کرمان رصد

آخرين مطالب

چراغ سبز شورا به احداث تقاطع غیرهمسطح «سیلو» در کرمان اجتماعي

چراغ سبز شورا به احداث تقاطع غیرهمسطح «سیلو» در کرمان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - طرح احداث تقاطع غیرهمسطح در سه‌راه «سیلو» کرمان، پس از سال‌ها بحث و بررسی و در حالی که با ابهامات و انتقاداتی از سوی برخی اعضای شورا روبه‌رو بود، با هشت رای موافق به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، دویست و پانزدهمین نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان امروز _دوشنبه بیست‌ودوم اردیبهشت_ با حضور اعضا و شهردار در حالی برگزار شد که بخش عمده جلسه به موضوع احداث تقاطع غیرهمسطح سه راه سیلو به عنوان یکی از پروژه‌های جنجالی شهر کرمان اختصاص پیدا کرد.
پروژه‌ای که در جلسات کمیسیون عمرانی و صحن علنی موافقان و مخالفانی داشت؛ موافقان بر ضرورت گشودن گره ترافیکی و استفاده از فرصت فعلی تأکید داشتند و مخالفان مطالعات ناکافی، ابهامات بودجه‌ای و تأثیر احتمالی منفی بر سایر نقاط شهر را از جمله دلایل نگرانی خود برشمرده بودند.
سرانجام پس از گذشت مدتی از ارائه جزئیات پروژه در صحن شورای شهر و پس از اظهارنظرهای مختلف کارشناسان و اعضای شورای شهر، اعضای شورای شهر در جلسه دویست و پانزدهم پیرامون احداث تقاطع غیرهمسطح در سه‌راه پرتردد «سیلو» که پیشینه ان به 15 سال قبل باز می‌شود، بحث و تبادل نظر کردند.
آیا اجرای پروژه سه راه سیلو منجر به تأخیر سایر پروژه‌ها می‌شود؟ محمد امینی‌زاده رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان با ابراز نگرانی از روند تصمیم‌گیری، اظهار کرد: ضرورت دارد جلسه‌ای برخط (آنلاین) با حضور موافقان و مخالفان طرح برگزار و پس از بررسی نواقص و ابهامات، تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد.
وی افزود: از سه هفته پیش تا امروز تنها چیزی که به مستندات این پروژه اضافه شده، دو مکاتبه شهرداری با مجری پروژه مبنی بر ارائه نظر درباره اجرای پروژه و پاسخ او است، ضمن اینکه طبق جدول پیوست، با احداث تقاطع غیرهمسطح سه‌راه سیلو، شاخص‌های وسیله کیلومتر و وسیله ساعت، تغییر جزئی خواهند داشت.
رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان گفت: با هزینه‌کرد چندصد میلیارد، بهبود قابل توجهی در وضعیت ترافیک رخ نخواهد داد، بنابراین تأکید دارم چند کارشناس مخالف هم باید این طرح را بررسی کرده و نظر آن‌ها لحاظ شود.
وی تصریح کرد: با توجه به نقشه‌های پیوستی، ترافیک به سمت سه‌راه دخانیات و کشاورز کشیده خواهد شد، همانطور که در تجربه پل باغ‌ملی و امیرکبیر دیده‌ایم؛ آیا اجرای این طرح واقعاً مدت‌زمان سفر از مبدأ و مقصد را کم می‌کند یا فقط در یک تقاطع بهبود می‌بخشد و در تقاطع بعدی ترافیک را سنگین‌تر می‌کند؟
امینی زاده با انتقاد از عدم وجود مطالعات فاز دو و نامشخص بودن کامل هزینه پروژه و نحوه تأمین آن، بیان کرد: تأخیر و عدم اجرای سایر پروژه‌ها به دلیل تمرکز بر پروژه‌ای مانند تقاطع غیرهمسطح شهید زنگی‌آبادی، این نگرانی را مطرح کرد که آیا اجرای پروژه سیلو منجر به تأخیر سایر پروژه‌ها ازجمله پروژه شهدای خلبان می‌شود؟
پیش بینی نیمی از هزینه اجرای تقاطع غیرهمسطح سه راه سیلو در مقابل، منصور ایرانمنش رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر کرمان با اشاره به متضرر شدن مدیریت شهری در دوره قبل به دلیل مخالفت شورا با اجرای پروژه سه‌راه شرف‌آباد، اظهار کرد: در آخرین جلسه کمیسیون عمران با توضیحات تکمیلی پیرامون ضرورت احداث تقاطع، تعداد بیشتری از اعضا اجرای آن را پذیرفتند.
وی اجرای این پروژه را در رفع گره ترافیکی و کاهش مدت‌زمان سفرهای درون‌شهری مؤثر خواند و افزود: با توجه به همکاری قرارگاه خاتم، می‌توان ردیف بودجه احداث تقاطع سه راه سیلو را در کنار ردیف بودجه تقاطع شهدای خلبان اضافه کرد؛ ضمن اینکه قرار است 50 درصد هزینه پروژه سه‌راه سیلو در بودجه امسال دیده شود.
اجرای تقاطع غیرهمسطح سه راه سیلو سرعت بگیرد حسین چناریان رئیس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورای شهر کرمان نیز در این جلسه، حساسیت‌های مربوط به تقاطع‌های غیرهمسطح را با توجه به وسعت و هزینه این پروژه‌ها به‌جا و قابل احترام دانست و گفت: باید از فرصت‌ها استفاده کنیم.
وی افزود: در سال‌های گذشته، فرماندهی انتظامی مخالف اجرای این طرح بود، اما امروز همه اجزای مرتبط با پروژه، آماده هستند و اگر این فرصت را از دست بدهیم، در آینده دچار چالش‌های بیشتری خواهیم شد.
رئیس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایه‌گذاری شورا ادامه داد: با توجه به فصل تابستان و تعطیلی مدارس، بهترین زمان برای اجرای این پروژه همین مقطع زمانی است و از شهردار کرمان و مجموعه معاونت حمل‌ونقل شهرداری برای همت و اراده‌ای که در انجام مطالعات و شروع این پروژه در پیش گرفته است، تشکر می‌کنم.
شروط رئیس کمیسیون فرهنگی برای اجرای تقاطع غیرهمسطح سه راه سیلو محمود بابایی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر کرمان هم با بیان اینکه پیش از این یکی از مخالفان پروژه سه‌راه شرف‌آباد بوده است و آن زمان اصرار بر جلسه کارشناسی و اصلاح طرح داشته‌است، اظهار کرد: اصرار امروز من نیز به همین دلیل است که طرح مجدداً بررسی و از نظر کارشناسی به قطعیت برسند که اجرای این پروژه ضروری است و اصلاحات لازم انجام شود.
وی افزود: اگر اصرار بر تصویب این موضوع وجود دارد، حداقل چند مورد لحاظ شود؛ اول اینکه حتماً مشخص شود ردیف بودجه از کجا قرار است اضافه شود و دوماً اجرای این پروژه منوط به اتمام پروژۀ «شهدای خلبان» شود.
تقاطع سه راه سیلو در کوتاه‌ترین زمان احداث شود سیدمحمدصادق تقوی رئیس کمیسیون هوشمندسازی، شفافیت و بهره‌وری شورای شهر کرمان هم گفت: ابتدا مخالف اجرای این پروژه بودم اما پس از بررسی نظر موافقان و مخالفان و مطالعه اسناد بالادستی، نظرم تغییر کرد؛ رویکرد ما باید انسان‌محور باشد؛ کمااینکه در رویکردهای نوین جهانی، به سمت تخریب تقاطع‌های غیرهمسطح و افزایش امکان حضور انسان در شهر می‌روند.
وی افزود: از شهردار درخواست دارم امسال حتماً پروژه «شهدای خلبان» را در زمان مقرر یعنی تا شهریور به‌طور کامل به بهره‌برداری برساند و تقاطع سه راه سیلو هم در صورت تصویب نهایی، در کوتاه‌ترین زمان احداث شود.
تلاش می‌کنیم تا پیش از سالگرد شهادت سردار سلیمانی پروژه را به اتمام برسانیم پایان بخش اظهارنظرها پیرامون تقاطع غیرهمسطح سه راه سیلو، صحبت‌های محسن تویسرکانی شهردار کرمان بود که خطاب به اعضای شورای شهر، از کنار گذاشتن موقت احداث تقاطع غیرهمسطح چهارراه نیکزاد به دلیل بضاعت امکانات و بودجه خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر اجرای این پروژه در اولویت نیست.
وی با تأکید به تلاش شهرداری برای اجرای پروژه‌های انسان محور، افزود: امیدواریم تقاطع غیرهمسطح سه راه سیلو قبل از بازگشایی مدارس به بهره‌برداری برسد و تلاش می‌شود نهایتاً تا قبل از سالگرد شهادت سردار سلیمانی به اتمام برسد.
شهردار کرمان گفت: با پیمانکارانی که ظرفیت لازم را دارند، صحبت کرده‌ایم تا بخشی از هزینه‌ها را در سال 1405 پرداخت کنند؛ با قرارگاه خاتم نیز مذاکره کردیم تا در بستر همان 800 میلیارد تومان ویژه تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان، بخشی را پرداخت کنیم و بقیه را سال آینده با شرط اتمام تقاطع سه‌راه سیلو در سال جاری، پرداخت کنیم.
وی ادامه داد: روند اجرای تقاطع غیرهمسطح شهدای خلبان که سال‌ها متوقف بود، در یک سال اخیر سرعت چشمگیری گرفته است و ظرف سه هفته آینده، یک معبر دیگر از این تقاطع باز خواهد شد.
به گزارش ایمنا، در این نشست که به دنبال ارائه و تصویب گزارش تکمیلی طرح توسط نمایندگان شهرداری و نظر مشاور طرح جامع حمل‌ونقل و تأیید شورای ترافیک استان، در کمیسیون عمران و شهرسازی برگزار شد، نمایندگان مردم در شورا با هشت رأی موافق به اجرای تقاطع غیرهمسطح در سه راه سیلو رضایت دادند.
کد خبر 865533

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/723409/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

چطور انسان می‌تواند از انرژی بی پایان سیاه چاله استفاده کند؟

خلاصه بازی مس کرمان 0 – سایپا 1

شکست مس کرمان در خانه؛ سایپا در کورس صعود باقی ماند

لیگ یک: خط و نشان آریو برای صنعت!

عکس/ تلاش خودجوش مردم در بازگشایی محور ریگان ایرانشهر

آزادی کودک 5 ساله فهرجی از چنگال آدم‌ربایان

صعود هندبال ساحلی ایران به‌ نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا

ترانه «ای کاش» از فریدون آسرایی

ترانه عاشقانه «لحظه به لحظه» از بهنام بانی

گردنه غنی‌سازی

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

کشف جهش ژنتیکی نادر که به افراد امکان می‌دهد شب‌ها فقط چهار ساعت بخوابند

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

استخر آب کشاورزی در رفسنجان جان کودک 10 ساله را گرفت

توسعه ورزش در منطقه محور گفت‌وگوی روسای کمیته ایران و قطر

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف 4 نماینده دیگر ایران در روز سوم

بمب نقل و انتقالاتی در اردوگاه آبی‌پوشان؛ ستاره سابق میلان استقلالی شد

شنونده آهنگ «من» از شهاب مظفری باشید

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

پیشگیری از هیروشیمای دوم

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

دیپلماسی در راه ناهموار

یک استقلالی در اندیشه بازگشت؛ پاسخ منفی به پیشنهاد پرسپولیس!

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چراغ سبز شورا به احداث تقاطع غیرهمسطح «سیلو» در کرمان

سایه بزرگ‌ترین پرونده فساد فوتبال ایران بر سر لیگ برتر

گردشگری می‌تواند جای اقتصاد منابع در کرمان بگیرد / بوم‌گردی، بستری برای توسعه اشتغال

نمایی از گرم کردن مس کرمان و سایپا

سایپا به چه کسی می رسد؛ بابک زنجانی یا کرمان موتور؟

اطلاعیه آموزش و پرورش در خصوص ساعت آغاز کار ادارات، مدارس و امتحانات دانش آموزان

دون کارلو راهی برزیل شد؛ آنچلوتی اولین سرمربی‌ خارجی سلسائو

ثبت‌نام 16 تیرانداز ایرانی در جام جهانی آلمان

آهنگ احساسی «زیر بارونا گمم» از هوروش بند

آهنگ «بزن تار که امشب دلم از دنیا گرفته» با صدای گرشا رضایی

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

آغاز بهسازی مجموعه تفریحی‌ گردشگری آبشار کرمان پس از 30 سال

قلعه گنج و شهداد کرمان صبح امروز گرم ترین نقاط کشور بودند

تسریع در تعیین تکلیف پرونده‌های معوق در دادسرای کرمان