کرمان رصد - تسنیم /تیمهای ملی پاراتیروکمان و پاراتیراندازی به منظور شرکت در مسابقات جهانی، به هند و کره جنوبی رفتند.
تیم ملی پاراتیراندازی با کمان کشورمان با نام «شهیده سیده بشری حسینی خامنهای» امروز (چهارشنبه 11 شهریور) راهی سری مسابقات جهانی 2026 در هند شد.
️تیم ملی کشورمان در این دوره از رقابتها با ترکیب امیرمحمد بارانی، فرزانه عسگری، هادی نوری در ماده کامپوند و غلامرضا رحیمی، سمیه رحیمی، محدثه باباحبیب در ماده ریکرو حضور پیدا میکند و زهرا نعمتی سرمربی و امین علیخانی نژاد و محمدصالح پالیزبان مربیان تیم ملی هستند.
سرپرستی این تیم را نقی مهدوی برعهده دارد. این دوره از مسابقات از 11 تا 20 شهریور به میزبانی احمدآباد کشور هند برگزار می شود.
خبر دیگر اینکه مراسم بدرقه تیم ملی پاراتیراندازی اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان در کرهجنوبی، در کنار مزار شهید گمنام آرمیده در فدراسیون جانبازان و توانیابان، برگزار شد.
️در این مراسم، پیراهن تیم ملی که مزین به تصویر شهید محمد فتاحی جوانترین شهید ناو دنا بود، توسط قهرمانان و ملیپوشان پاراتیراندازی امضا شد تا بار دیگر افتخارآفرینان جانباز و توانیاب ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، نشان دهند که تا پای جان برای سربلندی و اعتلای ایران عزیز اسلامی ایستادهاند.
️تیم ملی پاراتیراندازی با ترکیب مهسا حاجی محمدی، نسرین شاهی، فائزه احمدی، ساره جوانمردی، سید محمدرضا میرشفیعی، مصطفی خادم، علی گلوی و با هدایت فتح الله دلفانیخان به عنوان سرمربی و زینب امینی تبار و زهرا احمدی به عنوان مربی و با سرپرستی مژگان نصیری راهی این مسابقات می شود. مسابقات قهرمانی جهان از 16 تا 25 شهریور ماه به میزبانی کرهجنوبی برگزار خواهد شد.