جمعه ۵ دي ۱۴۰۴
اجتماعی

برگزاری ستاد مدیریت بحران جنوب استان در جیرفت؛

تأکید استاندار کرمان بر ادامه اجرای سیلبند خرم و طرح‌های آبخیزداری در استان

تأکید استاندار کرمان بر ادامه اجرای سیلبند خرم و طرح‌های آبخیزداری در استان
کرمان رصد - استاندار کرمان تدوین نظام‌نامه اجرای ساختمان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بازدیدی که از واحدهای مسکونی دچار آبگرفتگی مناطق جنوبی استان داشتیم، همه این واحدها به دلیل عدم اجرای کرسی دچار این شرایط شده بودند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد -

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، در پی بارندگی‌های شدید هفته گذشته که منجر به وقوع سیلاب و خسارت به زیرساخت‌های شهرستان‌های جنوبی استان کرمان شد، امروز ستاد مدیریت بحران استان با حضور استاندار، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان و فرمانداران شهرستان‌های جنوبی و روسای دستگاه‌های اجرایی در فرمانداری جیرفت برگزار شد.
هدف این نشست فوق‌العاده، ارزیابی دقیق خسارات گذشته، شناسایی نقاط ضعف و تدوین برنامه عملیاتی فوری برای آمادگی حداکثری در برابر موج جدید بارندگی‌ها بود.
در این جلسه فرمانداران هفت شهرستان جنوبی استان گزارشی از خسارات، اقدامات و مشکلات و نواقص گذشته ارائه و امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با بارندگی‌های آینده را بیان کردند.
دکتر محمدعلی طالبی استاندار کرمان در این جلسه عنوان کرد: فرمانداران وظیفه مدیریت اقدامات و فعالیت‌های اضطراری و ضروری را بر عهده دارند و در زمینه تامین ماشین‌آلات و هزینه اقدامات ضروری نیز پشتیبانی‌های لازم را خواهیم داشت.
وی از انجام هماهنگی‌ها جهت استفاده از ماشین‌آلات پیمانکاران حاضر در منطقه و بخش خصوصی خبر داد و گفت: هماهنگی برای تامین سوخت ماشین‌آلات‌ نیز انجام خواهد شد
استاندار کرمان از اعلام آمادگی‌ معادن بزرگ استان برای کمک و انتقال ماشین‌آلات به شهرستان‌ها خبر داد و افزود: شرکت ملی نفت و سازمان صمت مکلف هستند تا نسبت به تامین سوخت مورد نیاز فرمانداری‌ها با تایید ستاد مدیریت بحران؛ اقدامات لازم را انجام دهند.
استاندار کرمان ابراز داشت: ادارات کل روستایی و شهری استانداری نیز مساعدت‌های لازم را برای روستاها و شهرداری‌های اولویت‌دار و در معرض تهدید داشته باشند.
وی، دفاتر امور شهری و روستایی استانداری را به عنوان مدیر هماهنگی استانی در شهرستان‌های جنوبی جهت مدیریت بحران‌ها معرفی کرد تا در صورت لزوم و در شرایط بحران در این مناطق مستقر شوند.
استاندار کرمان همچنین تدوین نظام‌نامه اجرای ساختمان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بازدیدی که از واحدهای مسکونی دچار آبگرفتگی مناطق جنوبی استان داشتیم، همه این واحدها به دلیل عدم اجرای کرسی دچار این اتفاق شده بودند.
وی تاکید کرد لازم است این نظام‌نامه در شهرها و روستاهای در پهنه سیلی استان دیده شود.
طالبی، ادامه سیلبند خرم و اجرای طرح‌های آبخیزداری در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر در ۴۷ سال گذشته هر سال چند کیلومتر از این سیلبند اجرا شده بود، اکنون کار به اتمام رسیده بود.
** ۳ هزار و ۳۲۵ میلیارد تومان خسارت بارندگی و سیلاب اخیر در استان
غلامرضا نژادخالقی، مدیرکل مدیریت بحران استان نیز در این جلسه به بازدید رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از مناطق تحت تاثیر سیلاب ناشی از بارندگی‌های اخیر در جنوب استان اشاره داشت و گفت: ۳ هزار و ۳۲۵ میلیارد تومان خسارت بارندگی و سیلاب در حوزه‌های مخابرات، آموزشی، راه، ابنیه و غیره برآورد شده است.
وی افزود: در مجموع یک هزار و ۳۲۱ واحد مسکن احداثی و نیازمند تعمیر در استان داریم.
نژادخالقی گفت: با توجه به اشباع شدن خاک در بارندگی‌های اخیر و هشدار سطح زرد هواشناسی در بارندگی هفته آینده، باید تدابیر و مراقبت‌های لازم دیده شود.
مالک اژدری، مدیرکل روستایی و شوراهای استانداری کرمان نیز در این جلسه گفت: ماشین‌آلات خوبی طی یک سال گذشته تحویل دهیاری‌ها شده است.
منصور خانه‌گیر، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان از نیاز شهرستان‌های جنوبی به سیلبند گفت و ادامه داد : ۴۰۰ هزار مترمکعب سیلبند در قلعه‌گنج انجام شده است.


نظرات شما