یارگیری بدون تعارف پرسپولیسی سابق و پرسپولیسی فعلی!
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش خبرورزشی، علی شجاعی بازیکن مس رفسنجان قبل از شروع بازی سمت نیمکت سرخ ها رفت و از آنها برای حضور در زمین رخصت گرفت چرا که سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را دارد.
اما همین بازیکن در همان دقایق ابتدایی بازی بدون تعارف با بازیکنان پرسپولیس می جنگید.
در همان دقایق ابتدایی بازی پرسپولیس و مس رفسنجان یک ضربه ایستگاهی برای پرسپولیس بدست آمد که البته سودی هم برای این تیم نداشت.
قبل از زدن ضربه سروش رفیعی و زمانی که مدافعان مس مشغول یارگیری با سرزنان پرسپولیس بودند، درگیری لفظی بین علی شجاعی بازیکن سابق پرسپولیس و مرتضی پورعلی گنجی به وجود آمد. گویا شجاعی که بازیکن سابق پرسپولیس بود، موقع یارگیری با پورعلی گنجی اجازه تکان خوردن به این مدافع پیش تاخته نمی داد که همین موضوع باعث اعتراض مرتضی و البته درگیری بین دو بازیکن شد. در نهایت هم با وساطت وحید امیری کاپیتان پرسپولیس و البته احمد محمدی داور بازی ماجرا ختم به خیر شد و کار بیخ پیدا نکرد.
علی شجاعی در دورانی که پیراهن پرسپولیس را می پوشید مقابل النصر عربستان گل صعود پرسپولیس به فینال آسیا را زد.
در ترکیب مس رفسنجان، حامد لک و علی شجاعی سابقه بازی در پرسپولیس را دارند.
بیشتر بخوانید: مس رفسنجان صفر – پرسپولیس یک/ گزارش زنده؛ علیپور در صدر تنها شد!
-
پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۴:۲۱
-
۷ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/720209/