کرمان رصد

آخرين مطالب

جلف و سخیف نباش وزیر سابق! مقالات

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فرارو /متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات، با انتشار یادداشت کوتاهی در شب گذشته باز هم خشم هواداران باشگاه استقلال را برانگیخت.
آذری جهرمی یک دولتمرد سابق و چهره‌ای است که در محافل فوتبالی او را به دلیل علاقه تند و افشا شده‌اش نسبت به تیم فوتبال پرسپولیس می‌شناسند. او بدون آنکه ابایی از عاقبت این موضوع داشته باشد، با کری خوانی در فضای مجازی این تابو را شکست و از آنجایی که اسپانسرهای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ارتباطی سازمانی با وزارتخانه متبوع او داشتند، هواداران استقلال همواره این گرایش تند را عامل و نکته‌ای مهم در قهرمانی‌های پرسپولیس می‌دانستند که البته این ادعا هرگز از طرف جریان اصلی دنبال‌کننده فوتبال ایران جدی گرفته نمی‌شد.
نکته اینجاست که صداقت در هواداری یک تیم فوتبال در ایران چندان مرسوم نیست و اغلب چهره‌هایی که در مناصب مهم قرار دارند، سعی می‌کنند در جایی این مسئله را علنی نکنند. با این حال آذری جهرمی در این در این موضوع، صادقانه رفتار کرده و علایق خود را نه تنها سانسور نکرده که فریاد زده و اگرچه گاهاً این کری‌ها عواقب بدی پیدا کرده و حتی در یک مورد معروف، فرهاد مجیدی سرمربی وقت استقلال، مستقیماً با به زبان آوردن نام این وزیر سابق، او را متهم به بی‌توجهی به میلیون‌ها هوادار استقلال کرد که پس از شکست تیمشان در طول یک هفته، ناراحت و عصبانی‌اند. البته فرهاد بسیار تند و مستقیم، جهرمی را مورد خطاب قرار داد و این شایعه وجود داشت که این مسئله به شکایت قضایی می‌کشد که البته هرگز چنین اتفاقی رخ نداد.
طبیعتاً هواداران عاقل‌تر در فوتبال نسبت به توئیت‌ها و کری‌های آذری جهرمی واکنش خاصی نداشته و به آن به عنوان نوعی از ابراز هواداری نگاه می‌کردند. با این حال، در لابلای توئیت‌های گاه و بیگاه آذری جهرمی، مواردی وجود دارد که حتی توجه اشخاص بی‌خیال یا حتی غیرعلاقه‌مند به فوتبال را به خود جلب کرده و پرسش برانگیز می‌شود.
حتما در جریان ماجرای مجادله استقلال و سازمان صدا و سیما در مورد پخش مسابقه آبی‌ها در دیدار امروز مقابل چادرملو هستید. از اونجایی که سازمان لیگ برتر فوتبال ایران با اصراری بیهوده قصد دارد دو هفته آخر لیگ برتر را به صورت همزمان برگزار کند، با توجه به حساسیت بیشتر دو یا سه مسابقه دیگر (بازی‌های تراکتور، پرسپولیس و سپاهان) در کنداکتور پخش صدا و سیما، بازی استقلال به شبکه نسیم منتقل شده است.
این مسئله‌ای است که به صورت طبیعی مورد اعتراض هواداران استقلال قرار گرفته چرا که آنها عقیده دارند پخش شدن این مسابقه از یک شبکه غیر تخصصی، به منزله کم اهمیت انگاشته شدن این دیدار است و خیلی از آنها از روز گذشته، این موضوع را به سایر شائبه‌های رنگی بودن تصمیم‌گیران سازمان صدا و سیما سنجاق می‌کنند و می‌گویند افرادی هستند که عامدانه این سناریو را برای استقلال نوشته‌اند تا بعداً بتوانند آن را مستمسک قرار داده و آبی‌ها را به تمسخر بگیرند (چیزی که در یک رسانه بی‌طرف اتفاق نمی‌افتاد اما شاید آنقدر فضای هواداری بر اذهان غالب باشد که این سناریو را بشود چندان هم غیر منطقی ندید).
با این حال در شرایطی که راه حل‌های بهتری برای حل و فصل این موضوع مناقشه برانگیز بود و در شرایطی که استقلالی‌ها دیروز با یک بیانیه تند، صدا و سیما را متهم به جانبداری و پایین آوردن شخصیت این باشگاه کردند، بخشی از هواداران پرسپولیس شروع به تمسخر رقیب همیشگی کردند. این یک بازی قدیمی و همیشگی میان هواداران دو آتشه استقلال و پرسپولیس است و فرهنگ هواداری آن را می‌طلبد اما خیلی‌ها هنوز آنقدر طرفدار نیستند تا با هر کری سخیف یا ظاهراً با نمکی، منجر به انبساط خاطرشان بشود.
بنابراین یادداشت کوتاه آذری جهرمی در کانال تلگرامی‌اش.... که توهین‌آمیز و فاقد ظرافت‌های معمول و شوخ طبعانه است، تنها باعث خشم، ناراحتی و دلخوری شدید هوادارانی شده که خیلی از آنها هم به جریان‌های تند و طرفدارانه تعلق ندارند و انتظارشان از یک دولت‌مرد و یک فرد وزیر سابق، این است که حداقل نزاکت را رعایت کند. این یک انتظار غیر منطقی از جناب آذری جهرمی نیست، کسی که در ایران در پست‌های بسیار حساس به فعالیت مشغول بوده و باید بداند که حساسیت روی اسم، عناوین شغلی و پیشینه‌اش در حدی هست که کمی مراقب‌تر و جالب‌تر دست به شوخی بزند.
البته شاید هم کلاس شوخی رفته‌اید آقای جهرمی! اما بهتر بود از این فرصت و از هیاهوی ایجاد شده در نبود ظرفیت پخش از تلویزیون دولتی ایران، فرصتی می‌ساختید برای آنکه درباره حقوق باشگاه‌ها و پخش مسابقاتشان صحبت کنید که اتفاقاً به پیشینه شغلی شما در وزارت ارتباطات بسیار مربوط است. اینکه چرا باشگاه‌ها این حق را ندارند که از مسابقاتی که میزبان آن هستند، فیلمبرداری کرده و آنطور که می‌خواهند این تصاویر را در معرض دید قرار داده و حتی به جایی که دوست دارند آن را بفروشند. واقعا حیف از این فرصتی برای آگاهی بیشتر که با آفتابه و شیر موز و این کلمات زشت از بین برود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/722327/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاراته قهرمانی کشور دختران| برترین‌های مسابقات زیر 21 سال معرفی شدند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

بیل گیتس؛ میلیاردر آینده‌نگر، وارث اندیشه نیکوکارانه

معاون قوه قضائیه برای سفری دو روزه وارد کرمان شد

جهان فولاد سیرجان؛ کارفرمای برتر سلامت‌محور استان کرمان

قیمت اردیبهشت محصولات کرمان موتور در بازار خودرو + جدول

تاکنون 2600 مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی در قم صادر شده است

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

ترانه «یکی بود یکی نبود» با صدای مرتضی پاشایی

پلکان موسیقی شهر وین مردم را مجذوب خود کرد!

حسِ خوب این موسیقی بی کلام تقدیم به شما

آوای ویولن در منظره ای برفی

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

کار عقل پالایش، تطبیق و توسعه سنت است، نه برانداختن آن

همایش بین‏‌المللی اندیشه‏‌های ملاعبدالله یزدی برگزار می‌شود

استاد مطهری مرد «نه» گفتن و ایستادن در مقابل هرگونه کارمندوارگی بود

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران در کرمان برگزار می شود / توسعه گردشگری در کارمانیا

امکان خرید مستقیم خودرو از کارخانه با گواهی سپرده

امضای قرارداد احداث بلوک سوم «مجتمع نیروگاهی گهران سیرجان» با ظرفیت 546 مگاوات

میزبانی کرمان از نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران

معاون قوه‌قضائیه وارد کرمان شد

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

نغمه های اصیل موسیقی ایرانی با تارنوازی استاد جلیل شهناز

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

موسیقی بی کلام و احساسی «کی مای» اثر جاودانه انیو موریکونه

ترانه احساسی «مرفین» با اجرای حمید عسکری

اجرای ترانه «کوی عشق» توسط علیرضا عصار

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

نتانیاهو منزوی می شود