کرمان رصد

آخرين مطالب

19 سال بعد از «نشکن دلمو» اتفاق افتاد/ «محسن چاوشی» رو در روی «محسن یگانه»… فرهنگي

19 سال بعد از «نشکن دلمو» اتفاق افتاد/ «محسن چاوشی» رو در روی «محسن یگانه»…
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - بیلبورد/ روابط پر فراز و نشیب محسن یگانه و محسن چاوشی در سال 1391 به نقطه‌ی عطف رسید؛ جایی که محسن یگانه دیس‌ترک تلخ «حباب» را خطاب به محسن چاوشی منتشر کرد و او را با انواع اتهام‌های گزنده و تحقیرآمیز هدف قرار داد.
انتشار دو تک‌آهنگ از فوق‌ستاره‌های موسیقی مجاز در یک روز، خاطره‌ی شیرین همکاری‌های طلایی آن‌ها در دهه‌ی هشتاد را برای طیف وسیعی از مخاطبان زنده کرد. «محسن یگانه» و‌ «محسن چاوشی» تقریبا به صورت هم‌زمان درخشش در موسیقی پاپ را آغاز و خیلی زود هواداران گسترده‌ای در میان دهه‌شصتی‌ها برای خود دست‌وپا کردند.
تک آهنگ «نشکن دلمو» نخستین آهنگ رسمی محسن یگانه بود که در سال 1384 با همکاری محسن چاوشی و مرحوم «حامد هاکان» منتشر و به یکی از داغ‌ترین آثار این دهه تبدیل شد. محسن یگانه علاوه بر سرودن ترانه‌ی این اثر، کار آهنگ‌سازی آن را هم انجام داده بود. موفقیت «نشکن دلمو» در روزگاری که «سی‌دی» جای «نوارکاست» را گرفته بود، موجب‌ شد محسن یگانه و‌ محسن چاوشی دایره‌ای از طرفداران مشترک را ایجاد کنند؛ یعنی دخترها و پسرهایی که به صورت هم‌زمان هر دو فوق‌ستاره‌ را دوست‌ داشتند و دنبال می‌کردند.
این مثلث محبوب، خوشبختانه یک بار دیگر‌ در آهنگ «آهای خبر نداری» تشکیل شد و در آغاز مسیر حرفه‌ای محسن چاوشی، آلبوم زیرزمینی «خودکشی ممنوع» را به موفقیتی بزرگ رساند. محسن یگانه ترانه‌سرا و آهنگساز این اثر خاطره‌انگیز بود.
بازار
اما در ادامه آهنگ «نفس‌بریده» به آخرین همکاری محسن چاوشی و‌ محسن یگانه تبدیل شد؛ همکاری که با حواشی همراه بود. در آن مقطع به محسن یگانه که برای اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کرده بود، توصیه شده بود که موقتا هیچ آهنگی منتشر نکند. همین مساله موجب شد تا او با انتشار «نفس‌‌بریده» مخالفت کند. در نتیجه نسخه‌ی دیگری از «نفس‌بریده» این بار با حضور «فرزاد فرزین» ضبط شد؛ هر چند بعدها نسخه اورجینال این آهنگ با صدای محسن یگانه نیز منتشر شد.
محسن یگانه بعدها در مصاحبه‌ای علت قطع همکاری با محسن چاوشی را اختلاف‌نظر حرفه‌ای اعلام کرد و گفت: «محسن چاوشی را اولین بار به صورت اتفاقی در استدیو دیدم؛ در حالی که او هم مثل من هنوز هیچ آهنگی منتشر نکرده بود. آشنایی و همکاری از همان‌جا شروع شد. من سیاست کاری محسن را قبول نداشتم و در ادامه بر سر انتشار آهنگ‌ها دچار اختلاف و اصطکاک شدیم. اما نه من مقصر بودن و نه محسن. هر دوی ما سختی زیادی کشیدیم و استطاعت مالی نداشتیم. من برای دوستی و نان و نمک، ارزش زیادی قائلم. اما در ادامه من یاد گرفتم تا روابطم را کمتر کنم تا اصطکاک و آتش‌سوزی پیش نیاید! با اینکه می‌دانم اگر با هم بخوانیم، سر و صدای زیادی ایجاد می‌کند.»
با این حال نمی‌توان فراموش کرد که روابط پر فراز و نشیب دو محسن در سال 1391 به نقطه‌ی عطف رسید؛ جایی که محسن یگانه دیس‌ترک تلخ «حباب» را خطاب به محسن چاوشی منتشر و او را با انواع اتهام‌های گزنده و تحقیرآمیز هدف قرار داد. محسن یگانه، محسن چاوشی را به حبابی تشبیه کرد که از ترس ترکیدن، نمی‌گذارد کسی نزدیکش شود. تک‌آهنگ «تقویم مچاله» که چهارشنبه شب از طریق کانال تلگرام محسن یگانه منتشر شد، از حال و هوای دیسلاو برخوردار بود. ترانه‌سرایی و آهنگ‌سازی تقویم مچاله مثل اغلب آثار یگانه توسط خود او انجام شده و تنظیم و میکس و مستر آن بر عهده «محمد عبایی» و «آرش پاکزاد» بوده است.
اما تک‌آهنگ‌ «زندان‌بان» که چهارشنبه‌شب از طریق کانال تلگرام محسن چاوشی منتشر شد، یکی از همکاری‌های قدیمی محسن چاوشی و حسین صفاست. روابط چاوشی و صفا پس از آلبوم تحسین‌شده‌ی «ابراهیم» به تیرگی گرایید ‌و همکاری‌شان متوقف شد. نکته‌ی قابل توجه اینکه «زندان‌بان» یکی از آثار تولید شده برای سریال «شهرزاد» است و در واقع پس از هشت سال به هر ترتیب از بایگانی خارج و با تنظیم مجدد، مالکیت آن به سریال «آبان» منتقل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/721261/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی کردن با ربات‌ها باعث می‌شود بیشتر شبیه به انسان باشند

کنترل بازار برنج با شروع برداشت و ثبت سفارش‌های واردات

مجازات کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به کار گیرند

کرمان سوگوار عاشورای حسینی

پیشنهاد کشورهای بریکس برای اصلاحات صندوق بین‌المللی پول

واشنگتن‌پست: ترامپ کمک به اسرائیل را به اوکراین ترجیح داد

هشدار زرد هواشناسی در استان کرمان

اقامه نماز ظهرعاشورا در استان کرمان

بازرسی وزارت اقتصاد از عملکرد بانک‌ها طی جنگ 12 روزه

سرمربی سابق ایران روی نیمکت ترکیه

عکس تلسکوپ فضایی جیمز وب از خوشه گلوله

گندمکاران این خبر را بخوانند

پایان دوران مربیان خارجی و آغاز فصل تازه بوکس ایران

سردار دورسون به ایران برنمی‌گردد؛ 2 پیشنهاد برای مهاجم پرسپولیس

نوزادان درد را متفاوت از بزرگسالان تجربه می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری: کرایه اتوبوس‌های بین‌شهری افزایش نداشته است

سرمربی تیم ملی و سوگواری برای سیدالشهدا

صفحه afc با انتشار این ویدیو تولد مهدی میرجلیلی دروزاه بان تیم ملی فوتبال ساحلی را تبریک گفت

تیم بحران زده لیگ ملت‌ها در آستانه تغییر سرمربی

استاد دانشگاه آمریکایی: روسیه و چین از تضعیف برنامه هسته‌ای ایران خرسند هستند

فروش بلیت قطارهای اربعین در هفته جاری

روزبه چشمی قراردادش را با استقلال تمدید می‌کند

واکنش جوکوویچ به صدمین پیروزی در ویمبلدون

غیبت بارتوش کورک مقابل ایران در لیگ ملت‌های والیبال

مذاکره استقلال با یک هافبک خارجی

بزرگ‌ترین و مهمترین قرارداد فوتبال ایران!

از مورچه‌های بالدار متنفرید؟ اجداد غول‌پیکر آن‌ها زمانی هم‌اندازه مرغ مگس بودند

امیر ابوطالب،مربی سازنده فوتبال ایران درگذشت

مسی وقتی بازی می‎‌کند، خوشحال‌ترین آدم است

قرعه شوم مدعی جدید لیگ فوتسال را به چالش می‌کشد

کشف راز ناپدید شدن شکم در عنکبوت‌های دریایی

اوج عزای کرمانی‌ها در عاشورای حسینی

پهپاد‌ها؛ کلید جنگ نامتقارن

🎬 حضور استاندار کرمان در مراسمات عزاداری ماه محرم

راه امام حسین(ع)؛ مهم‌ترین الگوی ایستادگی و عزت ملت در مواجهه با دشمنان است

برخی از تفویض اختیارات می‌تواند برای استان تحول آفرین باشد

برای نخستین‌بار ژنوم کامل یک انسان از دوران مصر باستان رمزگشایی شد

کشف 123 دستگاه استخراج رمز ارز در کرمان

اَلسَّلامُ على اَسیرِ الْکُرُباتِ وَ قَتیلِ الْعَبَراتِ

رئال 3-2 دورتموند؛ برد دراماتیک به لطف امباپه

وحشت باستانی‌تر؛ هیولاهایی که پیش از دایناسورها بر زمین حکمرانی می‌کردند

از کشاورزی تا دفاع از حرم و شهادت در پادگان

رقابت پنهان چین و هند برای امنیت غذایی آینده

معرفی مسیر انحرافی ناترازی برق

فارن افرز: ترامپ سیا را نابود می کند

ورا روبین و انقلاب داده‌های نجومی؛ دانشمندان چگونه هر شب 20 ترابایت داده را مدیریت می‌کنند؟

مهلت ثبت نام ایران‌خودرو در طرح مادران

قیمت بره کشتاری در تهران مشخص شد

لغو ١٢ هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس؛ گزارش اولیه خسارت به ایرلاین‌ها اعلام شد

چراغ خاموش شفافیت؛ چرا اطلاعات وام مسکن از دسترس عموم خارج شد؟