کرمان رصد

آخرين مطالب

اعجوبه 2 ساله جوان‌ترین عضو تاریخ باشگاه تیزهوشان جهان شد علمي

اعجوبه 2 ساله جوان‌ترین عضو تاریخ باشگاه تیزهوشان جهان شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا / یک کودک 2 ساله اهل بریتانیا با هوشی سرشار و باورنکردنی که در حال حاضر می‌تواند کتاب بخواند، به عنوان جوان‌ترین عضو باشگاه تیزهوشان جهان(Mensa) معرفی شد.
به گزارش ایسنا، جوزف هریس-بیرتیل(Joseph Harris-Birtill)، کودک دو ساله بریتانیایی، در سنی که برخی کودکان برای آشنایی با حروف الفبا تلاش می‌کنند، می‌تواند کتاب بخواند.
وی اکنون به سراغ کد مورس و الفبای یونانی رفته و همچنین به جدول تناوبی عناصر علاقه نشان داده است.
بازار
به نقل از اس‌ای، رز و دیوید، پدر و مادر جوزف، با درک توانایی‌های استثنایی پسرشان به شعبه بریتانیایی باشگاه «منسا» مراجعه کردند تا در مورد پرورش پتانسیل جوزف مشاوره بگیرند.
منسا (Mensa) یک انجمن بین‌المللی تیزهوشان با گروه‌های متعدد ملی و منطقه‌ای در سراسر جهان است که اقدام به گردآوری افراد دارای بهره هوشی بالا می‌کند و با برنامه‌های سازماندهی شده، سعی در استفاده هر چه بهتر از هوش اعضای خود دارد.
«منسا» نه تنها اکنون از خانواده جوزف حمایت می‌کند، بلکه از پیوستن این پسرک جوان به جامعه خود استقبال می‌کند و رسماً وی را به جوان‌ترین عضو قدیمی‌ترین و بزرگترین سازمان تیزهوشان در جهان با 2 سال و 182 روز سن معرفی کرده‌ است.
پیش از جوزف، در سال 2023 بود که «آیلا مک‌ناب»(Isla McNabb) از کنتاکی آمریکا با 2 سال و 195 روز سن پس از اینکه با هوش 99 درصدی ارزیابی شد، به «منسا» پیوست.
متقاضیان پیوستن به این باشگاه تیزهوشان برای واجد شرایط بودن، یا باید تست هوش را بگذرانند یا مدارک کافی ارائه دهند تا هیئت مدیره «منسا» را ​​متقاعد کنند که در زمره 2 درصد از باهوش‌ترین افراد جهان هستند.
جوزف شایستگی‌های خود را از همان ابتدای دوران کودکی نشان داد. مادرش «رز» به انجمن رکوردهای جهانی گینس گفت: خیلی زود مشخص شد که جوزف یک موجود کوچک استثنایی است. او ابتدا در پنج هفتگی از جای غلت زد، اولین واژه خود را در هفت ماهگی گفت و اولین جلد کتاب را با صدای بلند در بیست و یک ماهگی خواند. سپس در دو سال و سه ماهگی هر بار به مدت 10 دقیقه با صدای بلند، متن کتاب را روان می‌خواند و به پنج زبان مختلف می‌توانست تا شماره 10 بشمرد. همچنین می‌توانست به زبان مادری خود به صورت معمولی و عقب‌گرد تا بیش از 100 بشمرد.
این در حالی است که بیشتر نوزادان تا حدود چهار ماهگی فاقد عملکرد حرکتی برای کنترل سر و گردن خود هستند.
رشد زبانی به این معناست که کودکان تمایل دارند اولین کلمه قابل تشخیص خود را در حدود 12 ماهگی بیان کنند. معمولاً تا زمانی که کودک حدوداً پنج یا 6 ساله نشده است، خواندن به هر زبانی انتظار نمی‌رود.
در حالی که دستاوردهای «جوزف» خارق‌العاده است، این بدان معنا نیست که انتظار می‌رود روند زندگی او آرام و آسان باشد، چرا که سیستم‌های آموزشی معمولاً برای حمایت از دانش‌آموزانی که استانداردهای تعیین‌شده را رعایت نمی‌کنند، نسبت به کسانی که بسیار بالاتر از حد متوسط ​​هستند، منابع بهتری دارند.
رز و دیوید با پیش‌بینی چالش‌های مربوط به تطبیق نیازهای آموزشی و رشدی پسرشان، برای راهنمایی با انجمن «منسا» تماس گرفتند.
رز می‌گوید: من به شکل آنلاین برای پشتیبانی بیشتر جستجو کردم و دیدم که «منسا» منابع و عضویت را برای کودکان بسیار توانا ارائه می‌دهد.
وی افزود: ما امیدواریم که این موفقیت بتواند به او احساس غرور در سنین بالاتر بدهد. این یک ویژگی بسیار غیر معمول است و اعتبار آن متعلق به خود اوست.
کودکان نابغه واقعی، نادر هستند. بر اساس برخی تخمین‌ها، از هر 5 تا 10 میلیون نفر، یک نفر با چنین مهارت‌هایی متولد می‌شود که از ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی پدیدار می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/728089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از 557 میلیون دلار ارز طی یک هفته معامله شد

آتش‌سوزی در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری سوریه

تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند

خبر خوش به لیگ ملت‌ها؛ غول والیبال دنیا برگشت

مهمانان ویژه تمرین تیم ملی ایران در بلگراد

فینالیست‌های المپیک پاریس: از ایران می‌ترسیم!

ردپای مصرف بالای برق در استخراج غیرمجاز رمزارزها

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: امسال 1.8 میلیون تن برنج در کشور تولید می شود

پیاتزا استراحت را در بلگراد ممنوع کرد

واکنش سپاهان؛ تصمیمی بر تعطیلی سایر رشته‌ها نداریم

نوستالژی والیبال ایران - آمریکا 2015

آماده‌باش به رقبا؛ ایران برای هفته سوم کامل شد

نفس راحت پیاتزا؛ ستاره محبوبش برگشت

نهضت بزرگ حسینی؛ الگوی ظلم‌ستیزی و دفاع ازمظلوم

درگذشت نخستین امام جمعۀ شهر کرمان

مسکو دست به دامان «اون»

بیگانگان سفید؛ حقایق شنیده نشده از موجودات فرازمینی مرموز

پلیس کرمان: هرگونه راه‌بندان در تاسوعا و عاشورا بدون هماهنگی ممنوع است

میزان تامین ارز امسال از 13.5 میلیارد دلار عبور کرد

ماجرای برخاستن دود در آسمان تبریز چیست؟

ایران- کوبا؛ تمرین مشترک زیر نظر پیاتزا

چرا این بار افکار عمومی آمریکا زیر بار جنگ با ایران نرفت؟

آیا هوش مصنوعی، قدرت تفکر را از ما می‌گیرد؟

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده‌های شهدای حملات تروریستی آمل

پروازهای داخلی به روال عادی بازگشت

امام جمعه کرمان: در جنگ دوم و ادراکی قرار داریم

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1404

کاهش قیمت نفت در پی تاکید ایران بر پایبندی به معاهده NPT

پاسخ رد نیکو به بارسلونا

تایید شد؛ آمادگی علی کریمی برای بازگشت به استقلال

هلی‌کوپتر در اردوگاه سرخ‌ها؛ وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد

تثبیت جایگاه شبکه نمایش خانگی در زمان جنگ

نسخه دیجیتالی بدن شما، دیابت شما را درمان خواهد کرد!

تنش آبی در 25 استان و 53 شهر کشور

مرکز نظارت کمیته ملی المپیک پیش بینی 10 مدال طلا برای کاروان ایران در این مسابقات را کرده است

والیبال ایران و بازیکنی که بیشترین ضرر را کرد

جزئیات خسارات وارد شده در اثر موج انفجار به ساختمان فدراسیون هندبال

سرمربی تیم ملی هندبال به ایران بازمی‌گردد؟

لغو بازی دوستانه ایران و شیلی

آدرس غلط ندهیم؛ فیلترینگ زمینه ساز جاسوسی در شبکه است

قیمت‌های جدید برنج تنظیم بازار به‌روزرسانی شد

شامگاه امروز فرصتی طلایی برای رصد سیاره تیزپا

رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در کرمان

اختلاف دمای 37 درجه در کرمان

کارشناس اقتصادی: دامنه نوسانات ارز با توجه به شرایط کنونی قابل قبول است

سیگنال مرموزی که گمان می‌رفت از اعماق فضا آمده، درواقع متعلق به ماهواره‌ای مرده بود

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟

پیش‌بینی یک اقتصاددان از صادرات نفت ایران پس از مکانیسم ماشه

ویکی پدیاجستجو