يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

باید بین حق اعتراض و اقدام براندازانه تفاوت قائل شد

باید بین حق اعتراض و اقدام براندازانه تفاوت قائل شد
کرمان رصد - رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کرمان از یک چارچوب نظری دقیق برای تفکیک میان حق اعتراض و اقدام براندازانه سخن گفت.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کرمان از یک چارچوب نظری دقیق برای تفکیک میان حق اعتراض و اقدام براندازانه سخن گفت.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ، رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کرمان از یک چارچوب نظری دقیق برای تفکیک میان حق اعتراض و اقدام براندازانه سخن گفت که مبتنی بر اصول قانون اساسی و سیره حکومتی امام علی علیه‌السلام است.
حجت الاسلام علی توکلی ۱۲ بهمن در جمع کارکنان آماد و پشتیبانی جنوب‌شرق نزاجا گفت: اصل اعتراض را به عنوان یک سازوکار حیاتی برای اصلاح امور و رفع کاستی‌ها، که در اسلام با عنوان «النصیحه لائمه المسلمین» و در جمهوری اسلامی با استناد به اصول ۲۷ و ۴۰ قانون اساسی تضمین شده، می‌پذیریم.
وی افزود: زمانی که این حق قانونی به ابزاری برای ارتکاب جرائم امنیتی، چون تخریب، ترور، آتش‌سوزی و ایجاد رعب در جامعه تبدیل می‌شود، از حوزه مشروعیت خارج و وارد قلمرو اغتشاش غیرقابل اغماض می‌شود.
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کرمان در ادامه با تأیید هدایت خارجی اغتشاشات اخیر، در پایان بیان کرد: علی‌رغم عقب‌نشینی دشمن در پی ایستادگی‌های ملت در دفاع از نظام و انقلاب، هرگونه محاسبات غلط مجدد از سوی ایالات متحده آمریکا با انتقام سخت مواجه خواهد شد.


نظرات شما