معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کرمان:
شناسایی پنج کیلومتر زمین دارای موقعیت تجاری در فضاهای آموزشی استان کرمان
فرهنگي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کرمان در حاشیه بازدید از روند تجاری سازی فضاهای آموزشی در شهر کرمان از شناسایی پنج کیلومتر زمین دارای موقعیت تجاری در فضاهای آموزشی استان خبر داد و افزود: در آموزش و پرورش استان قابلیت ساخت 800 واحد تجاری وجود دارد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان سعید احمدی در حاشیه این بازدید با بیان اینکه آموزش و پرورش در حوزه اقتصاد به درآمد پایدار نیاز دارد، گفت: آموزش و پرورش استان بیش از 5500 ملک دارد که اگر مشارکتجویی شود و به عنوان درآمد پایدار مورد توجه قرار گیرد، قطعا نیاز آموزش و پرورش به دولت کاهش پیدا خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: غفلت از آموزش و پرورش غفلت از اصل نظام و کشور است؛ آموزش و پرورش باید در اولویت باشد.
احمدی در خصوص لزوم استفاده بهینه از داراییها تذکر داد: گام اول در مولدسازی داراییها و استفاده بهینه از آنها مستندسازی است، اما باید توجه داشت که مولدسازی به معنای فروش نیست و باید با استفاده حداکثری از آن، زمینه رسیدن به درآمد پایدار را فراهم کرد.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کرمان خاطرنشان کرد: البته ما موافق درآمدزایی از املاک آموزش و پرورش به هر قیمت ممکن نیستیم و این کار باید با در نظرگرفتن ملاحظات تربیتی و آموزشی انجام شود.
سعید احمدی از شناسایی پنج کیلومتر زمین دارای موقعیت تجاری در فضاهای آموزشی استان خبر داد و افزود: در آموزش و پرورش استان قابلیت ساخت 800 واحد تجاری وجود دارد.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه اقتصادی آموزش و پرورش استان کرمان در چند ماه اخیر گفت: بر نامه ریزی شده است سالانه 10 درصد به درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش استان بدون در نظر گرفتن تورم افزوده شود.
بر پایه این گزارش سعید احمدی اون پژوهش برنامهریزی و مدیریت منابع آموزش و پرورش استان از روند تجاریسازی فضا های آموزشی در شهر کرمان بازدید کرد.
-
سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱:۴۰
-
۱۳ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/728171/