شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

در کرمان

آزادی بیش از ۵ درصد مشمولان عفو معیاری

آزادی بیش از ۵ درصد مشمولان عفو معیاری
کرمان رصد - بیش از ۵ درصد مشمولان عفو معیاری در کرمان آزاد شدند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - بیش از 5 درصد مشمولان عفو معیاری در کرمان آزاد شدند.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، رئیس کل دادگستری استان کرمان از شمولیت دو هزار و 303 نفر در طرح عفو معیاری تاکنون خبر داد و گفت: از این تعداد، دو هزار و 167 نفر مشمول تخفیف مجازات شده و 135 نفر نیز از زندان آزاد شده‌اند.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در نشست شورای برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمان افزود: این آمار نشان‌دهنده آزادی 5.8 درصدی مشمولان عفو معیاری از زندان است.
وی با اشاره به ادامه روند بررسی پرونده‌ها، پیش‌بینی کرد که در نهایت قریب به سه هزار نفر مشمول عفو شوند.
رئیس شورای قضائی استان کرمان در ادامه با اشاره به پیگیری روند تعیین تکلیف پرونده‌های رسوبی در کرمان، اظهارداشت: در این راستا با استفاده از ظرفیت شورا‌های حل اختلاف اقدامات خوبی انجام شده است که تا رسیدن به وضعیت مطلوب ادامه خواهد داشت.


نظرات شما