چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
ورزشی

برگزاری بیش از ۶۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی در دهه فجر

برگزاری بیش از ۶۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی در دهه فجر
کرمان رصد - سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به جایگاه این استان در پرداخت وام ازدواج گفت: رتبه استان در پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲، ۲۹ کشور بود که در سال ۱۴۰۳ به رتبه ۲۳ ارتقا یافت.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به جایگاه این استان در پرداخت وام ازدواج گفت: رتبه استان در پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲، ۲۹ کشور بود که در سال ۱۴۰۳ به رتبه ۲۳ ارتقا یافت.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان ، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به جایگاه این استان در پرداخت وام ازدواج گفت: رتبه استان در پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۲، ۲۹ کشور بود که در سال ۱۴۰۳ به رتبه ۲۳ ارتقا یافت و این رتبه در نیمه نخست سال جاری نیز حفظ شده است.
حجت سلطانی در نشست خبری با تشریح برنامه‌ها و اقدامات حوزه ورزش و جوانان، با اشاره به شرایط خاص کشور و وجود چالش‌های متعدد در حوزه‌های مختلف از جمله ورزش، اظهار کرد: ورزش و جوانان استان کرمان با وجود محدودیت‌ها و فشارها، با ایستادگی و همت مجموعه مدیریتی و حمایت استانداری، تلاش کرده گام‌های مؤثری در مسیر توسعه ورزش و ارتقاء نشاط اجتماعی بردارد.
وی با بیان اینکه هفته جوان امسال همزمان با میلاد حضرت علی‌اکبر (علیه السلام) و دهه مبارک فجر برگزار می‌شود، افزود: در این هفته بیش از ۵۰ برنامه متنوع در سطح استان پیش‌بینی شده که شامل برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی، نشست‌های تخصصی با جوانان، دیدار با خانواده‌های شهدا، ارائه مشاوره‌های رایگان ازدواج و خانواده، نشست با ائمه جمعه شهرستان‌ها و ایجاد غرفه معرفی فعالیت‌های جوانان در جشنواره روستاآباد است.
سلطانی شعار هفته جوان امسال را «جوان؛ پیشران انسجام اجتماعی» اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط اجتماعی کشور، تقویت انسجام اجتماعی از طریق برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی ویژه جوانان در دستور کار قرار گرفته است.
سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به تشکیل شبکه ایران جوان اظهار کرد: کرمان نخستین استانی بود که بلافاصله پس از ابلاغ وزارت ورزش و جوانان، موفق به تشکیل این شبکه شد. این اقدام نشان‌دهنده ظرفیت بالای سازمان‌های مردم‌نهاد استان است.
وی افزود: شبکه ایران جوان در سطح کشور بیش از ۴۷ هزار عضو دارد و بر اساس تأکید وزیر ورزش و جوانان، هدف‌گذاری شده در هر استان حداقل ۵۰ هزار جوان در این شبکه سازماندهی شوند تا در شرایط بحرانی بتوان از این ظرفیت برای کمک و پشتیبانی کشور استفاده کرد. این شبکه به‌صورت رسمی در روز ۲۲ بهمن معرفی خواهد شد.
سلطانی با اشاره به اجرای تور‌های گردشگری و بازدید از مراکز صنعتی، علمی و پژوهشی در قالب روایت‌های پیشرفت گفت: این طرح با ابتکار وزارت ورزش و جوانان آغاز شد و هدف آن آشنایی جوانان با پیشرفت‌های کشور پس از انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه دهه فجر امسال با برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه ورزش همراه است، اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی در سطح استان برگزار خواهد شد. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران توسط ورزشکاران از فرودگاه تا گلزار شهدای کرمان، همایش‌های ورزش همگانی، تجلیل از مدال‌آوران و استعداد‌های برتر، مسابقات مختلف ورزشی و جشن‌های ویژه جامعه ورزش اشاره کرد.
سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به برگزاری المپیاد استعداد‌های برتر کشور گفت: استان کرمان موفق شد میزبان دو رشته تنیس روی میز پسران و والیبال دختران با حضور حدود ۸۰۰ ورزشکار باشد.


نظرات شما