کرمان رصد

آخرين مطالب

برنامه‌ریزی 7 دوره دو سالانه کنگره جهانی حضرت رضا(ع) تا سال 1415 / کرامت و حقوق انسان؛ موضوع کنگره ششم فرهنگي

  بزرگنمايي:

کرمان رصد - دکتر عبدالحمید طالبی در اختتامیه پنجمین کنگره بین المللی امام رضا(ع)، به پیشینه برگزاری این کنگره اشاره و عنوان کرد: این کنگره در سال 62 باهدف آغاز یک حرکت علمی و تحقیقاتی در زمینه شناساندن سیره ائمه اطهار(ع) به ویژه امام هشتم(ع) آغاز به کار کرد و تا 72 چهار کنگره برگزار شده است که در تداوم این کنگره ها، با تاکید تولیت محترم آستان قدس رضوی، احیای کنگره بارویکرد نوین و اندیشه‌های تمدن ساز امام رضا(ع) درسطح ملی و جهانی دردستور کار قرار گرفت.
وی اهداف کلان کنگره در حرکت پیش رو را، تحکیم اندیشه تمدنی، تقویت فرهنگ مقاومت اسلامی، خوانش جدید از اندیشه امام رضا(ع)، ایجاد فضای فرهنگی و ارتباط جهانی، ایجاد مفاهمه در خصوص عدالت از جمله کرامت، رفع تبعیض در جهان، دستیابی به راه حل‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، حوزه تمدنی، اخلاقی و معرفتی در دنیا دانست. 
وی با بیان این که درسال 1401 دبیرخانه کنگره، فعال و با حکم تولیت محترم دکتر سعید رضا عاملی به دبیری آن انتخاب شد، از موضوع عدالت برای همه و ظلم به هیچ کس به عنوان چراغ راه دوره پنجم یاد کرد. 
وی با اشاره به پیام تصویری رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در جمع اعضای کمیته علمی کنگره، اظهارداشت: حضرت آقا فرمودند: وظیفه ما معرفی امام رضا (ع) به دنیا با جنبه قداست ائمه، درس‌ها و سیاست است و بخش سیاست خیلی مهم است، چون ایجاد جامعه اسلامی بدون ایجاد حکومت اسلامی امکان پذیر نیست.
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، در ادامه استخراج، تلخیص و انتشار پیام‌های مناسب را خواسته دیگر مقام معظم رهبری ذکر کرد.
رئیس سازمان فرهنگی آستان‌قدس رضوی با سپاسگزاری از همکاری موسسات، دانشگاه ها و اندیشمندان در ایران و سایر کشورها از برگزاری 50 پیش نشست در 24 کشور در جریان این گنگره خبرداد و با بیان این که کنگره پنجم، سبز و بدون کاغذ برگزار شد، گفت: طی دو روز برگزاری رسمی کنگره پنجم(24 و 25 اردیبهشت) 92 استاد و صاحب نظر از ایران و 35 کشور این اجلاسیه را در 20نشست تخصصی همراهی کردند که در همین راستا دبیرخانه، دو جلد مجموعه مقالات به زبان‌های انگلیسی، فارسی و عربی، 200مقاله را به زیور طبع آراسته است که دراین مراسم توسط ریاست محترم جمهوری و تولیت آستان قدس رونمایی و در دسترس علاقمندان مکتب اهل بیت(ع) قرارمی‌گیرد.
طالبی در پایان با قدرشناسی از تمامی کسانی که در مسیر اجرایی شدن کنگره پنجم همکاری کرده‌اند، اعلام کرد: ششمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، باعنوان اندیشه تمدنی امام رضا(ع)، کرامت و حقوق انسان به زودی فعالیت خود را آغاز می کند.
منبع: آستان نیوز

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/626452/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

کالای قاچاق تهدیدی برای سرمایه‌گذاری و تولید

تجلیل از شهدای کرامت وطن در کرمان

مشق بصیرت در مکتب عاشورا

آرزو داشت روان‌پزشک شود

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

آرایش نظامی بودجه ترامپ

کار ماندگار نمایش هنر زرگری کرمان در موزه زر و سیم

کاهش 30 درصدی تولید گندم و جو در بافت

مبنای محاسبه مسافت برای نرخ کرایه سرویس مدارس کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحویل رایگان کپسول آتش‌نشانی به کسبه بازار تاریخی کرمان

بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 کرمان

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

نیروی نیابتی آمریکا

فضاسازی جدید تندروها؛ پاسخ «هم‌میهن» به «کیهان»

فعال اصلاح‌طلب نوشت: گناه فریدون؟

آغاز عصر ابهام هسته‌ای

خیانت گروسی

اسقاطی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

تمدیدمهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در کرمان

تصویب پیشنهاد ساخت تصفیه خانه فاضلاب محلی

یک هزار و 993 دانش آموز پایه نهم استان کرمان در 5 شهرستان در آزمون ورودی مدارس خاص فرهنگ به رقابت پرداختند

هشدار دادستان جیرفت به پانسیون‌های مطالعاتی غیرمجاز

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است