کرمان رصد

آخرين مطالب

تبرئه آمریکا و متهم ‌کردن ایران حتی بعد از خیانت ترامپ! مقالات

تبرئه آمریکا و متهم ‌کردن ایران حتی بعد از خیانت ترامپ!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
عضو مرکزیت حزب اتحاد ملت گفت: اگر در روند مذاکرات قدری جسورتر، چابک‌تر و هوشیارانه‌تر عمل می‌کردیم، شاید می‌توانستیم از وقوع جنگ جلوگیری کنیم.
علی شکوری‌راد به ایرنا گفت: پزشکیان از ابتدا اعلام کرد که قصد دارد نظرات و سیاست‌های کلی نظام، که توسط رهبری ابلاغ شده، را اجرا کند. در عمل نیز تا حد زیادی همین‌گونه عمل شده است. دولت، در عملکردهای خود، هم‌راستا با دیدگاه‌های رهبری حرکت کرده است.
وی افزود: در مواردی که اختلاف نظر وجود داشته، مانند موضوع مذاکره، دکتر پزشکیان تصریح کرد که از ابتدا نظرش موافق مذاکره بوده است، اما وقتی رهبری اعلام کردند که مذاکره نمی‌کنیم، ایشان نیز گفت که وقتی نظر رهبری این‌گونه است، موضوع منتفی است و دولت تابع نظر رهبری خواهد بود. پس از اینکه پزشکیان این موضع را مطرح کرد، رهبری نیز زمینه‌ انجام مذاکره را فراهم کردند.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: اگر در روند مذاکرات قدری جسورتر، چابک‌تر و هوشیارانه‌تر عمل می‌کردیم، شاید می‌توانستیم از وقوع جنگ نیز جلوگیری کنیم. در این مدت ترامپ نشان داده است که قابل مدیریت است. ما باید خودمان ترامپ را مدیریت می‌کردیم و نباید می‌گذاشتیم نتانیاهو این‌کار را بکند(!)
بازار
اظهارات شکوری‌راد در حالی است که از یکسو آقایان پزشکیان و عراقچی تصریح می‌کنند آمریکا و اسرائیل وسط مذاکرات، میز مذاکره را بمباران کردند؛ و از سوی دیگر، نتانیاهو و ترامپ تاکید می‌کنند که در هماهنگی کامل، حمله به ایران را ترتیب داده و از مذاکرات صرفا به عنوان عملیات فریب برای غافلگیری بهره گرفته‌اند.
ترامپ در این زمینه گفت: می‌خواهم از نتانیاهو تشکر و به او تبریک بگویم. ما به عنوان یک تیم کار کردیم، شاید هیچ تیمی تا به حال این کار را نکرده باشد.
نتانیاهو نیز گفته بود: بمباران ایران بین من و ترامپ هماهنگ شده بود. با هماهنگی کامل ما، آمریکا به تأسیسات هسته‌ای حمله کرد. ترامپ با درخواست علنی از ما برای عدم حمله به تحقق غافلگیری کمک کرد.
بر این مبنا، سخنان شکوری‌راد، نوعی فرار به جلو برای خارج کردن طیف متبوع خود از موضع اتهام است. این اتهام که اظهار ضعف و عجز و تاکید شیدا گونه بر مذاکره موجب گستاخ شدن دشمن و ارتکاب تجاوز نظامی اخیر شده است. مدعیان اعتدال و اصلاحات ادعا می‌کردند مذاکره سایه جنگ را از سر کشور دور می‌کند اما جنگ را بر سر کشور کشاند. آنها همچنین ادعا می‌کردند میان نتانیاهو و ترامپ اختلاف جدی وجود دارد و با مذاکره می‌تاوان این شکاف را عمیق‌تر کرد! اما ارسال پالس‌های اشتباه و بعضا خیانت بار، درست یر عکس فضاسازی‌های جعلی این طیف عمل کرد و حالا شکوری راد ادعا می‌کند «اگر در روند مذاکرات قدری جسورتر، چابک‌تر و هوشیارانه‌تر عمل می‌کردیم، شاید می‌توانستیم از وقوع جنگ جلوگیری کنیم».
او حتی به روی خود نمی‌آورد که ترامپ (پایمال‌کننده توافق برجام)، در حول و حوش مذاکرات هیچ حرفی از لغو تحریم‌ها یا پایبندی به معاهده ان‌پی‌تی نمی‌زد، بلکه خواستار تعطیلی برنامه هسته‌ای ایران. در این شرایط، تبرئه ترامپ و نتانیاهو و متهم کردن کشورمان به اینکه به قدر کافی جسورانه و چابک در مذاکرات عمل نکرده، به چه معناست؟ یعنی باید دولت پزشکیان و تیم عراقچی مطلقا تسلیم می‌شدند و مثل زلنسکی رفتار می‌کردند؟!
یادآور می‌شود هرگاه مدعیان اعتدال و اصلاحات در دو دهه گذشته بر سر کار بوده‌اند، بلافاصله طبق فشار بیگانگان، نسخه تعطیلی برنامه هسته‌ای را پیچیده و کشور را عقب نگاه داشته‌اند. همین‌ها در عین حال، هنگام مطرح شدن مشکل کشور در موضوعاتی مثل تامین برق، از موضع اتهام و قصور جا خالی داده و طلبکارانه سخن گفته‌اند!
این نکته هم شایان ذکر است که برخی مدعیان اصلاحات(حضرتی، مرعشی و فیاض زاهد) درست همزمان با آماده شدن آمریکا و اسرائیل برای حمله غافلگیران، در حال تکمیل عملیات فریب دشمن و مدعی جذب قریب‌الوقوع 1000 تا 2500 میلیارد دلار سرمایه خارجی از مسیر توافق با آمریکا بودند!!

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/735702/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ کارگر هست، دستمزد نیست!

امکان ساخت رگ‌های خونی جدید در بدن با کمک نانوسیلیکات

آرامش به مناطق سیل‌زده کرمان برگشته است

رشد 26 هزار واحدی شاخص کل بورس

جزئیات حراج شمش طلا مرکز مبادله اعلام شد

پاسور افسانه‌ای هم تیمی عبادی‌پور می‌شود

15 هزار لهستانی در انتظار تیم ملی والیبال ایران

لیست پرستاره ژاپن برای هفته سوم لیگ ملت‌ها

موافقت طارمی با جدایی از اینتر

صعود راحت والیبالیست‌های نوجوان ایران به مرحله دوم قهرمانی آسیا

سپاهان سرانجام از رضاوند رونمایی کرد

«حسود» با صدای شاهین بنان

سرمقاله آرمان ملی/ اهداف سفر الجولانی به باکو

سرمقاله شرق/ دل و پشت ایرانیان نشکنید

عینک نوردرمانی راهی برای شناخت سالمندان در مراحل ابتدایی آلزایمر

انتصاب مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان همراه با افزایش دما و کاهش رطوبت

پیگیری کمبود آب و خسارت سیل در دو منطقه کرمان

جزئیات بسته حمایتی دولت برای پشتیبانی از کسب‌وکارها در شرایط جنگی

قبض‌های علی الحساب برق بسته به میزان مصرف اصلاح می‌شود

بیت‌کوین از آمازون عبور کرد؛ پنجمین دارایی ارزشمند جهان!

فنر قیمت‌ها در بازار طلا و سکه در رفت؛ دلار به کانال 89 هزار تومان رسید

نبرد روایت‌ها در کورسک

سرمقاله همشهری/ این مذاکره آن مذاکره نیست

دستورالعمل حمایت از سرآمدان نخبگان شاهد و ایثارگر به استان‌ها ابلاغ شد

آبفای تهران: هیچ گونه برنامه قطعی آب در دستور کار نیست

مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی تمدید شد

نتایج قرعه کشی محصولات ایران خودرو اعلام شد

رکورد جدید ولاسکو در لیگ ملت‌های والیبال

ستاره والیبال صربستان بازنشسته شد

موشک‌های ایران مخازن سوخت رژیم صهیونیستی را بی‌پناه کرد

لزوم اجتناب از فصل هفت منشور ملل متحد

سرمقاله کیهان/ پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت می‌شود؟

آیا ورزش واقعاً سلامت روان را بهبود می‌بخشد؟

تشکیل کمیته سلامت و نشاط اجتماعی در آموزش و پرورش استان کرمان

750 کلاس درس تا ابتدای سال تحصیلی جدید در استان کرمان افتتاح می‌شود

اقتصاد ایران در دام بازارگرایی؛ روایت مؤمنی از انحراف سیاست‌ اقتصادی پس از جنگ 8 ساله

آذری جهرمی: اگر کسی بخواهد به نظام تخصیص یارانه دست بزند، بیچاره‌اش می‌کنند

هشدار؛ طلاهای تقلبی در کمین خریداران آنلاین!

5 مدل پرده که در سال 2025 حتما مُد خواهند شد

بیک‌لیک‌لی: بازی برابر چین تایپه سخت است

حرف‌های جالب پیاتزا: بجنگید و لذت ببرید

اعلام برنامه کامل هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال

ستاره مصدوم والیبال بلغارستان به بازی با ایران رسید

سلاح مخفی و خطرناک پیاتزا مقابل لهستان

صحبت‌های پیاتزا با ملی پوشان والیبال پیش از دیدار با لهستان

بمب تابستانی پرسپولیس خنثی شد!

آهنگ «نوستالژی» با صدای آرمین زارعی

عضو دولت رئیسی در کیهان نوشت: جنگ از انتخابات 1403 شروع شد!

سرمقاله اعتماد/ جنگ 12 روزه و جاسوس‌بازی مجازی