کرمان رصد

آخرين مطالب

تاکید وزیر ورزش بر اعزام کاروان کیفی به ریاض ورزشي

تاکید وزیر ورزش بر اعزام کاروان کیفی به ریاض
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم /نشست تخصصی بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برگزار شد.
به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نشست تخصصی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض، صبح امروز سه شنبه 17 تیرماه به ریاست احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان و با حضور مسئولان این وزارتخانه و کمیته ملی المپیک برگزار شد.
طبق برنامه، بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ریاض با حضور 56 کشور مسلمان در 24 رشته و از 13 آبان ماه سال جاری با برپایی مراسم افتتاحیه در پایتخت عربستان آغاز می‌شود.
بر این اساس، مسئولان مربوطه در فاصله 4 ماه باقی مانده تا این آوردگاه و حساسیت این بازی‌ها به عنوان مهم‌ترین رویداد ورزشی کشور در سال 1404، جلسه‌ای کارشناسی ترتیب دادند تا عملکرد کاروان ورزش ایران و سایر رقبا و درصد مدال آوری تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات را به تفکیک رشته تحلیل کنند.
دوومیدانی، بسکتبال 3 نفره، شترسواری، سوارکاری، ورزش‌های الکترونیک، شمشیربازی، فوتسال، هندبال، جودو، جوجیتسو، کاراته، شنا، موی‌تای، تکواندو، تنیس روی میز، والیبال، وزنه‌برداری، کشتی، ووشو، بوکس، دوگانه و سه رشته پارا دوومیدانی, پارا وزنه‌برداری و پارا شنا، 24 رشته‌ای هستند که طبق آخرین اعلام ستاد برگزاری بازی‌ها، در فهرست رشته‌های این رقابت‌ها قرار دارند. این در حالی است که احتمالاتی در خصوص حذف پاراشنا و جایگزینی پارا تنیس روی میز به جای این رشته نیز وجود دارد.
با توجه به این که ستاد برگزاری بازی‌های کشورهای اسلامی تا به این لحظه هنوز مواد و اوزان برخی رشته‌ها را نهایی نکرده است، طبیعتا اسامی کاوران اعزامی ورزش کشورمان به این رقابت‌ها نیز تا کنون نهایی نشده است اما پیش بینی می‌شود که این کاروان در اکثر رشته‌ها هم صاحب نماینده باشد.
بازار
وزیر ورزش و جوانان در پایان این نشست تخصصی به مسئولان و کارشناسان حاضر تاکید کرد که کاروانی کیفی با افزایش ضریب مدال آوری به ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی اعزام شود. همچنین مقرر شد ظرف روزهای آینده که ترکیب کاروان نهایی می‌شود نشستی با حضور روسای فدراسیون‌ها و انجمن‌های رشته‌های مذکور به جهت حضور قدرتمند و هماهنگی هر چه بهتر بازی های ریاض برگزار شود.
بر اساس این گزارش، سید محمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، محمدرضا عابدی محزون و محسن سمیع‌زاده مدیر و معاون دفتر نظارت و برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان، علی رغبتی و محمدرضا داورزنی، مشاورین وزیر، اصغر رحیمی سرپرست بازی‌های آسیایی 2026 هانگژو، مهدی علی‌نژاد دبیر کمیته ملی المپیک، محمد تابع، سرپرست بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض و رضا شجیع، مدیر مرکز نظارت بر تیم‌های ملی کمیته المپیک در نشست تخصصی امروز حضور داشتند.
نتایج کاوران ورزش ایران در ادوار گذشته بازی های همبستگی کشورهای اسلامی:
دور نخست، سال 2005 در ریاض عربستان
10 طلا، 9 نقره و 11 برنز ، عنوان چهارم
دور دوم، 2009 در ایران
بازی ها لغو شد.
دور سوم، 2013 در اندونزی
30 طلا، 17 نقره و 12 برنز ، عنوان دوم
دور چهارم، 2017 آذربایجان
39 طلا، 26 نقره و 33 برنز، عنوان سوم
دور پنجم، 2021 ترکیه
39 طلا، 44 نقره و 50 برنز، عنوان سوم

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/734546/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا افراد باهوش‌ تصمیمات بهتری می‌گیرند؟

خروج اتباع، بازار اجاره تهران را از سکه انداخت؟

پروازهای امارات تا هفته آینده متوقف می‌ماند

تنیس ویمبلدون 2025؛ فریتز با قدرت در آستانه فینال ویمبلدون

تعیین جایزه برای سر ترامپ مطابق منافع ملی ایران نیست

انتقاد «روزنامه اصولگرا» از سفر رئیس جمهور به باکو

موازنه‌سازی در فضای رسانه‌ای غرب

اوضاع بیمارستان‌ها بعد از جنگ

بازگشت به ایران‌گرایی

درخشش «خوشه پروین» در رنگ‌های قرمز و آبی

حضور سرپرست اداره کل بنیاد شهید خراسان جنوبی در مراسم بزرگداشت شهید والامقام مهدی زیبا

ادامه روند ریزش قیمت طلا و سکه؛ دلار در کانال 87 هزارتومان ماند

یک تیم دیگر از لیگ برتر فوتسال انصراف می‌دهد؟

نامه کافا به تعدادی از تیم‌های فوتسال کافا درباره زمان بازی‌ها

مدافع ازبکستانی مدنظر استقلال وارد ایران شد

اعلام ساعت و ورزشگاه دیدار الدحیل - سپاهان

افزایش 86 درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

بارش باران در دلفاردِ جیرفت

پیش بینی بورس چهارشنبه 18 تیر 1404

تأیید صلاحیت کاندیداهای ریاست فدراسیون کاراته

شمارش معکوس 7 میلیارد ساله تا پایان جهان هستی

تب چک های برگشتی بالا رفت

راز مصاحبه‌های گروهی تاندر؛ قهرمانی با تکیه بر روحیه تیمی

بازگشایی مجدد تونل سیرچ تا پایان هفته جاری

معمای پاگنده‌ها در روم باستان

احیای کفه 105 هزار هکتاری تالاب جازموریان در دستور کار

بازگشایی تونل سیرچ کرمان تا پایان هفته

کرمانی‌ها از تردد حوالی رودخانه‌های فصلی بپرهیزند

عمر کوتاه مدیریت در محیط‌زیست کرمان؛ این‌بار فقط 5 ماه

وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود

بسته حمایتی برای کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ اعلام شد

64 فقره ملک دولت مازاد تشخیص داده شد

تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد

ارزش معاملات خرد سهام، امروز 3.5 همت شد

بازار سرمایه در روزی که گذشت؛ بورس کانال 2.7 میلیون واحدی را از دست داد

آغاز مرحله جدید فروش محصولات شرکت سایپا از هفته آینده

فرنگی‌کاران ایران حریفان خود را شناختند

برتری پالایش نفت در حساس‌ترین دیدار لیگ تنیس روی میز

ساپینتو بالاخره به تهران رسید

متفکر آمریکایی: پروژه اسرائیلی ها چیزی کمتر از نابودی ایران نیست

قهوه چگونه سازوکار باستانی ضدپیری را در سلول‌ها فعال می‌کند؟

ترنم باران تابستانی در رابر

برای نخستین‌بار: ثبت تصویر خیره‌کننده از ستاره‌ای که دوبار منفجر شده است

ماموریت آموزش و پرورش و نیروی انتظامی دفاع از ارزش‌ها، باورهای اعتقادی و هویت مردم است

تأمین برق الحاقات 3 روستای حاشیه شهر کرمان تعیین‌ تکلیف شد

رشد 17 درصدی تولید خاویار ایران

آخرین تصمیم‌گیری‌ها درباره املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی

خلیج فارس؛ فرصت بزرگ، نصیب اندک ایران

جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت؛ تمدید برخی مواعد مالیاتی

با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد