دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

وزیر آموزش و پرورش در سی‌وهشتمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور خبر داد:

تصویب آیین‌نامه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تصویب آیین‌نامه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
کرمان رصد - وزیر آموزش و پرورش از توسعه رفاهیات و مسکن فرهنگیان و تصویب آیین‌نامه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبر داد و گفت: طی دو روز گذشته ۱۸ همت اعتبار برای آموزش و پرورش دریافت کردیم.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - وزیر آموزش و پرورش از توسعه رفاهیات و مسکن فرهنگیان و تصویب آیین‌نامه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبر داد و گفت: طی دو روز گذشته 18 همت اعتبار برای آموزش و پرورش دریافت کردیم.

به گزارش مرکز اطلاع ‌ رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش امروز در سی‌وهشتمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر در حال برگزاری است، با بیان این‌که لازم است همه ما از ستاد تا صف به درک مشترکی از مسیر و اولویت‌های آموزش و پرورش دست پیدا کنیم، اظهار کرد: باید با هم، هم‌پیمان شویم تا اتفاقات بسیار بزرگی در شروع سال تحصیلی بیفتد .
وی به دلیل برگزاری نیمه حضوری این اجلاس اشاره کرد و گفت: صرفه‌جویی، ارتقای کیفیت و امکان مشارکت بیشتر مدیران در این اجلاس، اصلی ترین دلیل بوده است .
وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از برگزارکنندگان اجلاس سی و هشتم ادامه داد: آقای دکتر پزشکیان امروز صبح جلسه خیلی مهمی داشتند و عازم سفر ارمنستان بودند اما از آنجا که آموزش و پرورش برای ایشان مهم است در این اجلاس حضور یافتند .
وزیر آموزش و پرورش به دو محور عدالت و کیفیت‌بخشی اشاره کرد و گفت: ده‌ها مسئله‌ را در ابتدای سال تحصیلی گذشته شاهد بودیم. از مشکلات آزمون‌ها تا عقب‌افتادگی‌های مالی؛ مهم ترین مسئله مربوط به پاداش بازنشستگان بود، در حالی که 40 همت بود در بودجه 20 همت پیش‌بینی شده بود که این مسئله را پیگیری و با کمک سران قوا حل کردیم .
وی با بیان این‌که بی شک سال گذشته بهترین سال مالی آموزش و پرورش در طول 46 سال گذشته بوده است، گفت: اتفاقات خوب امسال هم باید تکرار شود .
کاظمی با اشاره به این‌که در دو روز گذشته 18 همت اعتبار گرفتیم، خاطرنشان کرد: با کمک سازمان اداری و استخدامی رویه غلط آزمون‌ها را اصلاح کردیم، اظهار کرد: 110 هزار معلم را سال گذشته ساماندهی و امسال نیز 85 هزار ردیف استخدام گرفتیم .
وزیر آموزش و پرورش از تدوین سند جامع نیروی انسانی خبر داد و گفت: برای اولین بار قرار است 3 هزار نخبه بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان جذب شوند. 2700 پست سازمانی و هیأت علمی در دانشگاه اخذ شده است و در حال حل کردن مشکلات دانشگاه فرهنگیان هستیم .
وی از تصویب آیین‌نامه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مربوط به شهر کودک در هیأت دولت خبر داد و گفت: همچنین رفاهیات معلمان را در دستورکار قرار دادیم و از ظرفیت‌های موجود برای رفاهیات معلمان استفاده خواهیم کرد. مسکن معلمان را نیز به صورت جدی دنبال می‌کنیم .
کاظمی با بیان این‌که در طول 46 سال گذشته سابقه نداشته است که بودجه آموزش و پرورش 68 درصد رشد داشته باشد، گفت: این بودجه در 10 سال گذشته نسبت به بودجه عمومی کشور نیز افزایش یافته است. این دستاورد بسیار بزرگی است. بودجه نوسازی ما سه برابر شده است. بودجه دانشگاه فرهنگیان در برخی ردیف‌ها 50 برابر رشد داشته است .
وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که اگر کوچک‌انگاری آموزش و پرورش حل شود مشکلات حل خواهد شد، تأکید کرد: امروز آموزش و پرورش در اولویت قرار گرفته است. این اتفاقات خوب ناشی از نگاه رییس‌جمهور و وزیر کشور است. باید این را مهم بدانیم و یک اتفاق خوبی را در آموزش و پرورش رقم بزنیم .
عضو کابینه دولت چهارم با اشاره به در پیش بودن هفته دولت، گفت: در شرایط حساس کشور، تمام کارهای آموزش و پرورش زودتر از زمان مقرر انجام شده است. تصحیح اوراق امتحانات یک ماه زودتر انجام شد .
کاظمی با بیان این‌که آینده‌سازان امانت هستند، گفت: ما باید امانت‌دار باشیم و به خوبی مسئولیت خود را انجام دهیم .
وی از مدیران آموزش و پرورش خواست 13 اصل مدیریتی از جمله تعاملات حداکثری، مشارکت حداکثری، امیدآفرینی، شفافیت، نظم، استقلال فکری، منصف بودن، رعایت اصول اخلاقی، صرفه‌جویی در منابع، تولید درآمد، انسجام فرهنگی، نظارت حداکثری را رعایت کنند.


نظرات شما