کرمان رصد

آخرين مطالب

استاندار کرمان در مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم:

آموزش قرآن، پلی برای نهادینه‌سازی سبک زندگی قرآنی اجتماعي

آموزش قرآن، پلی برای نهادینه‌سازی سبک زندگی قرآنی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم، بر نقش بی‌بدیل آموزش‌های قرآنی در نهادینه‌سازی سبک زندگی اسلامی، تقویت هویت نسل جوان و مقابله با چالش‌های اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی استاندار کرمان امروز 12 تیرماه، در جمع قاریان و حافظان قرآن کریم، با تمجید از گستره فعالیت‌ها و به‌روز بودن برنامه‌های این مجمع، آن را مجموعه‌ای منحصر به‌فرد در حوزه آموزش قرآن دانست.
وی گفت: تعداد بالای مراکز آموزشی در شهر کرمان و سایر نقاط استان، نشان‌دهنده تلاش‌های ارزشمند این مجموعه در گسترش فرهنگ قرآنی است که شایسته قدردانی است.
طالبی با تأکید بر اینکه آموزش قرآن باید فراتر از چارچوب سنتی حرکت کند، تصریح کرد: آموزش قرآن می‌تواند پلی برای نهادینه‌سازی سبک زندگی قرآنی و حل مسائل اجتماعی باشد. باید با ارزیابی دقیق، تأثیر این آموزش‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی و بهبود وضعیت خانواده‌ها و مدیریت مسائل خانوادگی بررسی شود.
وی با اشاره به تهدیدات فضای مجازی و تضعیف هویت اجتماعی نسل جوان، اظهار داشت: نسل امروز با بحران هویت مواجه است و در این خلأ، قرآن و آموزه‌های آن می‌تواند نقش کلیدی در هویت‌سازی ایفا کند، به‌ویژه برای کودکان و نوجوانان.
استاندار کرمان بر ضرورت تمرکز بر نسل Z تأکید کرد و گفت: برای اثرگذاری بر سبک زندگی این نسل، باید با زبان و ابزار متناسب با آنان وارد شد. قرآن دارای ابعاد هنری جذابی است که اگر به‌درستی ارائه شود، می‌تواند مخاطبان بیشتری را جذب کند.
طالبی با اشاره به محدود بودن مخاطبان برنامه‌های دینی، خاطرنشان کرد: اگر آموزش قرآن صرفاً به مساجد و حسینیه‌ها محدود شود، در تحقق اهداف فرهنگی خود موفق نخواهیم بود. باید با خلاقیت، این آموزش‌ها را برای عموم جامعه قابل دسترس و جذاب کنیم.
وی با اعلام حمایت از فعالیت‌های قرآنی در استان گفت: ما در کنار مجموعه‌های فعال در حوزه قرآن هستیم و از گسترش مراکز تأثیرگذار پشتیبانی خواهیم کرد.
در ادامه این مراسم، حمیدرضا توحیدی، مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان، با بیان اینکه این مجمع از سال 1369 آغاز به کار کرده، گفت: از سال 1370 این مجموعه به یک مدل آموزشی ترمی تبدیل شد که در آن، هم آموزش داده می‌شود و هم افراد برای آموزش‌دهی تربیت می‌شوند.
وی افزود: در کنار آموزش قرآن، دوره‌های روانشناسی، تست تعیین سطح و فعالیت‌های متنوع فرهنگی ارائه می‌شود که به جذب و ماندگاری نوجوانان در این مسیر کمک می‌کند.»
توحیدی ادامه داد: مجمع هم‌اکنون دارای 20 مرکز آموزشی در شهر کرمان و چند مرکز وابسته در سطح استان است. تاکنون بیش از 1000 معلم تربیت و بیش از 135 هزار قرآن‌آموز در این مراکز آموزش دیده‌اند.
وی همچنین به تولید پنج نرم‌افزار قرآنی اشاره کرد و گفت: یکی از این نرم‌افزارها با عنوان معجزه حفظ در نمایشگاه قرآن مورد تقدیر قرار گرفته است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/733944/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

جزئیات زیرساخت‌های کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

ماهواره هواشناسی اروپا با موشک «فالکون 9» راهی مدار زمین شد

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

ترسناک از لیگ ملت‌ها؛ صعود ایران شبیه معجزه شد!

دروازه‌بان ملوان در آستانه حضور در استقلال

بازگشت علی دایی به پرسپولیس

دلیل سرعت بالا و تصادف ژوتا مشخص شد

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

مدرسه موش‌ها

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

پول مسافران بلوکه شد

سامانه‌ای نوآورانه برای افزایش اثرگذاری داروهای شیمی‌درمانی

انهدام باند سارقان فرا استانی طلاجات شهروندان کرمانی

بفرمایید آبگوشت امام حسینی کرمانی!

گوشی دلخواه‌تان را امروز بردارید؛ تا 50 میلیون وام بدون ضامن و اقساط 12 ماهه

ترانه «شهره شهر» از علیرضا قربانی

بیرون کشیدن گرافن و هیدروژن پاک از دل پسماند نفتی

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده برای زائران اربعین

عکس روز ناسا از یک نواختر در دل آسمان

*کسب رتبه نخست صنعت بیمه، توسط بیمه دی در فصل بهار /فروش سه ماهه بیمه دی بالاتر از سایر شرکت ها*

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهیدان محمدرضا ذاکریان و محمد عرفان رمضانی

رگبار باران،رعدوبرق و تندبادهای لحظه ای دراستان کرمان

متلاشی شدن باند سارقان فرا استانی طلاجات

گرمازدگی بیماری فصل تابستان

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت 14 فردا

علاج موقت خاموشی‌ها

وزیر نیرو: سرمایه‌گذاری در صنعت آب و برق باید جذاب شود

شرط رضایت پرسپولیس در ماجرای بیرانوند؛ بازگشت ترابی یا اتفاقی دیگر؟