شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
ورزشی

میزبانی که جهان را شگفت‌زده کرد

میزبانی که جهان را شگفت‌زده کرد
کرمان رصد - ورزش ۳ /فیلیپینی‌ها عشق والیبال هستند؛ میزبانی که جهان را شگفت‌زده کرد مسابقات والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ روز جمعه در فیلیپین آغاز شد؛ جایی که تماشاگران پرشور ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /فیلیپینی‌ها عشق والیبال هستند؛ میزبانی که جهان را شگفت‌زده کرد
مسابقات والیبال قهرمانی جهان 2025 روز جمعه در فیلیپین آغاز شد؛ جایی که تماشاگران پرشور میزبان ثابت کردند چرا فدراسیون جهانی به آن‌ها اعتماد کرده است. خیابان‌ها و استادیوم‌ها پر از پوستر و تصاویر ستاره‌ها بود و هواداران فیلیپینی با هر امتیاز تیمشان، سالن را به لرزه درآوردند.
وقتی دو سال پیش فدراسیون جهانی والیبال میزبانی این دوره را به فیلیپین سپرد، بسیاری تعجب کردند. کشوری بدون تاریخچه‌ قدرتمند در والیبال و بدون تجربه در میزبانی تورنمنت‌های بزرگ جهانی، حالا فرصتی داشت تا خود را نشان دهد. اما آنچه در روز نخست دیده شد، شکی باقی نگذاشت: فیلیپینی‌ها دیوانه‌ی والیبال هستند.

کرمان رصد

بارتوش کورک، کاپیتان تیم ملی لهستان، به عنوان سفیر این جام انتخاب شد و پوسترهایش سراسر شهر پاسای و اطراف ورزشگاه SM Mall of Asia Arena دیده می‌شد. حتی توپ بزرگی در میدان مرکزی شهر با تصویر او تزئین شد.
فیلیپین در نخستین حضورش در جام جهانی به مصاف تونس رفت. نتیجه شروع مسابقه 12 بر 1 به سود تونس بود و سکوها در شوک فرو رفتند، اما تماشاگران میزبان تا آخرین لحظه دست از تشویق برنداشتند. ست سوم بهترین نمایش فیلیپین بود، هرچند در نهایت بازی با نتیجه 3-0 به سود تونس تمام شد.
برایان باگوناس، کاپیتان فیلیپین، پس از بازی گفت:
«اینکه ما چنین مسابقاتی را میزبانی می‌کنیم، می‌تواند والیبال ما را به جلو ببرد. ست سوم پتانسیل واقعی تیم ما را نشان داد. مطمئنم این شروع یک مسیر جدید است.»
پس از پایان مسابقه، تصاویر جالبی ثبت شد: صدها هوادار فیلیپینی با وجود شکست، در صف ایستادند تا با بازیکنان خود و حتی بازیکنان تونس عکس بگیرند. صحنه‌ای که در بسیاری از کشورهای صاحب‌نام والیبال به ندرت دیده می‌شود.

کرمان رصد

میزبانی فیلیپین نشان داد که اگر فدراسیون جهانی بخواهد این ورزش را توسعه دهد، باید روی کشورهایی سرمایه‌گذاری کند که علاقه‌ای ذاتی به والیبال دارند. چه کسی می‌داند، شاید دوازده سال دیگر فیلیپین نه‌تنها میزبان، بلکه یکی از مدعیان مدال قهرمانی جهان باشد؛ درست مثل لهستان که سال‌ها طول کشید تا به جایگاه امروز برسد.
بازار


نظرات شما