کرمان رصد

آخرين مطالب

از تذکر به رئیس اداره صمت استان و اتاق بازرگانی تا مطالعه اسناد استانی اجتماعي

از تذکر به رئیس اداره صمت استان و اتاق بازرگانی تا مطالعه اسناد استانی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - جلسه هشتم شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان با دستور کار بررسی وضعیت سرشماری کشاورزی استان کرمان و نیز پیگیری وضعیت درآمدی استان کرمان برگزار شد.
استاندار کرمان که هنوز در برخی جلسات استانی با برخی از جلسات ماهانه استان برای اولین بارحضور می‌یابد درحال محک زدن مدیران است، از نکات جالب این جلسه تذکر استاندار به مدیرکل صمت استان و نیز رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استاندار کرمان در هنگام شنیدن نظارت اعضای شورای برنامه ریزی خطاب به مدیرکل صمت استان کرمان که در انتهای جلسه نشسته بود، گفت: در یک جلسه دیگر نیز شما انتهای سالن نشسته بودید که خوشم نیامد! صنعت در این استان پیشران است و شما باید شان صنعت استان را حفظ کنید و حسینی نژاد را مجبور کرد به ابتدای سالن و نزدیک تریبون برود. 
خطاب دوم استاندار هم به طبیب زاده مدیر دغدغه‌مند بخش خصوصی استان بود که در انتهای سالن نشسته بود که به وی گفت بخش خصوصی همیشه باید جلوتر از همه در سالن نشسته باشد نه انتهای سالن!
طالبی همچنین گفت: قبل از آمدن به کرمان اغلب اسناد استانی را از سند توسعه تا آمایش سرزمین و دیگر سند‌ها را مطالعه و اغلب گفته‌ها و خواسته‌های من از مدیران در جلسات اولیه بر همین اساس بود. 

کرمان رصد

اما بابایی ، فرماندار کرمان نیز از نحوه چینش نیرو‌های سرشماری و بی توجهی به پراکندگی برخی شهرستان‌ها و تخصیص نیرو وتجهیزات انتقاد کرد.
وی گفت: شهرستان کرمان با این پراکندگی تنها 26 گروه سرشماری داشت و ما در سرشماری قبل 15 هزار بهره بردار را شناسایی کردیم درحالی که در شهرستانی مانند جیرفت که پراکندگی کمتری دارد 30 هزار بهره بردار وجود دارد.
سید مهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز به عنوان نماینده بخش خصوصی خواستار کاربردی شدن داده‌های حاصل از سرشماری شد.
وی افزود: 4 میلیارد تومان ورودی برق بخش کشاورزی است درحالی که 28 میلیارد تومان ارزش برق مصرفی در این بخش است و درآمدی که برق مصرفی برای کشاورزی به همراه دارد، 186 میلیاردتومان است.

کرمان رصد

طبیب زاده همچنین با اشاره به مصرف 6 میلیاردمتر مکعب آب در بخش کشاورزی، بیان کرد: واقعیت این است که هم اکنون هر مترمکعب آب 15 هزار تومان ثروت تولید می‌کند و باید آمار سرشماری کمک کند که بدانیم به ازای هر مترمکعب آب و هر وات ساعت برق چقدر ثروت از بخش کشاورزی حاصل می‌شود.
در این نشست بحث درآمد بالای استان و هزینه‌های جاری بررسی شد و مدیر مرکز آمار ایران نیز در قالب وبینار از تلاش‌های انجام شده در سرشماری کشاورزی قدردانی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/678963/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرایط جدید فروش اقساطی پیکاپ محبوب کرمان موتور + جزئیات

دقیقی: می‌توانیم تک‌رقمی شویم – ایسنا

سرمربی خیبر خرم آباد: مقابل مس رفسنجان 2 بازیکن مصدوم داریم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد کرمان شد

محسن چاوشی و یک اثر به یادماندنی دیگر در «آبان»

بخشی از بداهه‌نوازی استاد حسین علیزاده بر اساس ملودی کردی

واکاوی نفوذ اسراییل در آسیای مرکزی

ناکامی پایداری‌ها

ترامپ در حاشیه جنوبی خلیج‌فارس

هشدار به فیش‌های نجومی

مردن به جای تفریح در خوزستان

بلومبرگ: ترامپ به دنبال دور کردن پادشاهی‌های خلیج‌فارس از چین است

تحلیلگر اندیشکده خاورمیانه: ایران خواهان توافق است اما...

رویترز: چرا ترامپ ناگهان جنگ یمن را متوقف کرد؟

چین و روسیه متحد شدند؛ ساخت نیروگاه هسته‌ای روی ماه!

دقیقی: مس رفسنجان مربی خوبی دارد/ می‌توانیم تک‌رقمی شویم

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت در قم برگزار می‌شود

خدا نخواست که مس رفسنجان بیفتد/ نمی‌توانیم صعود تیم ملی را به کسی تقدیم کنیم

ترانه «مریض حالی» با صدای محسن چاوشی

ارزیابی ابتکار عمل‌گرایانه هسته‌ای ایران

اسرائیل در هر یک ساعت، جان یک زن فلسطینی را می‌گیرد

الگوی سوم زن مسلمان با تکیه بر آموزه‌های اسلامی ترسیم می‌شود

رعد و برق؛ رازهای پدیده‌ای که از خورشید هم داغ‌تر است!

پوستر فیلم مستند تا هشت صبح رونمایی شد

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل های آینده جامعه اسلامی هستند

حج ظرفیتی بی‌نظیر برای رشد معنوی و تحول درونی انسان دارد

دقیقی: می‌توانیم به رتبه تک‌رقمی در لیگ برتر دست یابیم

دقیقی: بازی آسانی مقابل مس‌رفسنجان نخواهد بود

دقیقی: تیم پیروز در هفته پایانی در اذهان می‌ماند

T8 کرمان موتور؛ یک خودرو متفاوت +جزئیات فروش

دقیقی: قاب آخر همیشه ماندگار می‌شود؛ به دنبال تک رقمی شدن هستیم!

رسانه ها مسیری برای پرداختن به آینده استان کرمان ایجاد کنند

شنونده ترانه «سلامت کردم» از کسری زاهدی باشید

اجرای احساسی «حکم دل است» از رضا بهرام

نقش جدید عربستان در معادلات آمریکا

اول تجارت بعد سیاست

تحلیلگر عربستانی: ریاض حامی توافق ترامپ با ایران است

کاسبی خانوادگی!

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

انفجار بندرعباس؛ مردم زودتر رسیدند

کتاب‌خوانی یکی از ارکان بنیادین توسعه فرهنگی و تمدن جوامع است

توسعه‌ رابط‌های گرافنی مغز و کامپیوتر؛ پروژه‌ جسورانه‌ در اسپانیا

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

امتحانات نهایی در 238 حوزه امتحانی برگزار می شود

شرایط اقساطی کی ام سی T8 کرمان موتور اعلام شد +جدول

مردم کرمان برای تامین برق حوزه های امتحانات نهایی صرفه جویی کنند

پورموسوی: برای فصل آینده تیم با کیفیتی آماده می‌کنیم/ باید حواشی از مس دور شود

پرداخت مرحله دوم مطالبات پیازکاران کرمانی از شنبه

بررسی مشکلات واحدهای تولیدی؛ اولویت سفر وزیر کار به استان کرمان