معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران:
بزرگنمايي:
کرمان رصد - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با شهدای اخیر استان اصفهان، گفت: شهدا برگهای زرین تاریخ این مرز و بوم هستند و پیروزی میدان مقاومت در برابر تحریمها و تهدیدهای دشمن، مرهون از خودگذشتگی آنان و تربیت در دامان پاک مادران شهیدپروری چون مادر شهید محمدجواد عسگری است.
به گزارش ایثار، دکتر فریده اولاد قباد معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با همراهی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمودی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در منطقه 5کشور، نیکبخت سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با خانواده شهیدان والامقام «محمد جواد عسگری»، «داود میرزایی» و «محمد امین صدری» دیدار و گفتوگو کرد.
دکتر اولادقباد ضمن ابلاغ سلام و پیام مهندس اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تجلیل از مقام والای شهیدان، به ویژه شهدای اخیر استان اصفهان، گفت: شهدا برگهای زرین تاریخ این مرز و بوم هستند و پیروزی میدان مقاومت در برابر تحریمها و تهدیدهای دشمن، مرهون از خودگذشتگی آنان و تربیت در دامان پاک مادران شهیدپروری چون مادر شهید محمدجواد عسگری است.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه رفیع شهدای اخیر، تصریح کرد: شهدای ما نهتنها بهخاطر ایمان راسخشان، بلکه بهدلیل پایبندی به اصول اخلاقی و انسانی و مقاومت در برابر ظلم، انتخاب شدند. آنان با خون پاک خود، وحدت و ارزشهای اسلامی را در جامعه جاری ساختند.

دکتر فریده اولادقباد، معاون تعاون و رفاه اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، با حضور در گلستان شهدای اصفهان، با قرائت فاتحه و نثار گل، به مقام شامخ شهیدان والامقام ادای احترام کرد.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰:۱۳
-
۸ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/734885/