سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

توزیع سالانه دو هزار تُن گوشت منجمد در استان کرمان

توزیع سالانه دو هزار تُن گوشت منجمد در استان کرمان
کرمان رصد - مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان گفت: سالانه بیش از دو هزار تن گوشت منجمد تنظیم بازار توزیع می‌شود.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان گفت: سالانه بیش از دو هزار تن گوشت منجمد تنظیم بازار توزیع می‌شود.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمان در نشست خبری به مناسبت دهه فجر گفت: سالانه بیش از دو هزار تن گوشت منجمد تنظیم بازار توزیع می‌شود که شامل گوشت قرمز و مرغ و عمده آن گوشت مرغ است.
احمد مسعودی، افزود:تأمین ذخایر و فراورده‌های دامی و جمع آوری و خرید گوشت مازاد در استان در مواقع لازم از وظایف این اداره کل یکی از دستگاه‌های تابعه جهاد کشاورزی است.
وی افزود: ۲۵ درصد تأمین نهاده‌ها با توجه به جمعیت ۴۵۰ هزار دام به عهده پشتیبانی امور دام استان کرمان است که ۸۰ هزار تن محصولات دامی توسط شرکت دامی ذخیره و در صورت نیاز توزیع می‌شود.
مسعودی ادامه داد: ۶۰هزار تن نهاده دامی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته و بیش از ۹۰ درصد نهاده‌های دامی وارداتی و بحث تامین منابع داخلی جزو دستور کار‌های وزارتخانه است.


نظرات شما