کرمان رصد

آخرين مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ اهداف سفر الجولانی به باکو مقالات

سرمقاله آرمان ملی/ اهداف سفر الجولانی به باکو
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - آرمان ملی / «اهداف سفر الجولانی به باکو» عنوان یادداشت روز در روزنامه آرمان ملی به قلم حسن هانی‌زاده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
سفر احمد الشرع معروف به ابو محمد الجولانی رئیس‌جمهوری خود خوانده سوریه به باکو از وجود یک تحرک جدید آمریکایی- صهیونیستی برای بهره‌گیری از ظرفیت گروهک‌های تروریستی سوریه در راستای بحران‌سازی در آسیای میانه قابل تجزیه وتحلیل است. ابو محمد الجولانی که تا قبل از سال 2014به عنوان یکی از خطرناکترین رهبران گروهک‌های تروریستی، تحت تعقیب آمریکا و غرب قرار داشت ناگهان به یک رهبر سیاسی کاریزماتیک تبدیل شد و با کمک غرب و برخی کشورهای عرب منطقه بدون مراجعه به آرای مردم سوریه قدرت را در این کشور به دست گرفت.
تقابل با محور مقاومت به‌ویژه حزب‌ا... لبنان، کشتار نخبگان طایفه علوی‌ها در سوریه، همکاری راهبردی با اسرائیل برای تغییر ساختار جغرافیای سیاسی منطقه وکاهش نفوذ ایران، روسیه و چین در غرب آسیا بخشی از ماموریت تعریف شده برای ابو محمد الجولانی تلقی می‌شود. دیدارهای مکرر الجولانی با رئیس موساد و مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی در امارات متحده و توافق نهایی برای پیوستن سوریه به طرح صلح ابراهیم و صرف نظرکردن دمشق از ارتفاعات اشغالی جولان سوریه بخشی از این توافقات است. الجولانی که تا قبل از سقوط دولت بشار اسد رئیس‌جمهوری سابق سوریه به مدت ده سال زیر نظر افسران آمریکایی و اسرائیلی در استان اشغالی ادلب در شمال‌غرب سوریه آموزش دیده یکی از مهره‌های مورد حمایت غرب، کشورهای عرب منطقه و ترکیه به‌شمار می‌رود. با توجه به اصرار آمریکا برای خلع سلاح حزب‌ا... لبنان و مقاومت رهبران حزب‌ا... در تسلیم سلاح‌های خود به دولت لبنان و شکست طرح‌های مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه اکنون دو ماموریت ویژه به عهده الجولانی سپرده شده است. نخستین ماموریت رهبر گروهک‌های تروریستی سوریه، استفاده از وجود عناصر تروریستی هیات تحریرالشام که از 14 مجموعه تروریستی تشکیل می‌شود برای سازماندهی حملات تروریستی علیه مقرهای حزب‌ا... در لبنان است. حضور بیش از 15 هزار عنصر تروریستی درنزدیکی مرزهای مشترک سوریه و لبنان و همزمان با آن فشار سیاسی جریان‌های ضد محور مقاومت در درون حاکمیت لبنان از وجود یک توطئه منطقه‌ای و بین‌المللی برای درگیر کردن حزب‌ا... در یک جنگ داخلی حکایت دارد. اخیرا نماینده ویژه آمریکا در خاورمیانه در دیدار با جوزف عون رئیس‌جمهوری، نواف سلام نخست وزیر و نبیه‌بری رئیس پارلمان لبنان ادامه کمک مالی و اقتصادی غرب به لبنان را مشروط به خلع سلاح کامل حزب‌ا... دانست. ماموریت دیگر ابومحمد الجولانی انتقال بخشی از تروریست‌های سوریه از طریق ترکیه به پایگاه‌هایی در آذربایجان برای ایجاد ناامنی‌ در مرزهای ایران و روسیه است. از آنجایی که عناصری از تروریست‌های سوریه از آیغورهای مسلمان چینی و نیز مناطق چچن، تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان تشکیل می‌شوند، لذا قرار است این عناصر برای ناامن ساختن منطقه آسیای میانه در پادگان‌هایی در آذربایجان مستقر شوند. ماموریت این عناصر تروریستی که زیر نظر افسران موساد اسرائیل و سازمان سیا آمریکا آموزش دیده‌اند، انجام عملیات تروریستی علیه محور چین، روسیه و ایران خواهد بود که هر 3 کشور باید در این خصوص تحرکات این عناصر تروریستی را به دقت مورد توجه قرار دهند. لذا سفر ابومحمد الجولانی تروریست سرشناس بین‌المللی به باکو که اکنون به یکی از چهره‌های محبوب غرب تبدیل شده پیامدهای خطرناکی برای امنیت مناطق غرب آسیا و آسیای میانه خواهد داشت. از این رو کشورهای منطقه به‌ویژه ایران، روسیه و چین باید هرگونه نقل و انتقال عناصر تروریستی از سوریه به آذربایجان را با دقت و حساسیت بالایی زیر نظر بگیرند و اجازه ندهند این کشور به کانون ناامنی درمنطقه تبدیل شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/735740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

رئیس بنیاد شهید: خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی تحت پوشش بیمه دی قرار می‌گیرند

خرد و کلان گزارش می دهد/ رشد 72 درصدی حق بیمه تولیدی بیمه دی در بهار

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ اپلیکیشن دی‌دار راهی نوین برای ارائه خدمات بیمه‌ای

برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری 1404 همزمان با سراسر کشور در کیش

شور تابستانی کودکان و نوجوانان در فرهنگسراهای کیش

سرمقاله فرهیختگان/ راهبرد کنونی

تولد اولین گاومیش شبیه‌سازی‌شده جهان از طریق سزارین

افت تولید فولاد و خودرو و جهش تولید لوازم خانگی در 1403

نظر وزارت ارتباطات در مورد استفاده از واتساپ؛ برای مردم مشکلی ندارد

تکذیب لغو پروازهای ترکیش ایرلاین

واردات موز به شرط صادرات سیب

صعود 4 تیم به پلی‌آف لیگ برتر پینگ‌پنگ

برنامه کامل 36 دیدار هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال

خلاصه فینال ویمبلدون 2025

سرمقاله جوان/ کارگر هست، دستمزد نیست!

امکان ساخت رگ‌های خونی جدید در بدن با کمک نانوسیلیکات

آرامش به مناطق سیل‌زده کرمان برگشته است

رشد 26 هزار واحدی شاخص کل بورس

جزئیات حراج شمش طلا مرکز مبادله اعلام شد

پاسور افسانه‌ای هم تیمی عبادی‌پور می‌شود

15 هزار لهستانی در انتظار تیم ملی والیبال ایران

لیست پرستاره ژاپن برای هفته سوم لیگ ملت‌ها

موافقت طارمی با جدایی از اینتر

صعود راحت والیبالیست‌های نوجوان ایران به مرحله دوم قهرمانی آسیا

سپاهان سرانجام از رضاوند رونمایی کرد

«حسود» با صدای شاهین بنان

سرمقاله آرمان ملی/ اهداف سفر الجولانی به باکو

سرمقاله شرق/ دل و پشت ایرانیان نشکنید

عینک نوردرمانی راهی برای شناخت سالمندان در مراحل ابتدایی آلزایمر

انتصاب مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان همراه با افزایش دما و کاهش رطوبت

پیگیری کمبود آب و خسارت سیل در دو منطقه کرمان

جزئیات بسته حمایتی دولت برای پشتیبانی از کسب‌وکارها در شرایط جنگی

قبض‌های علی الحساب برق بسته به میزان مصرف اصلاح می‌شود

بیت‌کوین از آمازون عبور کرد؛ پنجمین دارایی ارزشمند جهان!

فنر قیمت‌ها در بازار طلا و سکه در رفت؛ دلار به کانال 89 هزار تومان رسید

نبرد روایت‌ها در کورسک

سرمقاله همشهری/ این مذاکره آن مذاکره نیست

دستورالعمل حمایت از سرآمدان نخبگان شاهد و ایثارگر به استان‌ها ابلاغ شد

آبفای تهران: هیچ گونه برنامه قطعی آب در دستور کار نیست

مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی تمدید شد

نتایج قرعه کشی محصولات ایران خودرو اعلام شد

رکورد جدید ولاسکو در لیگ ملت‌های والیبال

ستاره والیبال صربستان بازنشسته شد

موشک‌های ایران مخازن سوخت رژیم صهیونیستی را بی‌پناه کرد

لزوم اجتناب از فصل هفت منشور ملل متحد

سرمقاله کیهان/ پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت می‌شود؟