کرمان رصد

آخرين مطالب

توضیحات مسئول کمیته سرعت فدراسیون اتومبیلرانی درباره حادثه پیست آزادی ورزشي

توضیحات مسئول کمیته سرعت فدراسیون اتومبیلرانی درباره حادثه پیست آزادی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /علی غفوری آشتیانی در گفت‌وگو درباره سانحه در پیست اتومبیلرانی آزادی که منجر به فوت یک عکاس ورزشی شد، اظهار کرد: ابتدا به خانواده مرحوم محمدرضا درجاتی و جامعه عکاسان ایران و جامعه ورزش کشور و اتومبیلرانی بابت این حادثه تلخ صمیمانه تسلیت می‌گویم. استارت چهارم مسابقه بود و یازده ماشین در مسابقه حضور داشتند که 3 ماشین انتهایی به یکدیگر برخورد کردند و در نتیجه آن ماشین سمت چپ از مسیر خود منحرف و به گاردریل برخورد کرد که در نتیجه آن یک حادثه بسیار تلخ و دور از انتظار رخ داد و یکی از دوستان و همکاران عکاس ما که سال‌ها در کنار همدیگر بودیم جان خود را از دست داد.
مسئول کمیته سرعت فدراسیون اتومبیلرانی، افزود: این یک اتفاق نادر بود که در این 30 سال در این پیست رخ داد. این که در همان خط استارت چنین حادثه‌ای رخ بدهد کاملا عجیب و دور از انتظار بود.
او در پاسخ به این سوال که آیا نقطه‌ای که مرحوم درجاتی در آن قرار گرفته بود نقطه امنی محسوب می‌شد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: بله نقطه امن بود و همیشه در مسابقاتی که برگزار می‌شود عکاس‌ها، داور و برخی دیگر از عوامل اجرایی نیز در همان نقطه پشت گاردریل می‌ایستند چرا که نقطه امن بود. گاردریل نیز خیلی محکم است اما نمی‌دانیم چرا با وجودی‌ که ماشین در لحظات پس از خط استارت بوده و سرعت زیادی نداشته در نتیجه برخورد با گاردریل باعث تغییر شکل گاردریل شده و ضربه شدت زیادی داشته است. این کار 30 سال است انجام می‌شود و همه پشت گاردریل می‌ایستند و کارشان را انجام می‌دهند.
وی درباره مقصران این حادثه خاطرنشان کرد: واقعا این حادثه‌ای نادر و دور از انتظار بوده است‌ و باید همه موارد بررسی شود.
غفوری آشتیانی در پاسخ به این سوال که چرا به جای استفاده از گاردریل از نیوجرسی استفاده نشده تا مانع این قبیل اتفاقات تلخ شود؟ گفت: قطعا ما با امکانات روز دنیا فاصله داریم و شرایط می‌توانست در این سال‌ها بهتر از این باشد. سال‌ها این روال برقرار بوده و با وجود همین امکانات همیشه سعی کردیم جانب احتیاط را رعایت کنیم تا حادثه تلخی رخ ندهد. در همه دنیا از نیوجرسی هم در کنار پیست استفاده می‌شود تا در صورت انحراف خودروها آسیبی به کسی وارد نشود. از سوی دیگر خودروها نیز به قدری امکانات ایمنی دارند که با برخورد به نیوجرسی اتفاقی برای راننده رخ ندهد. خیلی از مسائل می‌توانست انجام شود ولی همیشه عرف بر این بوده که مسابقات با وجود همین امکانات برگزار شود. شرایط پیست می‌توانست بهتر از این‌ها و نزدیک به استانداردهای جهانی باشد اما همیشه تا اتفاقی نیفتد شاید کسی موضوعی را جدی نگیرد. پیست آزادی مشکلات عدیده‌ای دارد از جمله آسفالت این پیست هم که مشکلات زیادی دارد.
مسئول کمیته سرعت فدراسیون اتومبیلرانی افزود: مرحوم درجاتی نیز مثل همیشه کار حرفه‌ای خود را انجام داد و هیچ بی‌احتیاطی مرتکب نشد اما این اتفاق واقعا عجیب و ناگهانی بود. خودمان شوکه شده‌ایم و عمیقا ناراحت هستیم که یکی از دوستان عزیزمان را از دست دادیم.
او در پایان درباره شرایط راننده خودرو حادثه دیده نیز گفت: راننده از نظر جسمانی مشکل خاصی ندارد اما از نظر روحی اصلا در شرایط خوبی نیست و از این حادثه شوکه شده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/724823/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

پیام تسلیت مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پی درگذشت همکار فرهنگی مرحوم «دکتر حمید رضا مومنی» سرگروه ریاضی استان

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

جزئیات زیرساخت‌های کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

ماهواره هواشناسی اروپا با موشک «فالکون 9» راهی مدار زمین شد

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

ترسناک از لیگ ملت‌ها؛ صعود ایران شبیه معجزه شد!

دروازه‌بان ملوان در آستانه حضور در استقلال

بازگشت علی دایی به پرسپولیس

دلیل سرعت بالا و تصادف ژوتا مشخص شد

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

مدرسه موش‌ها

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

پول مسافران بلوکه شد

سامانه‌ای نوآورانه برای افزایش اثرگذاری داروهای شیمی‌درمانی

انهدام باند سارقان فرا استانی طلاجات شهروندان کرمانی

بفرمایید آبگوشت امام حسینی کرمانی!

گوشی دلخواه‌تان را امروز بردارید؛ تا 50 میلیون وام بدون ضامن و اقساط 12 ماهه

ترانه «شهره شهر» از علیرضا قربانی

بیرون کشیدن گرافن و هیدروژن پاک از دل پسماند نفتی

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده برای زائران اربعین

عکس روز ناسا از یک نواختر در دل آسمان

*کسب رتبه نخست صنعت بیمه، توسط بیمه دی در فصل بهار /فروش سه ماهه بیمه دی بالاتر از سایر شرکت ها*

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهیدان محمدرضا ذاکریان و محمد عرفان رمضانی

رگبار باران،رعدوبرق و تندبادهای لحظه ای دراستان کرمان

متلاشی شدن باند سارقان فرا استانی طلاجات

گرمازدگی بیماری فصل تابستان

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت 14 فردا

ویکی پدیاجستجو