کرمان رصد

آخرين مطالب

تهیه همبرگر به سبک ایستگاه فضایی بین‌المللی علمي

تهیه همبرگر به سبک ایستگاه فضایی بین‌المللی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /شاید فکر کنید درست کردن یک وعده غذایی با هر چیزی که در آشپزخانه دارید سخت باشد، اما تصور کنید که انجام این کار در فضا چقدر می‌تواند سخت‌تر باشد. یک فضانورد ناسا به تازگی با به اشتراک گذاشتن دستور پخت یک «برگر رنجر» که با استفاده از اقلام موجود در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) تهیه شده بود، مهارت‌های آشپزی خود را به نمایش گذاشت.
به گزارش ایسنا، وقتی جانی کیم (Jonny Kim)، فضانورد ناسا که از ماه گذشته در ایستگاه فضایی حضور دارد، هوس برگر کرد، به مهارت‌های بداهه‌پردازی خود که به عنوان یک عضو سابق نیروی دریایی به او کمک کرده بود، روی آورد. رویکرد او در مقایسه با رویکرد بسیاری از اعضای ایستگاه فضایی که از وعده‌های غذایی آماده (MRE) استفاده می‌کنند و چندان اشتهابرانگیز نیست، خلاقانه بود.
به نقل از دیجیتال‌ترندز، کیم در صفحه اجتماعی ایکس خود نوشت: اگر با غذاهای آماده زندگی کرده باشید، احتمالا دستورهای غذایی خلاقانه‌ای را نیز امتحان کرده‌اید. در اینجا یک تغییر در برگر رنجر داده‌ام که یکی از غذاهای مورد علاقه من است. در این ترکیب استیک گوشت گاو، نان اسنکی گندم، پنیر و سیب‌زمینی با لایه‌ای از گراتن در وسط و مقدار زیادی خمیر فلفل قرمز گوچوجانگ وجود دارد.
بازار



کیم همچنین عکسی از خودش در حال خوردن غذای خلاقانه‌اش به اشتراک گذاشت، با اشاره ویژه به خمیر فلفل قرمز کره‌ای گوچوجانگ که به تازگی در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. از آنجایی که غذاهای بسته‌بندی شده‌ای که فضانوردان معمولا می‌خورند می‌توانند کاملا بی‌مزه باشند و از آنجایی که به نظر می‌رسد سفر به فضا حس چشایی برخی از افراد را تغییر می‌دهد، چاشنی‌ها و سس‌های تند، برخی از محبوب‌ترین و مورد بحث‌ترین اقلام در بین خدمه فضایی هستند. مواردی مانند سس کچاپ، سس تاباسکو و اکنون گوچوجانگ از جمله مواردی هستند که فضانوردان به آنها علاقه دارند.
موضوع تهیه غذای خوشمزه برای فضانوردان یک چالش جدی است و موضوعی است که در دهه‌های اخیر تحقیقات زیادی روی آنها انجام شده است. در ماموریت‌های فضایی اولیه، غذا اغلب به عنوان وعده‌ای که به سختی قابل خوردن است، توصیف می‌شد.
امروزه، تاکید بر تهیه غذاهای تازه برای فضانوردان در هر زمان ممکن و ارسال اقلام برای اعضای ایستگاه فضایی از جمله میوه تازه، پنیر و شیرینی‌های پاستیلی وجود دارد. تصور می‌شود که تهیه غذای خوشمزه و جذاب نه تنها به سلامت جسمی فضانوردان، بلکه به سلامت روانی آنها نیز کمک می‌کند.

کرمان رصد

کیم می‌گوید که بخش‌هایی از زندگی روی زمین وجود دارد که او از دست داده است، اما همچنان از برگر خود لذت می‌برد و توضیح می‌دهد: دلم برای آشپزی برای خانواده‌ام تنگ شده است، اما این هم به روشی پرداختن به این علاقه است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/720726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتشار قطعه ای به مناسبت روز معلم با آواز محمد معتمدی

سرمقاله اعتماد/ سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز

دولت غیر از مذاکره چه برنامه‌ای برای اداره کشور دارد؟

چرا مردم عادی به دنبال شهرت در اینستاگرام هستند؟

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

انتصاب سرپرست اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

هشدار نسبت به تلاطم دریا و افزایش باد در هرمزگان طی روزهای آینده

تیم ملی تکواندو دانشجویان با ترکیب کامل در یونیورسیاد

رقابت سرعت و قدرت زیر آسمان رشت

پرستاره‌ترین تیم دنیا سوم شد!

وادی: دعوت به تیم ملی والیبال باعث افزایش دستمزد بازیکنان شده است

علی پاکدامن به جدول 16 نفره گرندپری سئول راه یافت

مدال برنز بنیامین فرجی در استارکانتندر تایلند قطعی شد

نسخه جدید آهنگ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست

سرمقاله فرهیختگان/ هوشیاری تیم ایران در برابرِ «فهرست مطالبات» آمریکا

سرمقاله هم میهن/ آنان که موش می‌دوانند

یادداشت دلاری شریعتمداری: چرا دست روی دست گذاشته‌اید؟!

کشف جهانی از ابَرزمین‌های ناشناخته

الناز حبیبی «نگار سریال جان سخت»: همسرم سال هاست که در خارج از کشور اقامت دارد

ویژه برنامه های هفته معلم در شان فرهنگیان و متنوع و جذاب باشد

ادای احترام مدیرکل آموزش و پرورش ‌کرمان به شهدای شهرستان جیرفت

مناسبت روز/ یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه

فوتسال بانوان ایران در آزمون بزرگ آسیا؛ هت تریک قهرمانی یا تنزل جایگاه

دلیل عدم حضور رئیس کمیسیون داوران در مهم‌ترین مسابقه چرخه کشتی آزاد

ژاوی با دلار عربستان گرانترین مربی جهان می‌شود

خروج یک مهاجم از پرسپولیس قطعی شد!

ناصر شکرایی‌راد آهنگساز درگذشت

سرمقاله دنیای اقتصاد/ زیان‏‏‌دیدگان چالش‏‏‌های موجود در بازار داروی ایران

بازدید سرپرست اداره کل امور مشاورین در دستگاههای اجرایی از بیمارستان صدر

دیدار مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌های آذربایجان غربی و شرقی با خانواده‌ شهید آیت‌الله آل‌ هاشم

آموزش 3 هزار و 545 نفر از مدیران مدارس و کادر اداری آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان در زمینه قانون رسیدگی به تخلفات اداری

روایت‌هایی از عشق و تعهد در تربیت نسل‌ها

درگذشت استاد پیشکسوت صنایع‌دستی کرمان

پایان کار دختران وزنه‌برداری ایران در جهان با یک نقره و برنز

4 مدال رنگارنگ برای وزنه‌برداران پسر ایران در قهرمانی جهان

کنسرتی برای همکاری موسیقیایی بین ایران و ژاپن

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران

همکاری «اپل» و «آنتروپیک» در ساخت یک پلتفرم کدنویسی هوش مصنوعی

علی علیپور: کفش طلا فقط برای من نیست/ آقای گلی متعلق به همه همبازیانم و پرسپولیس است

مشکل اصلی مس رفسنجان برای بقا در لیگ برتر

تشریح روش ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی در سامانه مربوط

دیدار مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با استاندار کرمان

رودبار زیبایی بی پایان در گیلان

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با مدیرکل بازرسی استان کرمان دیدار کرد

خلاصه بازی اینتر 1 - هلاس ورونا 0

خلاصه بازی دورتموند 4 - ولفسبورگ 0

امشب فقط یک بازیکن اینتر به بارسا فکر می‌کرد!

تراشتگن: دلم برای بودن در دروازه بارسا تنگ شده بود

مربی قهرمان آسیا: به هیچ چیز دیگری فکر نمی‌کنم