دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

رفع مشکل آنتن‌دهی ارتباطات سیار روستا‌های تهرود و ابارق در مواقع قطعی برق

رفع مشکل آنتن‌دهی ارتباطات سیار روستا‌های تهرود و ابارق در مواقع قطعی برق
کرمان رصد - رئیس دادگستری شهرستان بم از رفع مشکل آنتن‌دهی و اختلال در ارتباطات سیار روستا‌های تهرود و ابارق خبر داد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رئیس دادگستری شهرستان بم از رفع مشکل آنتن‌دهی و اختلال در ارتباطات سیار روستا‌های تهرود و ابارق خبر داد.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان ، رئیس دادگستری شهرستان بم از رفع مشکل آنتن‌دهی و اختلال در ارتباطات سیار روستا‌های تهرود و ابارق خبر داد و گفت: این مشکل که به‌ویژه در زمان قطعی برق موجب اختلال کامل در ارتباطات مردم می‌شد، با پیگیری‌های قضایی و در اجرای مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم برطرف گردید.
حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل فرحبخش در تشریح این خبر افزود: پیرو مصوبات شورای پیشگیری و با الزام دستگاه‌های مسئول، باتری‌های پشتیبان و تمهیدات فنی لازم در سایت‌های ارتباطی این مناطق نصب و راه‌اندازی شد تا در شرایط قطع برق نیز ارتباط پایدار شهروندان حفظ شود.
رئیس دادگستری بم با تأکید بر نقش زیرساخت‌های ارتباطی در تأمین امنیت، خدمات‌رسانی و مدیریت بحران، تصریح کرد: دادگستری شهرستان بم در چارچوب وظایف نظارتی و پیشگیرانه، رفع مشکلات زیرساختی مؤثر بر حقوق عامه را با جدیت دنبال می‌کند و اجازه نخواهد داد خلأ‌های فنی، موجب اخلال در زندگی روزمره مردم شود.
وی در پایان از همکاری دستگاه‌های اجرایی و مجموعه مخابرات در اجرای سریع این مصوبه قدردانی کرد.


نظرات شما