مطالبه گری تا ارتقای جایگاه شغلی جامعه ایثارگری/ تاکید بر تکریم ایثارگران در دستگاه های اجرایی
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
کرمان رصد - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در نشست با مدیر عامل بندر امیرآباد بر ارتقای شغلی و تکریم جامعه ایثارگری در دستگاه های اجرایی تاکید کرد.
به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در نشست با مدیرعامل بندر امیرآباد بهشهر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای والامقام جبهه مقاومت، گفت: ماده 74 قانون خدمات جامع ایثارگری بنیاد را مکلف کرده تا با دستگاه ها نشست داشته باشیم مسائل و مشکلاتی که ایثارگران در سازمانها و ادارات در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ... با آن مواجه هستند پیگیری داشته باشیم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به ماده 8 قانون جامع ایثارگری در بخش تسهیلات استخدامی برای جامعه ایثارگری در برنامه ششم و هفتم، اظهار کرد: آنچه در این بخش باید مورد توجه قرار گیرد و در قانون خدمات ایثارگری تاکید شده است، بحث استخدام فرزندان شاهد و ایثارگر در دستگاه هاست که مطالبه به حق متوقعین به نظام و انقلاب است.
سعید کهن سال به منویات 12 گانه مقام معظم رهبری " مدظله العالی" در حوزه ایثار و شهادت اشاره کرد و یادآورشد: در این رابطه فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی را سرلوحه کار خود قرار می دهیم، نقش بنیاد مطالبه گری است و با اهتمام خاصی موضوعات ایثارگران را پیگیری می کنیم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران افزود: انتظار ما از مجموعه بندر امیرآباد در بخش جذب نیروی شرکتی این است که در امر ایجاد اشتغال نسبت به جامعه ایثارگری نگاه ترحم آمیز نداشته باشد نگاه ایثارگرانه، پدرانه و بی منت مدنظر است، توجه به فرزندان شاهد شاغل در بندرامیرآباد باید پر رنگ باشد و آثار خود را نشان دهد و حس خوبی به این عزیزان دست دهد.
وی با بیان این که در خصوص اجرای قوانین شاهد کم توجهی بعضی از دستگاه ها نسبت به جامعه ایثارگری هستیم، اذعان داشت: موضوع قانون تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری شفاف و روشن است، امروز نگاه بغض آلود و تبعیض آمیز نسبت به جامعه معزز ایثارگری باید حدف شود، اگر حرمت و عزت پیدا کردیم به واسطه این عزیران است.
سعید کهن سال تاکید کرد: باید رضایت خانواده های شهدا و ایثارگران را که رضایت خداوند متعال است بدست آوریم، به جایگاه شغلی این عزیزان توجه شود.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۸:۱۱
-
۶ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/725242/