کرمان رصد

آخرين مطالب

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد اجتماعي

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - - حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به میلاد امام رضا (ع) گفت: امام رضا علیه السلام نظام معرفتی را در زمان خود برای انتخاب مردم قرار داد و اهل نظر از این نظام معرفتی بهره‌های زیادی بردند. 
وی بیان داشت: جلوه‌های معرفتی این نظام برای همه ائمه مورد استفاده قرار گرفت و در زمان خودش رسالت اهل بیت علیه السلام را در کنار کتاب قرآن حجت را برای مردم تمام کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
امام جمعه کرمان همچنین با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب برای تاسیس حوزه علمیه قم تأکید کرد: بررسی جایگاه قبل حوزه و فعلی آن و آنچه که بایستی در آینده در حوزه مد نظر باشد نشان از اهمیت این جایگاه دارد. 
وی بیان داشت: طی صد سال اخیر حوزه علمیه شجاعانه و زاهدانه توانسته کارنامه‌ای درخشان داشته باشد و در مقابل مکتب‌های مادی قرار گیرد و امروز در مقابل دشمنی‌های اسلام بایستد. 
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی همچنین از خدمات هلال احمر قدردانی کردو بیان کرد: حضور پررنگ در همه ابعاد نشان از تلاش این عزیزان است. 
وی اشاره‌ای هم به قانون کاپیتولاسیون کرد و افزود: این موضوع سبب حقارت ملت ایران بود و لغو آن نشان از اقتدار و مقابله با استعمار و پیروزی ملت ایران است. 
نماینده ولی فقیه در استان با تذکر برای قطعی‌های مکرر برق خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و کمترین گلایه مندی مردم شد. 
علیدادی سلیمانی بیان داشت: شفافیت قطعی هاوعمل به برنامه‌های ساعات قطعی برق نیاز است و حق مردم است و بایستی البته مردم هم طی دوماه اخیر برای حامل‌های انرژی مخصوصا اب و برق بیشترین میزان صرفه جویی را داشته باشند. 
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرمان با تاکید بر رعایت تقوای الهی گفت: یکی از خصلت‌های انسان حب خود است و دوست داشتن خود که این از ویژگی‌های بارز انسان است هر انسانی در ذات خود از نفس فراری است و هوای نفس را دوست ندارد. 
وی تاکید کرد؛ کمال خواهی یکی از ویژگی‌های انسان است و انسان برای کمال خواهی و به اوج رسیدن در درجات انسانی تلاش می‌کند چرا که کمال خواهی آبادانی عزت و سربلندی را در پی دارد. 
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان گفت کمال خواهی را موتور محرکه انسان است و افزود: اگر این کمال خواهی را تقویت نکنیم کمال واقعی و انسانیت نیز ایجاد نمی‌شود. 
امام جمعه کرمان لازمه پیشرفت انسان را تقویت عقل و استفاده از اراده دانست و گفت: عقل در کنار همه خوبی‌هایی که دارد نیاز به کمک دارد تا در مسیر درست قرار گیرد و این کمک‌ها به واسطه انبیا ایجاد میشود که لازمه طی کردن کمال حقیقی هستند.
وی افزود: پایه اصلی کمال تفقد در دین است و انسان بایستی برای دین شناسی از کارشناس دین و متخصص آن استفاده کند. 
امام جمعه کرمان گفت: راه دیگر رسیدن به کمال صبر بر سختی‌هاست و در این مسیر بایستی آستانه تحول را در برابر مشکلات و موانع افزایش داد و تسلیم نشد. 
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی افزود: مشکلات گاهی گروهی است و برای یک جامعه و گاهی فردیست و برای یک شخص، اما آنچه که مهم است روش مقابله و تحول در برابر این مشکلات و راهگشایی است. 
وی تاکید کرد: انسان بایستی تلاش کند در جایگاهی قرار گیرد که جز رضایت خدا را در پی نداشته باشد وگره گشایی و قرار گرفتن در جایگاهی که می‌توان مشکلات همنوع را برطرف کرد، عدم کینه ورزی و صله ارحام در خصوص آشنایان و اقوام و همه کسانی که با آنان در ارتباط است و در اوج قدرت بخشیدن افراد لازمه کمال گرایی است.
منبع:خبرگزاری صداوسیماکرمان 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/722438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرامیداشت اساتید موسیقی مازندران با اجرای ارکستر فیلارمونیک دماوند

درباره شکست اخیر علیرضا قربانی که خیلی به چشم آمد

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

فعالیت 50 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده های شمال استان کرمان

از برگزاری 9000 مسابقه فوتبال در کرمان تا 60 جام رمضان و 58 کلاس آموزشی

برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی در شهرهای استان کرمان

رسانه ها تب سالم فوتبال را در جامعه بالا ببرند

شرکت 330 معلم در مسابقات قرآن فرهنگیان استان کرمان

رکورد آسیایی ایران تحت تاثیر احتیاط

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

تیزر ویدئوی کار جدید علیرضا عصار به نام «فراری»

هنرِ چهار خواننده تاثیرگذار که در اردیبهشت به دنیا آمده یا از دنیا رفته‌اند

اجرای تیتراژ متفاوت «پهلوانان نمی‌میرند» توسط آیدین توسلی

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

بلوک سبک ساختمانی

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

50 تا 60 درصد فرهنگیان استان کرمان در گروه سنی جوان هستند که مهمترین درخواست آنان مسکن است

شرکت 330 فرهنگی در مسابقات قرآن فرهنگیان استان کرمان

مرحله دیگری از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی آزاد اعلام شد

جای خالی سید خیلی زود حس شد!

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

هم‌صدایی علی پهلوان و کریس دی برگ در اپرا هاوس سیدنی

لوریس چکناواریان: خلیج فارس افتخار سرزمین ماست

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و جغرافیایی استان برای تعمیق ارزش‌های انقلاب اسلامی

تیزر مستند «محافظ» رونمایی شد

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان کرمانی در 256 حوزه امتحانی

256 حوزه امتحانی در استان کرمان میزبان امتحانات نهایی دانش آموزی

هواشناسی ایران 1404/2/21؛ رگبار باران و رعدوبرق در 10 استان

احیای بافت‌های تاریخی در شهرهای استان بوشهر

برگزاری روز کرمان در نمایشگاه کتاب تهران

خط و نشان نیشیدا و رفقا برای نماینده ایران و بقیه