کرمان رصد

آخرين مطالب

احتمال جدایی بوژوویچ قوت گرفت ورزشي

احتمال جدایی بوژوویچ قوت گرفت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /به نظر می‌رسد که احتمال استعفا و یا برکناری میودراگ بوژوویچ از هدایت استقلال افزایش یافته است.
تساوی 2 بر 2 مقابل تیم قعرنشین هوادار، نه‌تنها یک امتیاز تلخ برای استقلال به‌همراه داشت، بلکه روند ناکامی‌های این تیم را به 9 بازی متوالی بدون پیروزی رساند. نتیجه‌ای که باعث شده تا فشارها روی میودراگ بوژوویچ، سرمربی اهل مونته‌نگرو، به اوج برسد.
بازار
استقلالِ بحران‌زده بار دیگر فرصت پیروزی را از دست داد و هوادارانی که دیگر طاقت این نتایج را ندارند، خشمگین‌تر از همیشه ورزشگاه را ترک کردند. حالا صدای اعتراض از همه‌جا بلند شده و شایعات پیرامون آینده نیمکت استقلال قوت گرفته است.
میودراگ بوژوویچ از زمان حضورش در استقلال، نتوانسته حتی یک پیروزی به‌دست آورد؛ آماری عجیب و کم‌سابقه که حالا در تاریخ 79 ساله این باشگاه به عنوان یکی از تاریک‌ترین دوره‌ها ثبت شده است. او طی این مدت، پنج تساوی و چهار شکست را تجربه کرده و حالا، ناتوانی در غلبه بر هوادارِ قعرنشین، تیر خلاص بر اعتماد مدیران باشگاه بوده است.
در روزهای اخیر، صحبت‌های زیادی درباره تصمیم‌های احتمالی در باشگاه به گوش می‌رسد. برخی منابع نزدیک به باشگاه مدعی‌اند که مدیران استقلال پیش از بازی با هوادار، این شرط را برای بوژوویچ گذاشته بودند که در صورت عدم پیروزی، پایان کارش در این تیم رقم خواهد خورد.
همچنین گفته می‌شود مذاکراتی اولیه با چند گزینه داخلی انجام شده تا شاید یکی از آن‌ها به عنوان سرمربی موقت تا پایان فصل معرفی شود. در این میان، نام مجتبی جباری به‌عنوان گزینه‌ای جدی برای هدایت موقت تیم به‌چشم می‌خورد؛ بازیکن محبوبی که شاید ناجی استقلال در این روزهای بحرانی شود.
در هر صورت، ساعات و روزهای آینده برای باشگاه استقلال کاملاً حیاتی و تعیین‌کننده خواهد بود. با توجه به خشم هواداران، فشار رسانه‌ای، و وضعیت اسفبار تیم در جدول، بعید به‌نظر می‌رسد مدیران استقلال بوژوویچ را برای مدت بیشتری حفظ کنند. حالا احتمال جدایی این مربی مونته‌نگرویی از استقلال، بیش از هر زمان دیگری قوت گرفته و باید دید باشگاه چه تصمیمی برای آینده خود و نیمکتش خواهد گرفت؛ تصمیمی که شاید سرنوشت این فصل را تغییر دهد.
لازم به ذکر است که در ساعات اخیر، شایعاتی در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر احتمال مذاکره باشگاه استقلال با علیرضا منصوریان برای انتخاب او به‌عنوان سرمربی موقت آبی‌پوشان، هرچند تاکنون هیچ منبع رسمی این خبر را تأیید نکرده است. به‌نظر می‌رسد هرگونه تصمیم جدی در خصوص آینده نیمکت استقلال و ادامه همکاری با میودراگ بوژوویچ، امشب اتخاذ نخواهد شد و باید منتظر ماند تا در فردا یا روزهای آینده، اطلاع‌رسانی رسمی از سوی باشگاه انجام گیرد.
دیدار بعدی استقلال، یک نبرد حساس با پیکان در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی خواهد بود و تنها امیدواری آبی‌ها به کسب یک جام در همین پیکارها است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717234/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زیر تیغ افراطیون

سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

دستگیری سارق سابقه‌دار طلاجات در بم

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

پزشکیان در محاصره تندروهای داخلی

نقاب نفاق افتاد

چرا ایران بزرگ‌ترین پالایشگاه اسرائیل را هدف قرار داد؟

ابداع پوستی برای ربات‌ها که همه چیز را حس می‌کند

صیدی: وظیفه ماست از همه سهامداران فعال حمایت کنیم و اجازه ندهیم از بازار خارج شوند

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

حبس دشوار در حاشیه تهران

یک آدرس برای تأمین مالی خرابکاران

به نام انسان، به نام ایران و افغانستان

ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از چوب برای افزایش طول عمر باتری‌

نقش هوش مصنوعی در مرور و راستی‌آزمایی مطالعات

افزایش 13 درصدی تولید نفت ایران

آغاز ثبت‌نام «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری

واکنش معنادار امیررضا معصومی به صحبت‌های دبیر با انتشار یک استوری جنجالی

لیگ ملت‌ها؛ یکی جلوی ولاسکو را بگیرد

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

غیرمنتظره؛ غندی‌پور به شباب الاهلی پیوست!

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

درخواست استقلال از علی کریمی، به اردوی ترکیه بیا!

نیاز ایران به تجدیدنظر اساسی در راهبردها

عصر ایران: اگر قرار بود پزشکیان مثل شما باشد که دیگر خودش نبود!

روایتی از شهادت 7 غیرنظامی سرنشین یک خودرو در اصفهان

کودکان سر چهارراه‌ها کجا رفته‌اند؟ ‌

ارائه آموزش رایگان هوش‌مصنوعی به دانش‌آموزان کرمانی

وزیر صمت: دولت از تصدی‌گری خارج می‌شود

جزئیات ورود نقدینگی جدید به صندوق‌های توسعه و تثبیت، برای حمایت از بازار سرمایه

محرومیت 6 ماهه مربی والیبال مشهور بلغارستانی

دربی اصفهان؛ هت‌تریک آقای گل و اخراج آقای کلین شیت

تئو هرناندز به الهلال پیوست

رتوریک یک مصاحبه خاص

جنگنده در راه ایران؟ اظهارات مبهم مقامات پکن

توازن نشانه‏‏‌ها و منطق راهبردی در فضای پساجنگ

چین؛ رفیق نیمه‌راه؟

در معرض ابتلا به آلزایمر هستید؟/ چهار مسیر منتهی به این بیماری را بشناسید

تفاهم نامه بنیاد شهید ایلام و شهرداری بدره برای نوسازی تابلوهای مزین به تصاویر شهدا

بورس در وضعیت هشدار

جزئیات طرح پیش فروش سایپا

کشتی فرنگی جوانان ایران با 9 مدال قهرمان آسیا شد

مسابقات آزاد تفنگ؛ ایواز بر سکوی قهرمانی ایستاد

اهتزاز پنج حلقه المپیک در جوار بارگاه ملکوتی علی بن موسی الرضا (ع)

آهنگ «نرو نرو» با صدای علی عبدالمالکی

درمان ساده‌ای که می‌تواند از 75 درصد سرطان‌های معده جلوگیری کند

پیش‌بینی وزارت راه از تعداد ایرانیان مسافر اربعین

کشف نوع جدیدی از «سلول استخوان‌خوار» در مارهای پیتون!

افتتاح 2 مرکز شبه قضایی در شهرستان زرند