کرمان رصد

آخرين مطالب

عکسی خیره‌کننده از ایستگاه فضایی در دل یک شراره خورشیدی علمي

عکسی خیره‌کننده از ایستگاه فضایی در دل یک شراره خورشیدی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا / یک تصویر جدید و چشم‌نواز، ایستگاه فضایی بین‌المللی را در دل خورشید و همزمان با فوران یک شراره خورشیدی نشان می‌دهد.
ثبت تصاویر ایستگاه فضایی بین‌المللی هنگام عبور از مقابل خورشید یا ماه، برای عکاسان فضایی کمی چالش‌برانگیز است، اما اندرو مک‌کارتی(Andrew McCarthy)، عکاس نجومی ساکن آریزونا لحظه‌ای رؤیایی را به ثبت رساند.
وقتی او به صحرای سونوران(Sonoran) رفت و تجهیزات خود را برای ثبت عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی تنظیم کرد، با یک شراره خورشیدی متوسط ​​در پس‌زمینه غافلگیر شد. تصویر حاصل نه تنها ایستگاه فضایی را هنگام عبور سریع از سطح خورشید، بلکه ظاهر گذرای یک فوران خورشیدی را نیز ثبت کرد.
وی در یک پست اینستاگرام نوشت: این عکس به دلیل ماهیت زودگذر این شراره‌های خورشیدی و عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از کنار آن یکی از عکس‌های مورد علاقه من در تمام دوران است.
البته ایستگاه فضایی بین‌المللی در معرض خطر این شراره نبود. ایستگاه فضایی در ارتفاع حدود 400 کیلومتری از زمین به دور آن می‌چرخد و در زمان وقوع این فوران، به هیچ وجه به خورشید نزدیک نبوده است. شراره‌های خورشیدی می‌توانند تابشی را که فضانوردان در معرض آن قرار می‌گیرند، افزایش دهند و می‌توانند تهدیدی برای سیستم‌های الکترونیکی باشند، اما اغلب معمولاً بدون حادثه می‌آیند و می‌روند.
ایستگاه فضایی بین‌المللی تقریبا هر 90 دقیقه یک بار به دور زمین می‌چرخد که اگر خوش‌شانس باشید، ممکن است فرصتی برای عکاسی از یک گذر ایجاد کند. این ایستگاه هنگام عبور از بالای سر ما، برای مدت کوتاهی بین ما و خورشید یا ماه قرار می‌گیرد و برای ثبت این لحظه کوتاه به شانس و مهارت زیادی نیاز است که چالش سرگرم کننده‌ای برای عکاسان نجومی است.
مک‌کارتی به تصاویر خیره‌کننده و دقیق خود از خورشید و ماه شناخته می‌شود. وی تاکنون ده‌ها هزار تصویر جداگانه ثبت کرده و آنها را برای ایجاد نماهایی که قدرت و زیبایی محض منظومه شمسی را آشکار می‌کنند، جمع‌آوری و ترکیب کرده است.
وی برای ثبت این تصویر از چندین تلسکوپ استفاده کرد و آنها را با کیسه‌های یخ و خنک‌کننده‌ها به عنوان محافظی در برابر گرمای شدید بیابان آریزونا خنک کرد.
مک‌کارتی درباره تصویر جدید خود، توضیح داد: این یک تصویر ترکیبی است، زیرا من پس از گذر ایستگاه فضایی به عکاسی از خورشید ادامه دادم تا کل تصویر را با جزئیات کامل پر کنم.
مک‌کارتی تصویر خود را «رؤیاهای کارداشف» نام‌گذاری کرده است؛ به نام «نیکولای کارداشف» ستاره‌شناس اهل شوروی که «مقیاس کارداشف» را برای اندازه‌گیری پیشرفت فناوری پیشنهاد داد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/732812/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استان کرمان منتظر جهش بزرگ صنعتی و معدنی

من زخمی، من خسته، من پاک؛ بامداد بیات هم رفت

شلیک به مغز ارتش اسرائیل

سرمقاله وطن امروز/ اعتراف به شکست دیجیتال

سرمقاله صبح نو/ چین و هندسه جنگ 12 روزه

«شیر طلایی»؛ نوشیدنی شگفت‌انگیز

اجرای طرح نظارت بر ذبح دام در استان

نرخ طلا و سکه همچنان می‌تازد؛ فتح کانال جدید در بازار دلار

حجم سنگین لوازم خانگی قاچاق در بازار و عدم برخورد مستمر با قاچاقچیان

قیمت گوشت قرمز در بازار تهران

سکوت 10 ماهه؛ آمار مسکن در دسترس نیست

سخنگوی دولت: کالابرگ به مرور پرداخت خواهد شد

ریزش شاخص بورس برای چهارمین روز متوالی

امنیت سرمایه دیجیتال زیر سایه موشک‌ها

کمک دولت و بانک مرکزی به بازار سرمایه

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

سرمربی تیم ملی جودو: پرواز هم نباشد زمینی می‌آیم

ستاره نوظهور بسکتبال چین در NBA

خسارت 3 میلیاردی به فدراسیون هندبال پس از حمله رژیم صهیونیستی

پیام رئیس سازمان بهزیستی در پی قهرمانی فوتسال ناشنوایان ایران در جام جهانی

رئیس فدراسیون شمشیربازی: عدم حضور ما در مسابقات باعث افت رنکینگ شد

سقوط ماخاچف؛ توپوریا قهرمان جدید رنکینگ UFC

منتظر بدترین نسخه جام جهانی باشید!

مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون هندبال برگزار شد

پاسخ منفی قایدی و محبی به استقلال

محرومیت ساپینتو بخشیده شد

ترانه «هنوز باهاتم» با صدای علی لهراسبی

روایت «فارن افرز» از مخاطرات توهم پیروزی در خاورمیانه

سرمقاله شرق/ ضرورت نوع متفاوتی از دیپلماسی

اصابت پرتابه‌‏های ایران در اسرائیل چقدر هزینه ایجاد کرده است

سرمقاله جوان/ رؤیای بازمانده سلسله مزدوران

سرمقاله فرهیختگان/ انسجام آری؛ اختلاف هرگز

عکسی خیره‌کننده از ایستگاه فضایی در دل یک شراره خورشیدی

طوفان‌ها چطور نام‌گذاری می‌شوند؟

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

افزایش 10 درصدی مصرف آب در شهر کرمان

ولایت محوری و دشمن شناسی، اصلی ترین مولفه های همبستگی ملی قوی در کشور طی جنگ تحمیلی اخیر بود

مستندسازی مطلوب مهمترین رکن پروژه مهر و کارگروه اطلاع رسانی و رسانه پیشانی آن است

پیام قدردانی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از عوامل برگزاری مطلوب امتحانات خرداد ماه

فرهنگیان فاقد مسکن استان کرمان تا 15 تیر در سامانه مربوطه ثبت نام کنند

نقش سواد و اثربخشی آموزش و پرورش در پیشگیری از وقوع جرم غیرقابل انکار است

دستور تامین ارز واردات خودرو جانبازان صادر شد

دستور پزشکیان برای بازار بورس

خبر رئیس سازمان برنامه از تهیه بسته مقابله با تحریم‌ها با پیش‌بینی وقایع اخیر

58 هزار خودروی فرسوده اسقاط شد

جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

بزرگترین حسرت تاریخ بسکتبال آمریکا

هانیه رستمیان در رده چهارم تپانچه 25 متر جهان ایستاد

دلیل غیبت عجیب ستاره ایران مشخص شد

محل برگزاری و دهکده بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض