی به ۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان کرمان با حضورمدیرعامل آبفا کشور آغازشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ؛ در این طرح یک رشته قنات بهسازی و لایروبی، ۶ دهنه چشمه و ۳۲ حلقه چاه حفر، ۳۰۲ کیلومتر لوله‌گذاری و پنج ایستگاه پمپاژ و حدود ۴۰ مخزن با ظرفیت ۴۴۶۰ مترمکعب ساخته شده است.
طرح تأمین آب ۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان کرمان با اعتبارهزار و ۵۰ میلیارد تومان و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، در اتباط تصویری وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید.
مدیرعامل آب و فاضلاب کشور در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی به ۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان کرمان با اشاره به شرایط دشوار ناشی از جنگ و آسیب‌های وارد شده به تأسیسات آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: همزمان با این شرایط، و دراوج( پیک) مصرف تابستان خوشبختانه با برنامه‌ریزی دقیق، تابستان را با موفقیت پشت می گذاریم.
هاشم امینی با اشاره به دستور وزیر نیرو برای اولویت‌دهی به آبرسانی روستایی گفت: بر اساس تفاهمنامه‌ای که ۱۷ خرداد با استاندار کرمان بسته شد، قرار بود با توجه به عقب‌افتادگی تاریخی روستاهای بالای ۲۰ خانوار، یک کار تحولی در حوزه آبرسانی روستایی استان انجام شود که امروز، با وجود تنگناهای مالی، ۶۰ روستا آماده بهره‌برداری شده است.
وی با اشاره به سهم شهرستان‌های استان در این طرح گفت: بیشترین تعداد روستاهای زیرپوشش این طرح در شهرستان جیرفت قرار دارد. 
استاندار کرمان هم در آیین بهره‌برداری از این طرح گفت: وجود ۶۶۴ روستای بالای ۲۰ خانوار فاقد شبکه آب آشامیدنی در استان، با همت مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و تأمین منابع مالی، عملیات آبرسانی در مدت کوتاهی آغاز شد و در همین مدت، ۶۰ روستا آماده بهره‌برداری شد.
محمدعلی طالبی، با بیاناعلام استمرار عملیات آبرسانی به روستاهای استان گفت: ۱۳۸ روستای دیگر نیز تا دهه مبارک فجر امسال آماده بهره‌برداری خواهند شد و هدف‌گذاری شده عملیات آبرسانی به همه این ۶۶۴ روستا طی ۲۴ ماه به پایان برسد. 
استاندار کرمان گفت: طرح تأمین و انتقال آب به رابر آماده بهره‌برداری شده وطرح انتقال آب خلیج فارس به کرمان نیز مراحل نهایی خود را طی می‌کند و اجرای طرح انتقال آب به شهرهای شمال استان نیز آغاز می شود. 
وی درباره حوزه برق نیز گفت: بیش از ۱۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی در استان آماده افتتاح شده و نیروگاه سیکل ترکیبی بوتیا نیز آماده بهره‌برداری است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما