شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

قاچاق سوخت ومرگ راننده مزدا

قاچاق سوخت ومرگ راننده مزدا
کرمان رصد - برخورد خودروی حامل سوخت قاچاق با وانت مزدا درعنبرآباد جان راننده را گرفت.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - برخورد خودروی حامل سوخت قاچاق با وانت مزدا درعنبرآباد جان راننده را گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، رئیس پلیس راه عنبرآباد از تصادف وانت نیسان حامل سوخت قاچاق با یک وانت مزدا در جاده فرعی مردهک خبر داد و گفت: در این تصادف راننده مزدا جان خود را از دست داد.
شیخی‌پورافزود: شب گذشته، یک حادثه ترافیکی تلخ در جاده فرعی مردهک، در حوالی روستای سعدآباد از توابع بخش مرکزی عنبرآباد رخ داد که بلافاصله نیرو‌های پلیس به محل حادثه اعزام شدند.
وی گفت: یک دستگاه وانت نیسان که در حال حمل محموله‌ای از گازوئیل قاچاق از سمت جهادآباد به سمت مردهک بود، اقدام به سبقت غیرمجاز کرد. در همین حین، وانت مزدا متعلق به یک جوان 34 ساله که در مسیر مجاز و سمت مقابل در حال حرکت بود، با سرعت بالا با وانت نیسان برخورد کرد. در این تصادف، راننده وانت مزدا جان خود را از دست داد.
شیخی‌پور بیان کرد: با توجه به محموله قابل اشتعال گازوئیل که در وانت نیسان حمل می‌شد، پس از برخورد، هر دو خودرو دچار آتش‌سوزی شدند. خوشبختانه سرنشینان وانت نیسان توانستند از حادثه جان سالم به در ببرند، اما راننده وانت مزدا که پدر دو فرزند دختر بود، متاسفانه جان سپرد.
رئیس پلیس راه عنبرآباد با اشاره به افزایش حوادث ناشی از خودرو‌های شوتی، گفت: با وجود تشدید نظارت‌های پلیس بر جاده‌ها برای مقابله با این خودروها، سوخت‌بر‌ها همچنان با بی‌توجهی به قوانین، با سرعتی بالا و رفتاری تهاجمی در جاده‌ها حرکت می‌کنند و جان خود و دیگران را به خطر می‌اندازند.
شیخی‌پور با بیان اینکه قاچاقچیان معمولاً حدود 2500 لیتر سوخت را در قسمت بار خودرو به‌طور غیراستاندارد جابه‌جا می‌کنند، افزود: این امر موجب اختلال در تعادل خودرو، به‌ویژه در پیچ‌وخم‌های جاده می‌شود و احتمال وقوع حادثه را به‌شدت افزایش می‌دهد.


نظرات شما