دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور:

ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود

ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
کرمان رصد - معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی بازگشت به هویت اصیل ایرانی ـ اسلامی بود، گفت: دولت وفاق ملی با وجود همه مشکلات، ساختن ایران را از آموزش کودکان و عدالت آموزشی آغاز کرده و با تقویت زیرساخت‌ها، به‌ویژه در حوزه انرژی، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را دنبال می‌کند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی بازگشت به هویت اصیل ایرانی ـ اسلامی بود، گفت: دولت وفاق ملی با وجود همه مشکلات، ساختن ایران را از آموزش کودکان و عدالت آموزشی آغاز کرده و با تقویت زیرساخت‌ها، به‌ویژه در حوزه انرژی، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را دنبال می‌کند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدجعفر قائم‌پناه دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه در مراسم بهره‌برداری از طرح‌های توسعه‌ای منطقه گل‌گهر سیرجان به مناسبت دهه فجر اظهار کرد: ایران در طول تاریخ بارها خم شده، اما هرگز نشکسته و با همت مردم و تکیه بر هویت ایرانی و اسلامی، همچنان بر تارک تاریخ خواهد ایستاد.
وی با اشاره به دشمنی‌های مستمر علیه ایران افزود: دشمنان نمی‌خواهند ایران استوار بایستد، غافل از اینکه این ملت هزاران سال است با جان و دل باور دارد «چو ایران نباشد تن من مباد».
معاون اجرایی رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت وفاق ملی با وجود سختی‌ها و مشکلات، عزم جدی برای ساختن ایران دارد، گفت: این مسیر را از کودکان آغاز کرده‌ایم؛ آینده‌سازانی که باید دانا و توانا تربیت شوند. توانمندی ایران به دانایی تک‌تک فرزندان این سرزمین وابسته است.
قائم‌پناه عدالت آموزشی، مدرسه‌سازی و بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی را از محورهای اصلی دولت برشمرد و افزود: اگر فرزندانمان مهارت، کار تیمی و دانایی را بیاموزند، آینده‌ای درخشان پیش روی ایران خواهد بود.
وی سلامت، اصلاح نظام ارجاع و پزشک خانواده را از برنامه‌های اصلی دولت عنوان کرد و گفت: در حوزه معیشت مردم، اصلاح زیرساخت‌ها به‌ویژه تأمین انرژی برق، از اولویت‌های اساسی دولت است.
معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به افتتاح نیروگاه خورشیدی ۴۰ مگاواتی گل‌گهر تصریح کرد: راه‌اندازی هر پنل خورشیدی، همچون کاشت درختی برای شکوفایی اقتصاد آینده است که به تقویت صنعت، اشتغال، تولید و کاهش تورم کمک می‌کند.
قائم‌پناه امنیت را لازمه پیشرفت در حوزه سلامت، آموزش و اقتصاد دانست و گفت: همه این اقدامات در سایه حفظ امنیت و تمامیت ارضی کشور معنا پیدا می‌کند و باید با هر آنچه امنیت ایران را تهدید می‌کند، مقابله شود.
وی با اشاره به سیاست خارجی دولت چهاردهم افزود: نخستین اقدام دولت، تقویت روابط دوستانه با کشورهای همسایه بود و نتیجه آن را در مواضع اخیر منطقه‌ای مشاهده کردیم. ایران مقتدرانه ایستاده، اما هیچ‌گاه قصد جنگ و تجاوز به هیچ کشوری را ندارد.


نظرات شما