کرمان رصد

آخرين مطالب

بانوان ایثارگر ورزشکار علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌ قراول باشند بنیاد شهید و امور ایثارگران

بانوان ایثارگر ورزشکار علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌ قراول باشند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با اشاره به کاهش کم‌ تحرکی در میان جامعه معزز ایثارگری‌، گفت: بانوان ایثارگر ورزشکار می‌‌توانند علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌‌قراول باشند.

به گزارش ایثار، سعید کهن‌سال در مراسم اختتامیه مسابقات تنیس و دارت بانوان ایثارگر کشور که در رامسر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 10 هزار و 400 شهید والامقام مازندران، گفت: شهدا جانشان را در راه حفظ دین، آرمان‌‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و صیانت از شئونات اسلامی فدا کردند تا امروز ما عزت‌ مندانه و با آرامش زندگی کنیم.
وی با اشاره به اینکه شما بانوان جانباز و ایثارگر وارثان به حق فرهنگ ایثار و شهادت هستید، اظهار کرد: منش و سلوک رفتاری را می‌توان در اندیشه‌.ها و تفکر شهدا از طریق مطالعه وصایا، دست نوشته‌ها و خاطرات شهدای عزیز جستجو کرد و این آموزه‌‌های اخلاقی را در عمل نهادینه کنیم.
کهن‌سال یادآور شد: در بحث برگزاری مسابقات، ورزش بانوان یک سری محدودیت‌‌هایی دارد و یک بخش آن به دلیل فرهنگی اجتماعی بودن آن است که در جامعه ما حاکم است، ممکن است بستر و زمینه مولفه‌های ساختاری ایجاد نشده باشد، همین مولفه‌ها در امر سالن‌های ورزشی یک مانع در رابطه با تسهیلات ورزشی محسوب می‌‌شود.
وی افزود: موضوع دیگر مشغله ذهنی بانوان است که کمتر در عرصه ورزش ورود پیدا می‌کنند، دلیل آن این است که از تشکل‌‌های ایثارگری فاصله گرفتیم، هر چقدر نگاه مشارکت جویی را تقویت کنیم تسهیل‌ کنندگی بیشتر می‌‌شود، همچنین موضوعات روحی و روانی بانوان جانباز و ایثارگر می‌تواند در تعاملات اجتماعی آنان موثر باشد و نشاط و شادابی ایجاد کند و محدودیت‌ها را برطرف کند.
کهن‌سال خطاب به ورزشکاران ایثارگر گفت: شما می‌توانید در این عرصه پیش‌ قراول باشید و فرهنگ ایثار و شهادت را الگوی خود قرار دهید، البته با سیاست‌‌گذاری هدفمند که از سوی دکتر قاضی‌زاده هاشمی در امر ورزش صورت گرفته است، کم تحرکی در میان جامعه معزز ایثارگری‌ کاهش یافت و این امر حتی برای سایر جامعه ایثارگری الگو بوده است، امیدواریم شاهد حضور و درخشش بانوان ایثارگر در میادین ورزشی ملی و بین‌المللی باشیم.
در این دوره از مسابقات 340 تن از بانوان جانباز و ایثارگر از سراسر کشور حضور داشتند. در رشته دارت استان‌های البرز، زنجان و آذربایجان شرقی اول تا سوم شدند، در رشته تنیس بانوان شاهد و ایثارگر استانهای اصفهان، تهران الف و البرز به ترتیب مقامهای اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند. در مراسم اختتامیه، دکتر میرکاظمی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فرهنگی و اردویی ورزشی بنیاد، علیزاده سرپرست معاونت فرهنگی آموزشی بنیاد استان، مهدوی رئیس هیئت جانبازان و معلولان مازندران، رئیس بنیاد رامسر و جمعی از مسئولان حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/593404/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!

واکنش باشگاه مس رفسنجان به ادعا‌های مالک نساجی: قلعه‌نویی صعود تیم ملی را تقدیم مالک نساجی کرد!

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

کلیپ زیبای «امام رضا (ع)» با صدای حامد زمانی و عبدالرضا هلالی

معجزه صدای یک «دولتمند» که برای امام رضا (ع) سنگ تمام گذاشت

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

حرکتی که موجب نجات جان 30 نخبه در کرمان شد

میوه تابستانی خوشمزه‌ای که با اختلال نعوظ مقابله می‌کند

زلزله در فاریاب

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

«به امید یه هوای تازه تر»؛ نماهنگی زیبا از سریال خط قرمز

وظیفه حوزه تولید اندیشه‌های بنیادین و تئوری پردازی برای تمدن سازی است

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

نماهنگ «جونم امام رضا» با صدای گروه سرود رهپویان حرم

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟