کرمان رصد

آخرين مطالب

تشخیص دیابت قبل از بروز علائم ممکن شد علمي

تشخیص دیابت قبل از بروز علائم ممکن شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر / محققان ردپای مولکولی مقاومت به انسولین را کشف کرده اند و همین امر به شناسایی افراد در معرض ابتلا به دیابت نوع دوم حتی قبل از ظهور علائم کمک می کند.
به گزارش اینترستینگ انجینرینگ، محققان دانشگاه کپنهاگ در یک تحقیق نوین متوجه شدند بدن هر فرد به شیوه ای متفاوت به انسولین واکنش نشان می دهد.
این هورمون که نقشی مهم در تنظیم قند خون و دیابت دارد، به شیوه های خاص و جالب روی افرادی که حتی سالم یا مبتلا به دیابت نوع دوم هستند، تاثیر می گذارد. چنین کشفی شیوه تشخیص دیابت نوع دوم و درمان آن را متحول می کند، به این ترتیب به ردیابی سریع تر بیمار و حتی قبل از شکل گیری کامل آن در بدن منجر می شود.
به طور معمول افراد به دو دسته سالم یا مبتلا به دیابت دسته بندی می شوند. هرچند این روش به دلیل سادگی کارآمد است اما ماهیت پیچیده زیست شناختی عملکرد انسولین در بدن انسان را نادیده می گیرد. این فرض یک مدل واحد را برای همه افراد یک گروه در نظر می گیرد و تفاوت های ظریف در حساسیت به انسولین که نامحسوس و در سطح مولکولی هستند را نادیده می گیرد. چنین تمایزی حتی میان افرادی که از لحاظ بالینی مشابه به نظر می رسند نیز وجود دارد.
آتول دشموخ از دانشگاه کپنهاگ در این باره می نویسد: ما متوجه تمایزی قابل توجه در حساسیت به انسولین حتی میان افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به دیابت نوع دوم شدیم. برخی افراد مبتلا به دیابت نوع دوم نسبت به افراد سالم واکنش بهتری به انسولین نشان می دهند.
محققان از یک روش نوین تحلیل پروتئین به نام پروتگان شناسی( proteomics ) استفاده کردند تا شیوه تاثیرگذاری انسولین روی بافت ماهیچه را بررسی کنند. این روش به محققان امکان داد تغییرات مولکولی در بیوپسی های ماهیچه متعلق به بیش از 120 نفر را نقشه بندی کنند.
این امضای مولکولی در آینده به پزشکان کمک می کند ریسک بیماری را قبل از ظهور علائم ردیابی کنند و همین امر مسیری را به ایجاد مراقبت های شخصی سازی شده دیابت فراهم می کند.
این تحلیل نشان داد تغییرات پروتئینی ثابتی به موازات پیشرفت مقاومت به انسولین رخ می‌دهد. این امضاهای مولکولی زودتر از روش های فعلی به شناسایی افراد در معرض ابتلا به بیماری و حتی قبل از ظهور علائم، منجر می شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/729179/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فارن پالیسی: حمله به ایران اشتباهی پرهزینه خواهد بود

تولید پروتئین‌ ابریشم به روش زیستی برای ترمیم پوست و استخوان

کاهش رشد سرطان پستان با داروی یائسگی!

پیش بینی قیمت دلار 17 خرداد 1404

قیمت جهانی طلا امروز 16 خرداد 1404

ایران با تو جان می‌گیرد؛ مطمئنیم!

روی جام‌های فوتسال فقط نام یک تیم ثبت می‌شود

بدون تعارف با ریحانه مبینی آرانی دختر تاریخ‌ساز ایران

از کارشناسی خودرو تا واریز پول در کمتر از 24 ساعت؛ تجربه فروش آسان خودرو

پیش بینی قیمت طلا و سکه ‍17 خرداد 1404

تشدید قطع برق نانوایی‌ها؛ خمیرهایی که قبل از نان شدن، ترش می‌شوند

ضعف و قوت تور دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان

توافق نهایی؛ چیوو، سرمربی جدید اینتر

صعود کارلوس آلکاراس به فینال تنیس رولان گاروس

هیجان تیم صعودکرده برای رونمایی از سرمربی بزرگ!

75 میلیون یورو، پیشنهاد جدید از الهلال!

ایرانیان مقیم آمریکا به فرمان «ورود ممنوع» ترامپ اعتراض می‌کنند؟

آیا بدن انسان‌ در فضا واقعا منفجر می‌شود؟

جلوگیری از خروج 22 هزار لیتر گاز مایع در کرمان

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اگر بازی روانی مذاکرات نبود بانک مرکزی قیمت دلار را به 110 هزار تومان می‌رساند!

سازوکار مدل جدید تنظیم‌گری بانک مرکزی

آغاز رقابت دختران والیبال ایران در جام ملت‌های آسیا

اراده ایران برای عضویت در بانک توسعه نوین بریکس

امداد جاده‌ای؛ وقتی هر ثانیه مهم است

قیمت گوشت قرمز 16 خرداد 1404 مشخص شد

ایران میزبان مسابقات اسکواش قهرمانی آسیا بعد از 8 سال!

تیم ملی والیبال نشسته بانوان عازم چین شد

کشف آنزیمی که فیبروز مرگبار کبد را متوقف و معکوس می‌کند

کاهش قیمت نفت عربستان برای خریداران آسیایی

آخرین وضعیت بازار سکه و طلا؛ اثر مستقیم رشد اونس جهانی بر بازار داخل

دختران یخ ایران نایب قهرمان آسیا شدند

پایان کار ستاره والیبال ایران در تیم لهستانی

تیم ژیمناستیک جوانان ایران چهارم آسیا شد و سهمیه جهانی گرفت

تحلیلگر آمریکایی: واشنگتن نوعی از غنی‌سازی ایران را خواهد پذیرفت

باشگاه مبارزه هوش مصنوعی؛ میدان آزمایش عصبانیت هوش‌های مصنوعی در نبردهای واقعی

سامانه املاک و اسکان با خوداظهاری متقاضیان در گام پایانی قرار گرفت

مصرف استاندارد انرژی برای تولیدکنندگان نوشابه‌ اجباری می شود

رکورد بیشترین تاخیر پرواز فروردین 1404 به 732 ساعت رسید

ربات‌های انسان‌نما شاید به‌زودی جای پستچی‌ها را بگیرند

گروه‌های منتخب مرحله نهایی سومین جشنواره نی‌انبان کیش معرفی شدند

تجهیز 1239 اداره دولتی به انرژی خورشیدی

شرط بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی اعلام شد

زمان بعدی برگزاری حراج شمش طلا مرکز مبادله مشخص شد

ایجاد بازارچه محصولات کشاورزی در منطقه «رمون» شهرستان جیرفت

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی برای تقویت فرهنگ دینی و بومی

وال استریت ژورنال: انصارالله یمن چگونه نیروی دریایی آمریکا را عقب نشاند

لحظه‌ای تاریخی در آسمان؛ پهپاد هوش مصنوعی تاج قهرمانی را از انسان‌ها ربود!

برگزاری نماز عید قربان در کیش

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

تغییر مبدا واردات گوشت؛ ترکیه صدرنشین شد