کرمان رصد

آخرين مطالب

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - گرگان- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: هفته بزرگداشت شهدای خدمت، همزمان با اولین سالگرد شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی با هدف بازخوانی گفتمان خدمت صادقانه، گرامیداشت شهدای دولت و نمایش وحدت ملی در تراز انقلاب اسلامی در گلستان برگزار می‌شود. ‌

به گزارش ایرنا، جمال اسدی روز شنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا گلستان اظهار کرد: شعار برنامه‌های این هفته که از 25 اردیبهشت آغاز می‌شود، «خادمان حرم ایران» است که هم به خدمات خالصانه دولتمردان شهید اشاره دارد و هم یادآور فرهنگ والای زیارت و جهاد در راه خداست.
به گفته وی، ستاد ملی بزرگداشت شهدای خدمت با حضور نهادهای ارشد نظامی، فرهنگی و اجرایی، از جمله دفتر مقام معظم رهبری و وزارتخانه‌های مختلف، برنامه‌ریزی این رویداد را بر عهده دارد و در سطح استانی نیز، استانداران و نمایندگان دستگاه‌ها این حرکت ملی را هدایت می‌کنند.
اسدی تأکید کرد: بزرگداشت شهید رئیسی فراتر از یک مراسم یادبود است و بستری برای ترویج گفتمان خدمت صادقانه فراهم می‌کند.
وی ادامه داد: برنامه‌های این هفته در گلستان در سه محور علمی، فرهنگی-مردمی و رسانه‌ای طراحی شده‌اند که هر یک هدفی خاص را دنبال می‌کنند.
همایش‌های علمی : تبیین الگوی حکمرانی رئیسی
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان بیان کرد: در حوزه علمی، همایش «الگوی حکمرانی شهید رئیسی»، نشست‌های تخصصی دانشگاهی و کرسی‌های آزاداندیشی با حضور نخبگان و دانشجویان برگزار می‌شود.
اسدی افزود: این برنامه‌ها با هدف تحلیل سیره مدیریتی و حکومتی رئیس‌جمهور شهید، تلاش می‌کنند تا الگوی دولتمردی او را به نسل جوان منتقل کنند.
وی ادامه داد: در بخش رسانه‌ای، تولید مستندهای کوتاه و بلند، پادکست‌ها، موشن‌گرافی‌های روایت‌محور و کمپین‌های مجازی طراحی شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: این محتواها با تمرکز بر ویژگی‌هایی چون ساده‌زیستی، اخلاق‌مداری و مردم‌داری شهید رئیسی، در شبکه‌های اجتماعی منتشر خواهند شد تا نسل دیجیتال را با این ارزش‌ها آشنا کنند.

کرمان رصد

کودکان و نوجوانان؛ سفیران فرهنگ ایثار
اسدی بیان کرد: بخش ویژه‌ای از برنامه‌ها به کودکان و نوجوانان اختصاص دارد. مسابقات نقاشی، داستان‌نویسی و انشانویسی با موضوعاتی مانند «اگر من جای رئیس‌جمهور بودم» یا «یک روز با رئیس‌جمهور جهادی» برگزار می‌شود.
وی افزود: همچنین کارگاه‌های تربیتی با محوریت نظم، مهربانی و مسئولیت‌پذیری توسط مربیان جهاد فرهنگی، آینده‌سازان را با این مفاهیم آشنا می‌کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان ادامه داد: برنامه‌های میدانی نیز با هدف تعامل مستقیم با مردم طراحی شده‌اند. نمایشگاه‌های خیابانی، غرفه‌های روایت، ایستگاه‌های فرهنگی، اجراهای هنری و تبلیغات محیطی، مفاهیم ایثار و خدمت را به زبان ساده به شهروندان منتقل می‌کنند و این فعالیت‌ها چهره مردمی نظام را در کوچه و خیابان به نمایش می‌گذارند.
اسدی اظهار کرد: همزمان با این هفته ساخت ساختمان‌های اداری بنیاد شهید در بندرترکمن، بندرگز و کردکوی آغاز می‌شود.
وی بیان کرد: همچنین مرحله جدید پروژه فرهنگی-تفریحی «خانه ایثار» در قرن‌آباد، شامل استخر، فضاهای اقامتی و اردوگاه فرهنگی، کلید خواهد خورد.
اسدی با اشاره به درخواست 140 میلیارد تومان اعتبار برای فاز اول این پروژه، ابراز امیدواری کرد که با حمایت استانداری و سازمان مدیریت، منابع لازم تأمین شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان به مراسم اخیر استقبال از رئیس مجلس اشاره کرد که در آن، فرزند خردسال شهید مدافع حرم (شهید افشین ذورقی) به نمایندگی از خانواده شهدا و مردم گلستان حضور داشت که این صحنه، نمادی از پیوستگی نسل‌ها در فرهنگ ایثار بود.
وی افزود: گلستان با بیش از 600 شهید اهل سنت و شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت و سلامت، پیشتاز فرهنگ ایثار است. حضور اقوام مختلف، به‌ویژه اهل سنت که 40 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند، نشان‌دهنده وحدت ریشه‌دار این خطه است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/723021/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«تقویم مچاله» محسن یگانه رکورد زد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

هزینه انتشار یک کتاب علمی 4 برابر یک رمان است/ تخصص‌محوری ویراستاری کتب علمی

استاندار فارس: بدنبال جذب حداکثری تفکرات و اندیشه‌های متکثر هستیم

تجدیدنظر طلبی؛ اتهام یا افتخار؟/ چرا مانده‌ایم در زمان؟

هوش مصنوعی به کمک پاکسازی پلاستیک از اقیانوس‌ها آمد

دانشمندان بزرگ‌ترین موانع در ساخت چیپ‌های فوتونیک را شکستند!

رفع موانع تولید در مجتمع کشت بافت آوند

پرونده‌های مسن دادسرای کرمان تعیین تکلیف می شوند

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

پیگیری حضور سرمایه‌گذار چینی در عنبرآباد؛ مدیران در کنار مردم باشند

پرونده‌های مسن دادسرای کرمان تعیین تکلیف می‌شوند

از عنوان قوی‌ترین وزنه‌بردار نوجوان جهان تا آرزوی قهرمانی المپیک

سرمربی اسکواش: ملی پوشان باید مقابل بهترین‌های آسیا برای برد بجنگند

پیشتازی سرپرست کاراته با بدهی میلیاردی

آلونسو: سرعتم همچنان در بالاترین سطح است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان: مدیر مدرسه رکن اصلی مدرسه برفراز است

آغاز برداشت گلزار در 6000 هکتار از مزارع بهشهر

آموزش و پرورش، غنی ترین دستگاه اجرایی کشور در حوزه منابع انسانی است

پیروزی تیم بسکتبال طبیعت برابر نماینده کویت در غرب آسیا

طوسی جایگزین فصیحی شد

آزادکار روسی: فکر کردم رحمان بی‌رحم را شکست دادم

ترانه "بین این دوتا راه" با اجرایی از علیرضا طلیسچی

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

مدیر مدرسه رکن اصلی مدرسه برفراز است/مدیران مدارس باید دانش خود را نسبت به مسائل روز جهان به روز رسانی کنند

رونمایی از «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» در نمایشگاه کتاب تهران

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

توفان شدید کرمان را درنوردید

مدیر مدرسه رکن اصلی مدرسه برفراز است/مدیران مدارس باید دانش خود را نسبت به مسائل روز جهان بروز رسانی کنند

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

اندیشکده محیا در خانه اندیشه‌ورزان افتتاح شد

انهدام باند قاچاق سوخت سازمان یافته درکرمان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

تقابل در رینگ سایپا

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ترانه «دل» با صدای علیرضا طلیسچی

این قطعه بیکلام با ساز ویولن را از دست ندهید

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

«نهج‌الولایه»؛ روایت اندیشه امامین انقلاب به زبان عربی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

توفان شدید کرمان را درنوردید | آسیب به تاسیسات برق، خاموشی مضاعف و شکستن درختان

تکمیل 150 هزار متر پیاده‌روسازی، نماد هم‌افزایی و آغاز مسیر تحول شهری است