چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

سقوط هژمونی استکبار دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی

سقوط هژمونی استکبار دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی
کرمان رصد - معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی، سقوط هژمونی استکبار و پایان سلطه استکبار جهانی بر ایران بود.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی، سقوط هژمونی استکبار و پایان سلطه استکبار جهانی بر ایران بود.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کرمان .امیر دریادار سیاری، در مراسم راهپیمایی باشکوه و پرشور ۲۲ بهمن مردم انقلابی و ولایتمدار کرمان، طی سخنانی با تجلیل از حضور گسترده و آگاهانه ملت، به تشریح دستاورد‌های عظیم انقلاب اسلامی و مقایسه وضعیت کشور قبل و بعد از پیروزی انقلاب پرداخت.
وی با تقدیر از «نجابت اخلاقی»، «پیش‌قدمی» و «خلوص» مردم کرمان در صحنه‌های انقلابی و پایبندی به مفاهیم ناب اسلامی، اظهار داشت: «وصف زیبا و جالبی که مقام معظم رهبری درباره مردم کرمان دارند، نشان از جایگاه رفیع این خطه در پاسداری از آرمان‌های انقلاب دارد و حضور شما، حماسه‌ای است که پیروزی انقلاب و برکت خون شهدا را نمایان می‌سازد.
امیر سیاری با اشاره به ضرورت بررسی تطبیقی برای درک عمق دستاورد‌های انقلاب، وضعیت کشور قبل از انقلاب را در چند محور کلیدی برشمرد.
سلطه کامل استکبار جهانی:
قبل از انقلاب، استکبار جهانی با سیاست «دو ستونی نیکسون» و با تکیه بر ایران و عربستان، بر منطقه غرب آسیا تسلط کامل داشت و خود را حاکم بلامنازع می‌دانست. منافع ملی و ثروت‌های کشور، از جمله نفت، کاملاً در اختیار و به نفع قدرت‌های خارجی بود.
نفوذ و دخالت بی‌حد مستشاران خارجی:
هزاران مستشار آمریکایی و خارجی در تمامی ارکان تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور، از وزارتخانه‌ها تا سازمان‌های لشکری، حضور داشتند و حاکمیت واقعی را اعمال می‌کردند. حتی برای حضور در ایران مزایایی به نام «حق توحش» دریافت می‌کردند که توهینی آشکار به ملتی با هزاران سال تمدن بود.
قانون ننگین کاپیتولاسیون:
با تصویب این قانون، اتباع آمریکایی از مصونیت قضایی برخوردار شدند و هر جنایتی در خاک ایران مرتکب می‌شدند، دستگاه قضایی کشور حق محاکمه آنان را نداشت. موضع گیری تاریخی و افشاگرانه امام خمینی (ره) در مقابل این قانون، نقطه عطفی در بیداری ملت بود.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تأکید بر اینکه ماهیت استکبار جهانی و به ویژه آمریکا تغییر نکرده است، خاطرنشان کرد:آمریکای امروز، همان آمریکای قبل از انقلاب است وهمین نگاه را امروز نیز نسبت به ایران و دیگر کشور‌های منطقه مانند ونزوئلا دارند.
امیر سیاری با اشاره به قیام تاریخی امام خمینی (ره) از سال ۴۲ و تبعید ۱۵ ساله ایشان، پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ را «انفجار نور» خواند که ملت ایران را از تاریکی سلطه استعمار و استکبار رهانید و آزادی، استقلال و خودباوری را به ارمغان آورد.
وی افزود: با نتقلاب اسلامی برتری‌خواهی و سلطه استکبار جهانی بر ایران و منطقه شکست خورد وکمر استکبار در منطقه شکست.


نظرات شما