کرمان رصد

آخرين مطالب

ایمنی نخستین لایه پدافند غیرعامل/ لزوم توجه به معادن زغال‌ سنگ اجتماعي

ایمنی نخستین لایه پدافند غیرعامل/ لزوم توجه به معادن زغال‌ سنگ
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش می‌متالز، امیر سرتیپ علی ملک، معاون صنعت سازمان پدافند غیرعامل کشور، صبح امروز در حاشیه نشست شورای پدافند غیرعامل استان کرمان با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: استان کرمان به واسطه داشتن صنایع بزرگ ملی، تنوع اقلیمی و جغرافیایی و ظرفیت‌های بی‌نظیر کشاورزی، از جایگاهی استراتژیک در سطح کشور برخوردار است.
وی کرمان را «قطب کشاورزی کشور» و در عین حال «پایتخت مقاومت» معرفی کرد و گفت: حضور مرقد مطهر شهید سلیمانی و برگزاری آیین‌های سالگرد و گرامی‌داشت ایشان، سرمایه‌ای معنوی برای ایران اسلامی است.
نقش حیاتی پدافند غیرعامل در استان کرمان معاون صنعت سازمان پدافند غیرعامل کشور با تأکید بر اهمیت بالای پدافند غیرعامل در کرمان گفت: این استان در چندین حوزه حیاتی از جمله پدافند شیمیایی، زیستی، سایبری و مردم‌محور نیازمند آمادگی و پوشش کامل است.
ملک افزود: بر اساس تبصره 4 قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی بر عهده این سازمان است و مسوولیت اجرای آن در سطح استان‌ها بر عهده استانداران قرار دارد.
وی با بیان اینکه حضور در کرمان به منظور نظارت و ارزیابی دقیق از واحد‌های صنعتی بزرگ صورت گرفته است، گفت: هدف اصلی این بازدید‌ها اطمینان از آمادگی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات طبیعی و انسانی و کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها است.
حادثه بندر شهید رجایی؛ زنگ خطری برای ایمنی معاون صنعت سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به حادثه اخیر در بندر شهید رجایی بیان کرد: طبق بررسی‌های اولیه، سهل‌انگاری‌هایی در حوزه ایمنی و عدم اطلاع‌رسانی دقیق درباره مواد پرخطر مشاهده شده است.
وی افزود: تحقیقات تخصصی در این زمینه توسط هیات‌های کارشناسی از سوی وزارت کشور و سازمان پدافند غیرعامل در حال انجام است و نتایج قطعی متعاقباً اعلام خواهد شد.
سه لایه حیاتی در پدافند غیرعامل ملک با بیان اینکه پدافند غیرعامل دارای سه لایه اصلی شامل ایمنی، امنیت و دفاع است، گفت: این لایه‌ها مکمل یکدیگرند و توجه ویژه به لایه اول یعنی ایمنی بسیار حیاتی است.
معاون صنعت سازمان پدافند غیرعامل افزود: ایمنی را باید به‌عنوان اصل بنیادین در تمام سازمان‌ها، زیرساخت‌های صنعتی، بندری و بخش‌های گوناگون تلقی کرد.
وی خاطرنشان کرد: در برنامه‌ریزی‌های اولیه، تمرکز اصلی بر صنایع بزرگ بوده، اما در آینده برای بررسی وضعیت صنایع کوچک و معادن نیز اقدام خواهیم کرد البته مسوولیت اصلی پدافند غیرعامل بر عهده مدیران هر دستگاه است و باید به طور جدی به مباحث ایمنی توجه کنند.
هشدار درباره معادن زغال‌ سنگ ملک در پایان هشدار داد: بیشترین آسیب‌هایی که در بخش معادن تجربه می‌کنیم، ناشی از غفلت در حوزه ایمنی است؛ هر چند این موضوع مستقیماً در حیطه پدافند غیرعامل قرار ندارد، اما به‌عنوان یکی از لایه‌های آن محسوب می‌شود و باید به‌ویژه در معادن زغال‌سنگ، توجه ویژه‌ای از سوی مسوولان صورت گیرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/721438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سروش رفیعی: بعد از بازی با سپاهان از حسین کنعانی دلخورم ولی نمی گذارم در کار تیم تداخلی ایجاد کند!

جوانان ایران با 24 مدال بر بام وزنه‌برداری جهان

لحظه اهدای مدال به قوی‌ترین وزنه‌بردار جوان جهان

جولان خفت‌گیرها

بازنشستگی نابغه سرمایه‌گذاری

مشاور امنیت ملیِ جدید ترامپ کیست؟

بازی تهران و ترامپ عوض می‌شود؟

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

کسب مدال طلای جوانان جهان توسط حمیدرضا محمدی

دبیر: از رانت قانونی استفاده کردم

حقوق کشتی‌گیران به 300 میلیون رسید

موزیک ویدئوی فیلم «در آغوش درخت» با صدای رحمان تک دهقان

برکناری والتز می‌تواند یکی از دلایل به تعوق افتادن رایزنی‌ها باشد

تحریم ایران؛ تیغی که دیگر کند شده است

چه کسی جایگزین مشاور امنیت ملیِ ایران ستیز ترامپ می‌شود؟

زلزله کرج، گسل تهران را فعال می‌کند

ایران باج نمی‌دهد

تحلیل نشریه معاونت سیاسی سپاه از مذاکرات ایران و آمریکا

گزینه‌‏های سخت

یک لیوان ماده باروری ابرها 18میلیون گالن باران تولید کرد

مدعی شماره یک قهرمانی آسیا و رقیب ترسناک فولاد

ایمنی نخستین لایه پدافند غیرعامل/ لزوم توجه به معادن زغال‌ سنگ

پاسداشت 6 نسل تلاش در قاب وفاق و همدلی / مدیران کل پیشین آموزش و پرورش تکریم شدند

نماهنگ «هر چی آرزوی خوبه مال تو» از احسان خواجه امیری

آواز ترکی «ساری گلین» توسط خواننده خوش صدا در «صداتو»

اجرای پیانوی «دلم میخواد به اصفهان برگردم» توسط سامان احتشامی

مشترک مورد نظر اجازه صحبت ندارد

تهران پایین می‌‏رود؟

از شریان تا حلقه جلیلی؛ تهران شهر بی‌دفاع

فصل ترمیم کابینه؟

یک پیشرفت بزرگ در درک «خودآگاهی»

ساخت ابرخازن نانوساختار دوست‌دار محیط زیست

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

وارن بافت: تعرفه‌های ترامپ تجارت را به جنگ تبدیل کرد

آخر هفته لیگ ایران مهمان فوتبال پاک

بخشش میوه فروشی که به خاطر دو کیلو انار قاتل شد

ضارب معلم در زرند بازداشت شد

جام شتردوانی ملی برگزار می‌شود/گام مهم کشور برای حضور در مسابقات خارجی

مسابقات شترسواری قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی برگزار شد؛ نماینده استان کرمان بر سکوی قهرمانی ایستاد

پروژه 200 میلیاردی تقویت شبکه گاز بم در راه است

در زرند چه خبر است؟/ واکنش دادستان به اقدام پدر یک دانش‌آموز

یک کارگر در کارخانه کوک پزی کلاته رودبار دامغان جان باخت

چهارمین قهرمانی گرگانی‌ها در لیگ برتر بسکتبال

شکست تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل پرتغال؛ مسیر تا فینال هموار شد

آهنگ «پیشم بمون» با صدای اشوان

قطعه‌ی زیبای «شور عشق» اثری از زنده‌یاد ناصر چشم آذر

چگونه می‌توان بر مساله مهاجرت غلبه کرد؟

مایع جدیدی که رایانه‌ها را کوچک و سریع می‌کند!

اولین نشست اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شد