کرمان رصد

آخرين مطالب

حمله «جهان» به دولت: این ادبیات و مواضع در شأن ملت مقاوم و فاتح ایران نیست سياسي

حمله «جهان» به دولت: این ادبیات و مواضع در شأن ملت مقاوم و فاتح ایران نیست
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - جهان /متن پیش رو در جهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
دیپلمات‌های ایرانی همچنان سخنان ضد و نقیضی در مورد مذاکرات ایراد می‌کنند تا ظاهرا دوباره مسیر مذاکره را باز کنند. رسانه‌های اصلاح طلب هم در این مسیر در حال نقش آفرینی هستند. مسیری که ترامپ، نگاهی جز ابزار فریب و تله گذاری به آن ندارد.
تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، آن هم در میانه مذاکرات هسته‌ای با آمریکا، به بهانه از بین بردن توانایی‌های هسته‌ای ایران، خشم عمومی را برانگیخته است. حمایت‌های ترامپ از تجاوزات رژیم صهونیستی نیز و سپس ورود رژیم ایالات متحده به صحنه درگیری، باعث شد تا یک بدبینی عمومی نسبت به مذاکره با آمریکا و نااطمینانی گسترده درمورد توقف حملات اسرائیل در میان مردم ایران به وجود بیاید. همین بدبینی‌ها نسبت به آمریکا و خشم علیه رژیم صهیونیستی نوعی همدلی و انسجام عمیق میان به مردم خلق کرده است. به حدی که هر ایرانی با هرگرایش، علاقه و عقیده‌ای، علیه دشمن صهیونی - آمریکایی ابراز انزجار می‌کند.
در وضعیتی که مردم بیش از هر زمان دیگری نسبت به آمریکا و رژیم سفاک بدبین و خشمگین هستند، وزیر امور خارجه ایران، از مذاکره مجدد با آمریکا سخن گفته است. عراقچی گفته است: «برای اینکه تصمیم به مذاکره مجدد بگیریم، ابتدا باید مطمئن شویم که آمریکا در طول مذاکرات ما را هدف حمله نظامی قرار نمی‌دهد»!
معاون سیاسی وزارت خارجه نیز در اظهاراتی متعارض با ادارک مردم گفته است: «هنوز زمانی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا توافق نشده است». بدتر آنکه ایشان برای مذاکره ازسرگیری مذاکرات از آمریکا تضمین هم خواسته است.
موضع گیری تخت روانچی به این مورد محدود نیست. او روز گذشته گفته بود: «اگر آمریکا می‌خواهد مذاکرات را از سر بگیرد، باید هرگونه حمله بیشتر به ایران را منتفی بداند»! همچنین گفته بود: «آمریکایی ها پیام داده‌اند که قصد هدف گیری رهبرانقلاب برای تغییر حکومت را نداریم»! 
سخنگوی دولت هم امروز همان سخنان تخت روانچی را تکرار کرد و گفت: «برای مذاکره هنوز هیچ گونه تاریخی تعیین نشده است و محتمل است نزدیک هم نباشد».
از همه ناراحت‌کننده‌تر موضع گیری رئیس جمهور بود که در روز اجرای آتش بس از اعلام آمادگی ایران برای حل و فصل مسائل میان ایران و آمریکا بر پایه چارچوب‌های بین‌المللی خبر داد.
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به عنوان بزرگترین روزنامه آمریکایی، و همچنین پایگاه خبری آکسیوس، بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، بارها تاکید کردند که هدف ترامپ از مذاکره با ایران تنها فریب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده است.
حتی در صورت نادیده گرفتن افشاگری‌های رسانه‌های آمریکایی هم، با رجوع به نظرات کارشناسان امنیت ملی، و روابط بین الملل، نتیجه‌ای جز آنچه آکسیوس و وال استریت ژورنال گفتند، حاصل نخواهد شد.
با توجه به اطلاعات منتشر شده، همه شواهد حاکی از آن است که ترامپ از ماه‌ها پیش چراغ سبز را به نتانیاهو داده بود تا خود را برای حمله به ایران آماده کند. او درحالی که به دنیا و سران ایران اطمینان می‌داد تنها راه دیپلماسی و مذاکره است، مجوز حمله به ایران را در دستان نتانیاهو گذاشت.
با این وجود دیپلمات‌های ایرانی همچنان سخنان ضد و نقیضی در مورد مذاکرات ایراد می‌کنند تا ظاهرا دوباره مسیر مذاکره را باز کنند. رسانه‌های اصلاح طلب هم در این مسیر در حال نقش آفرینی هستند. مسیری که ترامپ، نگاهی جز ابزار فریب و تله گذاری به آن ندارد.
در حالی که رهبرانقلاب در پیام سوم خود از سه پیروزی سخن گفتند جنس ادبیات و مواضع دولتمردان عزتمندانه و به نمایندگی از یک ملت پیروز نیست؛ از سوی دیگر گویی اصطلاحا نه خانی آمده و نه خانی رفته؛ نه به ایران در حال مذاکره تجاوز شده، نه رژیم صهیونی با مجوز و همراهی آمریکا به ایران حمله کرده، نه آمریکا رسما وارد جنگ شده، نه حدود هزار نفر از جمله سرداران و دانشمندان هسته‌ای ایران شهید شده‌اند.
جالب‌تر آنکه مذاکرات غیرمستقیم ماه‌های گذشته بر پایه موضوع هسته‌ای بود که آمریکا مدعی است تاسیسات غنی سازی ایران را نابوده کرده؛ پس حرف از مذاکره درباره چیست؟ 
عجیب ترین موضوع بعد از اجرای آتش بس و تثبیت پیروزی بزرگ ملت ایران که انتظار آن نمی‌رفت، طرح مجدد اخبار مذاکره با دشمن متجاوز بود که متاسفانه این روزها به طور پررنگی در حال بیان آن هم با مواضع ضعیف و دلگیرکننده مسئولان است. با وجود آنکه بعد از حمله به ایران، اصل مذاکره با آمریکا منتفی شده است دیپلمات‌های ما ضمن طرح دوباره مذاکره، حتی پیش‌شرط‌های تحقیرکننده‌ای نظیر اطمینان از عدم تجاوز دوباره، عدم هدف گیری رهبرانقلاب، عدم تلاش برای تغییر نظام و... را چه از زبان خود و یا آمریکایی‌ها بیان می‌کنند!
همه این موارد در حالی است که چهره ایران اسلامی برای افکار عمومی دنیا به قبل و بعد از جنگ 12 روزه با آمریکا و اسرائیل تقسیم می‌شود؛ وقتی که رژیم صهیونی زیر ضربات ایران «له» و آمریکا مجبور به حضور رسمی برای نجات نیروی نیابتی خود شد که او هم ضربه محکمی دریافت کرد. 
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/733679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

پیام تسلیت مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پی درگذشت همکار فرهنگی مرحوم «دکتر حمید رضا مومنی» سرگروه ریاضی استان

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

جزئیات زیرساخت‌های کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

ماهواره هواشناسی اروپا با موشک «فالکون 9» راهی مدار زمین شد

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

ترسناک از لیگ ملت‌ها؛ صعود ایران شبیه معجزه شد!

دروازه‌بان ملوان در آستانه حضور در استقلال

بازگشت علی دایی به پرسپولیس

دلیل سرعت بالا و تصادف ژوتا مشخص شد

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

مدرسه موش‌ها

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

پول مسافران بلوکه شد

سامانه‌ای نوآورانه برای افزایش اثرگذاری داروهای شیمی‌درمانی

انهدام باند سارقان فرا استانی طلاجات شهروندان کرمانی

بفرمایید آبگوشت امام حسینی کرمانی!

گوشی دلخواه‌تان را امروز بردارید؛ تا 50 میلیون وام بدون ضامن و اقساط 12 ماهه

ترانه «شهره شهر» از علیرضا قربانی

بیرون کشیدن گرافن و هیدروژن پاک از دل پسماند نفتی

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده برای زائران اربعین

عکس روز ناسا از یک نواختر در دل آسمان

*کسب رتبه نخست صنعت بیمه، توسط بیمه دی در فصل بهار /فروش سه ماهه بیمه دی بالاتر از سایر شرکت ها*

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهیدان محمدرضا ذاکریان و محمد عرفان رمضانی

رگبار باران،رعدوبرق و تندبادهای لحظه ای دراستان کرمان

متلاشی شدن باند سارقان فرا استانی طلاجات

گرمازدگی بیماری فصل تابستان

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت 14 فردا