کرمان رصد - باافتتاح استخر فرهنگیان زرند برای توسعه فضاهای ورزشی و رفاهی فرهنگیان و دانشآموزان، سرانه ورزشی دانشآموزی کرمان به ۵۶ درصد رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ، درآیین افتتاح استخر فرهنگیان شهر زرند با حضوراستاندار کرمان اعلام شد:این مجموعه ورزشی برای توسعه فضاهای ورزشی و رفاهی فرهنگیان و دانشآموزان ساخته شده و به بخشهایی از جمله سالن استخر، سونا، جکوزی، ساختمان سرایداری و سرویسهای بهداشتی مجهز است.
این طرح با هزار و ۲۷۰ مترمربع زیربنا و با استفاده از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات دولتی اجرا شده است.
محمدرضا فرحبخش، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در این آیین با اشاره به توسعه فضاهای ورزشی در استان گفت: در دو سال اخیر تاکنون چهار استخر به بهرهبرداری رسیده و سرانه ورزشی دانشآموزی در استان کرمان در سالهای اخیر به ۵۶ درصد رسیده است.
محمدعلی طالبی استاندار کرمان نیز با اشاره به بهرهبرداری از استخر فرهنگیان زرند تصریح کرد: ایجاد و تکمیل چنین مجموعههایی علاوه بر افزایش سرانه فضاهای ورزشی، میتواند زمینه دسترسی بیشتر دانشآموزان و فرهنگیان به امکانات ورزشی را فراهم کند.