چشماندازی عدالتمحور و همزیستی مسالمتآمیز زیر چتر کرمان برفراز
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - استاندار کرمان در دیدار صمیمانه با مولویهای اهل تسنن شرق و جنوب استان، پیام مهمی درباره اهمیت وحدت، همزیستی مسالمتآمیز و عدالت اجتماعی ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، سوم خردادماه، دکتر محمدعلی طالبی در دیدار با مولویهای اهل تسنن شرق و جنوب استان، که دیداری فراتر از یک ملاقات ساده و نمادی از رویکرد عدالتمحورانه و فراگیر در توسعه استان که میتواند نقطه عطفی در تقویت تعاملات میان اقوام و مذاهب مختلف در کرمان به شمار و الگویی مؤثر برای سایر مناطق کشور باشد؛ بود.
وحدت اسلامی؛ پایه و اساس همزیستی
استاندار کرمان در این دیدار با تاکید بر آموزههای دینی مشترک میان مسلمانان، به اهمیت وحدت و برابری در جامعه اشاره کرد و گفت که تقویت همدلی میان شیعه و سنی باید اولویت همه مسئولان و مردم باشد.
او تأکید کرد که دین اسلام همواره بر همزیستی مسالمتآمیز و برابری تأکید کرده است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی هستیم تا زمینههای رشد و توسعه در استان فراهم شود.
در شرایطی که بسیاری از جوامع با چالشهای تعصبات مذهبی و قومی مواجه هستند، تاکید استاندار کرمان بر وحدت دینی نشاندهنده درک عمیق از ضرورت حفظ انسجام اجتماعی است.
کرمان؛ نمونهای برای همدلی و رفاه
طالبی با اشاره به ظرفیتهای استان کرمان در زمینه رفاه و همزیستی اقوام مختلف، هدف دولت را ایجاد فضایی برشمرد که همه اقشار، اعم از شیعه و سنی، بتوانند در کنار هم با احترام متقابل زندگی کنند.
رفع مشکلات احتمالی در ارائه خدمات به اهل سنت و حل سوءتفاهمها نیز از اولویتهای برنامههای توسعهای استان عنوان شد که این نگاه فراگیر، فرصت برابر برای همه را در مسیر پیشرفت استان تضمین میکند.
نقش کلیدی علمای اهل تسنن؛ پلی میان مردم و مسئولان
استاندار کرمان به نقش کلیدی علمای اهل تسنن و مولویها اشاره کرد و گفت: این بزرگان، مرجع و محل رجوع مردم در مسائل مختلف هستند و باید جایگاه آنان حفظ و تقویت شود.
مقام عالی دولت در استان کرمان؛ جایگاه علمای اهل تسنن را به عنوان رهبران فکری و مرجع اهل سنت بسیار با اهمیت خواند و از آنان خواست که به عنوان واسطهای قابل اعتماد، به تعامل سازنده با مسئولان بپردازند.
این رویکرد نشاندهنده اعتماد مسئولان به ظرفیتهای بومی برای مدیریت مسائل اجتماعی است. استفاده از نقشآفرینی علمای دینی، به ویژه در جوامع مذهبی، میتواند به کاهش سوءتفاهمها و تسهیل ارتباط میان مردم و حاکمیت کمک کند که تضمینکننده ثبات و پویایی اجتماعی است.
عدالت محور بودن توسعه؛ اصولی بنیادین
یکی از نکات مهم سخنان استاندار کرمان در این دیدار، تاکید بر نگاه عدالت محورانه در برنامههای توسعه استان بود.
طالبی تصریح کرد که توسعه باید به گونهای باشد که همه مناطق، به ویژه مناطق کمتر برخوردار، به طور برابر از مزایای پیشرفت بهرهمند شوند.
او گفت که تفاوت قومیتی، مذهبی و منطقهای در استان برای مسئولان بیاهمیت است و همه مردم کرمان باید از فرصتهای برابر برخوردار باشند.
استفاده از تمام ظرفیتهای انسانی برای آینده بهتر
استاندار کرمان در پایان سخنانش به ضرورت مشارکت همه اقوام و مذاهب استان در مسیر آبادانی و پیشرفت اشاره کرد و اظهار داشت: انتظار داریم اهل سنت به همراه برادران شیعه، در کنار هم، در راستای توسعه استان تلاش کنند.
وی همچنین خود را خادم تمامی مردم استان دانست و از نقش واسطهگری علمای اهل تسنن برای ارتباط مردم با مسئولان حمایت کرد.
دیدار دکتر طالبی با مولویهای اهل تسنن، نمادی از اراده جدی استان و دولت وفاق، برای همگرایی و همدلی اقوام و مذاهب، پیشبرد توسعه عدالتمحورانه در استان کرمان است.
تاکید بر وحدت اسلامی، عدالت اجتماعی و مشارکت فعال همه اقشار، نشانگر نقشه راه توسعه پایدار و رفاه همگانی در این استان و ذیل چتر سند تحرک بخشی به توسعه استان با عنوان «کرمان برفراز» برای رسیدن این دیار به سپهر ایران برفراز خواهد بود.
-
يکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵:۱۳
-
۵ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/726934/