سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴
فرهنگی

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به مناسبت روز جهانی ناشنوایان

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به مناسبت روز جهانی ناشنوایان
کرمان رصد - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به مناسبت روز جهانی ناشنوایان پیامی صادر کرد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به مناسبت روز جهانی ناشنوایان پیامی صادر کرد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، در متن پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
روز جهانی ناشنوایان، فرصتی است تا به یاد بیاوریم که توانمندی‌های انسانی نه تنها در دیدن و شنیدن، بلکه در اراده، عزم و تلاش برای موفقیت نهفته است. ناشنوایان با وجود محدودیت‌های ظاهری خود، همواره با همت بلند و اراده قوی در مسیر دستیابی به اهداف و آرزوهایشان گام برداشته‌اند و در این راه، توانسته‌اند الگویی برای همه ما باشند .
اینجانب ضمن گرامیداشت روز جهانی ناشنوایان، به تمامی دانش آموزان دارای اختلالات شنوایی و همه مسئولان آموزش و پرورش استثنایی و معلمان مدارس دانش آموزان با نیازهای ویژه خداقوت عرض می کنم و افتخار می‌کنم که در مجموعه آموزش و پرورش استان زمینه خدمت به این قشر از جامعه را داریم و در کنارشان هستیم.
آموزش و پرورش استان کرمان با باور به اصل حق دسترسی به امکانات آموزشی برای همه افراد، همچنان به تلاش خود برای ارتقای شرایط آموزشی و پرورشی این عزیزان ادامه می دهد.
با همیاری همه نهادها و خانواده‌ها، می‌توانیم بستری فراهم کنیم که هیچ کودکی از تحصیل و شکوفایی استعدادهایش محروم نماند .
امیدواریم روز به روز شاهد شکوفایی توانمندی‌های بیشتر و دستاوردهای درخشان این عزیزان باشیم.
محمدرضا فرح بخش
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان


نظرات شما