کرمان رصد - ایرنا / رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان گفت: پلیس راهور در راستای ارتقای انضباط ترافیکی، مرحله سوم طرح «آرامش و ایمنی ترافیک» را به صورت عملیاتی در شهرهای استان اجرا کرد و 14 هزار راننده متخلف، اعمال قانون شدند.
سرهنگ علی رضایی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان اظهار کرد: طرح آرامش و ایمنی ترافیک در کرمان از هفدهم تا بیستم مرداد امسال به مرحله اجرا در آمد.
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح 2 هزار و 282 خودرو با تخلف شیشه دودی اعمال قانون شد.
رئیس پلیس راهور استان کرمان با اشاره به اعمال قانون 2 هزار و 267 راننده که حین رانندگی از تلفن همراه استفاده کردند، گفت: همچنین به دلیل استفاده نکردن از کمربند ایمنی، 6 هزار و 907 خودرو جریمه شدند.
وی به استفاده نکردن از کلاه ایمنی توسط موتورسواران به عنوان یکی از تخلفات ترافیکی اشاره و تصریح کرد: در این بخش نیز 787 راکب موتورسیکلت جریمه شدند.
رضایی گفت: همچنین به دلیل تجاوز از سرعت مجاز 109 خودرو در راستای این طرح اعمال قانون شده و همه موارد اعمال قانون به صورت ابلاغ تسلیمی بوده است.
وی افزود: شهروندان با رعایت قوانین، همکاری لازم را با ماموران راهور داشته باشند زیرا رعایت اصول ساده نقش بسزایی در کاهش تنشهای ترافیکی و ارتقای آرامش روانی جامعه دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان گفت: اجرای طرحهای انضباط ترافیکی پلیس راهور استان همچنان ادامه دارد.
بازار ![]()