کرمان رصد

آخرين مطالب

پوشش خسارات جنگی در بیمه‌ها فعال شد اقتصادي

پوشش خسارات جنگی در بیمه‌ها فعال شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم / با ورود صنعت بیمه به جبران خسارت‌های ناشی از جنگ 12 روزه، بخش‌هایی از خسارات وارد شده به منازل، خودروها و هزینه‌های درمانی مردم، تحت پوشش بیمه یا حمایت‌های دولتی قرار گرفت.
بهروز بستگانی، رئیس مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی، آخرین جزئیات مربوط به سازوکار پرداخت خسارات ناشی از تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی به کشور را تشریح و تأکید کرد که گرچه در اغلب بیمه‌نامه‌ها، خطر جنگ جزء استثناها محسوب می‌شود و نیاز به خرید پوشش جداگانه دارد، اما صنعت بیمه با هماهنگی سندیکای بیمه‌گران ایران، اقدامات جبرانی خاصی را در این زمینه آغاز کرده است.
خطر جنگ؛ در چه بیمه‌نامه‌هایی قابل پوشش است؟
بر اساس گفته‌های بستگانی، در انواع بیمه‌نامه‌های مرسوم مانند بیمه بدنه خودرو، بیمه آتش‌سوزی منازل و بیمه درمان تکمیلی، اصولاً خطر جنگ پوشش داده نمی‌شود، مگر آنکه بیمه‌گذار در زمان خرید بیمه‌نامه، پوشش اضافی جنگ را به‌صورت جداگانه انتخاب کرده باشد.
با این حال، با تصمیم هماهنگ‌شده صنعت بیمه و نهادهای دولتی، برای جبران بخشی از آسیب‌ها، امکان پرداخت خسارات درمانی جنگ برای دارندگان بیمه درمان تکمیلی، بدون دریافت حق بیمه اضافی تا پایان تیرماه فراهم شده است.
وضعیت خودروهای آسیب‌دیده
بستگانی درباره خودروهای آسیب‌دیده در حملات اخیر توضیح داد که: در صورت داشتن بیمه بدنه و خرید پوشش خطر جنگ، خسارات طبق روال ارزیابی و پرداخت می‌شود.
در مواردی که بیمه‌نامه فاقد این پوشش باشد، شرکت‌های بیمه می‌توانند به‌صورت ارفاقی خسارت را جبران کنند.
همچنین، برای خودروهای فاقد بیمه بدنه، حمایت دولتی پیش‌بینی شده و از محل اعتبارات ویژه‌ای که دولت به بیمه مرکزی تخصیص داده، امکان جبران بخشی از خسارات وجود دارد.
در همین راستا، بیمه مرکزی اعلام کرده که با همکاری شرکت بیمه ایران، تیم‌های ارزیاب سیار از اواخر هفته گذشته در مناطق آسیب‌دیده حضور یافته‌اند و ارزیابی‌های میدانی خودروها و املاک در حال انجام است.
تأکید بر تهیه پوشش خطر جنگ برای آینده
رئیس مرکز مدیریت ریسک بیمه مرکزی تأکید کرد: شهروندانی که قصد افزایش ضریب اطمینان در برابر بحران‌ها را دارند، می‌توانند از این پس در زمان خرید بیمه‌نامه‌های آتش‌سوزی یا بدنه، پوشش خطر جنگ را نیز دریافت کنند. این اقدام در آینده می‌تواند مانع از سردرگمی در دریافت خسارات در شرایط بحرانی شود.
در شرایطی که بسیاری از مردم در جریان حملات اخیر متحمل خسارات مادی و جانی شده‌اند، ورود هماهنگ صنعت بیمه و دولت به موضوع پرداخت خسارات ناشی از جنگ، اقدامی مهم در راستای حمایت از شهروندان، احیای اعتماد عمومی و ارتقای فرهنگ بیمه‌پذیری محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/734358/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره جدید حزب دموکرات

ستارگان دریایی چگونه به شکل ستاره درآمدند؟

آیا می‌توان خاطرات را پس از مرگ نگهداری کرد؟

کشف محموله آرد یارانه‌ای قاچاق در کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 17 تیر 1404

بسته حمایتی وزارت صمت برای پشتیبانی از تولید ابلاغ شد

تشییع پیکر شهید حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونی در راور

به یادخط سرخ عاشورا در قافله اسرای کربلا

نوای"ای ایران" در محضر رهبر انقلاب نماد عزت و، مقاومت

ترانه «چه کنم» از ایهام

بازشدن آسمان ایران

رسانه بریتانیایی مطرح کرد: 5 پایگاه نظامی زیر ضرب موشک‌های ایرانی

توصیه به پزشکیان: «اول ‌ای جان دفع شرّ موش کن»!

رویای محال میلیاردر

گرمایش زمین فراتر از پیش‌بینی‌ها؛ انباشت گرمای سیاره در 20 سال گذشته دو برابر شده است

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

بازگشایی محور کرمان- بم

راه‌اندازی مجدد سامانه چکاپ رایگان با ظرفیت محدود

رشد 52 درصدی درآمدهای مالیاتی در سال 1403 با هوشمندسازی نظام مالیاتی

چرا تیم ملی تکواندو به مسابقات اعزام نشد؟

پویش تحویل داوطلبانه سلاح غیرمجاز در جنوب کرمان

مِن قَلبی سلام لِطهران

شهر زخم‌خورده؛ تهران - 25 روز بعد

کارزار عجیب تندروها علیه رئیس جمهور

پیشنهاد عفو عمومی زندانیان سیاسی

بحران انقراض پرندگان؛ بیش از 500 گونه پرنده برای بقا به اقدامات حفاظتی ویژه نیاز دارند

اجرای مرحله نخست طرح کنترل‌پذیری ترانسفورماتور‌های فوق توزیع کرمان

نوایی از دل دیار فاتحان اروند تا پایتخت مقاومت جهان اسلام

سیف: برای برخورد با بانک آینده از بانک مرکزی حمایت نمی‌شود

حمایت 30 همتی صندوق‌های توسعه و تثبیت از بازار سهام

سیف: بانک مرکزی با مداخله غیرمستقیم، میتواند قیمت ارز را کنترل کند

ادامه روند ریزش قیمت دلار و طلا؛ سکه امامی به کانال 79 میلیون تومانی بازگشت

برای تکرار این شادی‌ها و تاریخسازی!

اعلام ترکیب تیم‌های ملی جوانان کشتی آزاد و فرنگی

گزینه سابق ایران سرمربی جدید قهرمان لهستان

صدای زنگ خطر بیخ‌گوش بسکتبال ایران

نوبت سیاست ملی

ادعاهای بی‌اساس و ضرورت هوشیاری ملی

واسه هر کی عاشق این وطنه

جنگ فرسایشی، بزرگترین نقطه ضعف اسرائیل

تولید بدون افغانستانی‌ها

تهدید کهکشانی؛ آیا ستارگان گذری می‌توانند سیاره‌ها را از منظومه شمسی بیرون برانند؟

هشدار سیل در کرمان

پیش بینی بورس سه شنبه 17 تیر 1404

بدقولی 3 شرکت در واریز سود سهام عدالت؛ ارقام سودهای ادعایی، صحت ندارد

هر دعوت، 200 هزار تومان هدیه!

ریاست اسبق بانک مرکزی: برای برخورد با بانک آینده از بانک مرکزی حمایت نمی‌شود

حامد لک شاگرد یحیی شد

مرد محبوب اسکوچیچ با تراکتور تمدید کرد

اولین مربی ایرانی استقلال در فصل جدید!