چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

دستگیری کلاهبرداران حوزه زمین ومسکن در کرمان

دستگیری کلاهبرداران حوزه زمین ومسکن در کرمان
کرمان رصد - کلاهبرداری ۸۰۰ میلیاردی در حوزه واگذاری کذب مسکن‌های مهر وعامل جعل اسناد و فروش زمین به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در کرمان کشف شد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - کلاهبرداری 800 میلیاردی در حوزه واگذاری کذب مسکن‌های مهر وعامل جعل اسناد و فروش زمین به ارزش 420 میلیارد ریال در کرمان کشف شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ،فرمانده انتظامی استان از دستگیری عامل کلاهبرداری 800 میلیاردی از 30 شاکی در حوزه واگذاری غیر واقعی مسکن‌های مهر خبر داد و گفت: ماموران پلیس آگاهی استان در راستای کشف چندین فقره کلاهبرداری از بیش از سی شاکی در حوزه واگذاری مسکن‌های مهر، پیجویی‌های زیادی را برای احقاق حق مالباختگان به انجام رساندند.
سردار جلیل موقوفه ئی افزود: عامل اصلی این کلاهبرداری‌ها که با وعده‌های فریبنده در حوزه واگذاری مسکن‌های مهر بیش از 800 میلیارد ریال کلاهبرداری و فرار کرده بود با پیگیری‌های بی وقفه ماموران پلیس آگاهی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: بازجویی‌های اولیه و اقدامات بعدی برای تکمیل این پرونده کلان کلاهبرداری و احقاق حق مالباختگان با جدیت تمام توسط ماموران واحد مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان در حال انجام است.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان هم گفت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری یک نفر با جعل اسناد و فروش زمین، مشخص شد متهم با جعل این عناوین وجوهی افزون بر 420 میلیارد ریال از شاکی دریافت و فرار کرده و با تحقیقات و ردزنی‌های تخصصی ماموران کلانتری 23، متهم فراری شناسایی و در لحظه ورود به کرمان با تعقیب و مراقبت پلیسی دستگیر شد.
سرهنگ "مهدی پورامینایی""با اشاره به ارجاع پرونده به مراجع قضایی به شهروندان توصیه کرد: مراقب ترفند‌های افراد سودجو و کلاهبردار باشند.


نظرات شما