چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

کرمان آماده برای ایجاد «روستابازار»

کرمان آماده برای ایجاد «روستابازار»
کرمان رصد - استاندار کرمان: برای توسعه بازار‌های روستایی (روستابازارها)، مکان‌های مناسب برای ایجاد این بازار‌ها در استان شناسایی و تعیین می‌شود.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان: برای توسعه بازار‌های روستایی (روستابازارها)، مکان‌های مناسب برای ایجاد این بازار‌ها در استان شناسایی و تعیین می‌شود.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ،محمدعلی طالبی در دیدار با مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، با اشاره به پیشتازی کرمان از نظر جمعیت روستایی در کشور افزود: با توجه به محدودیت‌های موجود در افزایش عرضه محصولات کشاورزی، مسیر توسعه این بخش در استان باید بر محور ارتقاء بهره‌وری در کشاورزی روستایی استوار باشد.
وی با تأکید بر ضرورت توسعه بازارهای روستایی (روستابازارها) افزود: لازم است با هماهنگی معاونت عمرانی استانداری، مکان‌های مناسب برای راه‌اندازی این بازارها در سطح استان شناسایی و تعیین شود.
استاندار کرمان ادامه داد: استان باوجود ظرفیت‌های گسترده در تولید محصولات کشاورزی، در حوزه ایجاد مراکز عرضه با کمبود مواجه است و باید تولیدات هدفمند به دست مصرف‌کننده برسد.
استاندار کرمان با اشاره به ترکیب صادرات استان گفت: بخش قابل‌توجهی از صادرات کرمان مربوط به محصولات کشاورزی به‌ویژه خرما و پسته است که این موضوع ضرورت هدایت سرمایه‌گذاری‌ها به سمت توسعه صنایع فرآوری در استان را دوچندان می‌کند.
وی افزود: با تقویت زنجیره ارزش و ایجاد صنایع تکمیلی، می‌توان زمینه افزایش ارزش افزوده، حمایت مؤثرتر از کشاورزان و ارتقاء سهم استان در بازارهای صادراتی را فراهم کرد.
طالبی با تأکید بر سیاست استان در تمرکز بر ساماندهی و هدایت سرمایه‌های خرد گفت: جلب اعتماد کشاورزان برای به‌کارگیری سرمایه‌های آنان در مسیرهای هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده، از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند نقش مؤثری در توسعه بخش کشاورزی ایفا کند.
استاندار کرمان بیان کرد: تعاون روستایی می‌تواند با تعریف طرح‌های اقتصادی مشخص، پیشتاز تجمیع این سرمایه‌های خرد و هدایت آنها به سمت طرحهای بزرگ و پیشران در حوزه فرآوری باشد.
طالبی درباره تنظیم بازار میوه شب عید نیز بر لزوم توزیع مناسب و به‌موقع برای کسب رضایت شهروندان تأکید کرد.


نظرات شما