سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

نفوذ یکی از جدی‌ترین تهدید‌ها علیه امنیت است

نفوذ یکی از جدی‌ترین تهدید‌ها علیه امنیت است
کرمان رصد - نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه سال‌های اخیر به روشنی نشان داده که نفوذ یکی از جدی‌ترین تهدید‌ها علیه امنیت و منافع کشور است و برای مقابله با آن باید از یک چارچوب قانونی جامع برخوردار باشیم.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه سال‌های اخیر به روشنی نشان داده که نفوذ یکی از جدی‌ترین تهدید‌ها علیه امنیت و منافع کشور است و برای مقابله با آن باید از یک چارچوب قانونی جامع برخوردار باشیم.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حسینعلی حاجی‌دلیگانی با تأکید بر ضرورت تصویب قانون مقابله با نفوذ بیگانگان اظهار داشت: تجربه سال‌های اخیر به روشنی نشان داده است که نفوذ یکی از جدی‌ترین تهدید‌ها علیه امنیت و منافع کشور است و برای مقابله مؤثر با آن باید از یک چارچوب قانونی روشن و جامع برخوردار باشیم. دشمن امروز صرفاً از مسیر جاسوسی سنتی وارد نمی‌شود، بلکه تلاش می‌کند از ظرفیت‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، رسانه‌ای، علمی و ارتباطی برای اثرگذاری بر تصمیمات و منافع کشور استفاده کند. از این رو، مقابله با شیوه‌های جدید نفوذ نیازمند قانونی متناسب با تهدید‌های روز است.
وی با بیان اینکه وجود خلأ قانونی در برخورد با برخی مصادیق نفوذ می‌تواند زمینه سوءاستفاده دشمن را فراهم کند، تصریح کرد: نمی‌توان در شرایطی که کشور با تهدید‌های پیچیده و چندلایه مواجه است، خلأ قانونی را نادیده گرفت. مجلس باید با تصویب قانونی جامع، مسیر مقابله با نفوذ و سوءاستفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور را برای دستگاه‌های مسئول روشن کند. قانون مقابله با نفوذ بیگانگان در راستای حفظ امنیت ملی و صیانت از منافع مردم طراحی شده است و هدف آن جلوگیری از ارتباط مردم با دنیا نیست؛ بلکه هدف اصلی، مقابله با ارتباطات و اقداماتی است که عامدانه در خدمت منافع بیگانگان و علیه امنیت و منافع کشور قرار می‌گیرد.
نماینده شاهین شهر اظهار داشت: یکی از نقاط قوت این طرح، ایجاد سازوکار مشخص برای شناسایی و مقابله با شبکه‌ها و جریان‌هایی است که ممکن است از ظرفیت‌های اقتصادی، سیاسی، رسانه‌ای و اجتماعی کشور برای پیشبرد اهداف بیگانگان استفاده کنند. وقتی چارچوب‌های قانونی برای ارتباطات و فعالیت‌های مرتبط با طرف‌های خارجی مشخص باشد، هم دستگاه‌های مسئول وظیفه روشن‌تری خواهند داشت و هم امکان سوءاستفاده و نفوذ کاهش پیدا می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: کشور در سال‌های گذشته هزینه‌های سنگینی از پدیده نفوذ پرداخت کرده است و امروز بیش از هر زمان دیگری به یک قانون جامع و کارآمد برای مقابله با این تهدید نیاز داریم. تصویب قانون مقابله با نفوذ می‌تواند یک گام مهم در مسیر تقویت امنیت ملی، صیانت از منافع کشور و بستن راه‌های سوءاستفاده دشمن باشد.


نظرات شما